Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bicske lenne a célpont. Mondjuk az is érdekes statikai probléma lehet amit távgyógyítással meg lehet oldani bár szemrevételezni igen ha jók a képek.
Van ismerős de azok nem mászkálnak messzire, azt hittem olyan kérdés van ami távgyógyitással megy.
Semmit, vennének a lányomék házat és azt kéne átnézni természetesen díjazás fejében.
"tűsarkúban nem lehet vezetni,"

Tapasztalat?
Mit épitesz?
Van itt valaki aki statikában jártas?
Pont azt, mint hogy az indexet használom, tudom, melyik a bal- és jobb oldal, ha nem tudok tolatni inkább otthon maradok, tűsarkúban nem lehet vezetni, felismerem a táblákat.
Ez egy ilyen világ.
Kurva M3. Megint áll a sor kilométereken. A faszt nem lehet érteni az aitópályán közlekedést?
Na látod
mondjuk a ribik nem lettek drágábbak, igaz számla sincs
Ez már nem ujdonság, a szolgáltatásban vannak még lehetőségek. Árumozgásban már nem nagyon. Mimden papirozva és sok helyen. Elég csak az EKAER-t figxelembevenni a nagykerek gyárak forgalmazók kimenő forgalma mellett.
Nem biztos, hogy sokat tudott volna engedni... nekem a 2000-es években, mikor ment a PC biznyic, volt olyan alkatrész, amin 5% volt, de amin több volt, az is max. 10-12%... nagy volt a verseny... és amikor jöttek, hogy adjak 10% kezvezményt, csodálkoztak, hogy elküldtem őket mondván, ez nem Adidas bolt, 100% árréssel
azt bírtam hogy tüzépesnek még mondtam is hogy nem szívasson már, több merci árát hoztam már ide.... aztán nagy kínlódva engedett még 100 forintot
végülis annyiért kaptam meg mint a legolcsóbb netes ár, szóval nem mondhatni hogy romlásba döntötte magát
Van.amit igen, van amit nem. De tény, egyre szükül a lehetőség.
csak azért régen egy 300 ezres meló volt számla nélkül 200-220 körül, most meg 280
aztán azért a -20ezerért kb értelmetlen
és még a meló sem lett olcsóbb mert amikor 70 ezer volt a havi fizetésem a tetőnket(130nm a ház) 150ért csinálták az ácsok +20 a ragalj körbe lamériázás(ez később lett csinálva nem volt száraz fa )
most meg egy hasonló tető készítés nem 500 ezer feltételezve egy 220-240-es átlag munkás fizetést
a tüzépen számla nélkül alapból a maxi legtöbb kedvezménnyel kaptam meg mindent ami minimum 30% volt, most meg hiába vettem meg az összes készlet 8as osb-t alig kaptam párszáz forint kedvezményt
szóval szerintem számla nélkül nem nagyon éri meg dolgoztatni
Nyomtatni bsrmit lrhet.
Csak szólok, amit nem számlázok azt se ify se ugy nem látja a nav. Nem arról van szó, hogy mögöttem fog állni egy navos.
Alapból küldí mailben ha rákattintasz és kinyomtatja magának.
Baby yoda után baby jabba
ne is mond, egy ideje gumicsizmás őstermelők között forgolódok, kb úgy sorvad az agyam mintha egy palymate villában lennék valami budi takarító
Mint a Mátyás király színe elé járuló lány?
De nem rossz taktika, amikor szükség van akkor van, amikor teher akkor meg nincs.
Nekem is eszembe juthatott volna.
Látom a szemem előtt ahogy pakolod is a motort és nézed a leggyorsabb utat a körforgalomhoz
Vagyis inkább 1:05:05
1:05:10-nél mozdonyszőke testkereskedő.

http://youtu.be/iySYwl0lnbY;t=3843s
Van is meg nincs is.