Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csak annyi, hogy a könyvelőknek 1 héttel kevesebb idejük lesz megmondani milyen összegű szla kell meg az előző hónapra idáig is be voltak havazva hó elején, most meg jobban
A 8 nap mar január 1-től él
Akkor bevasarlokocsikat fogok lopni.
Az ma már nem trendi, inkább csak nevetséges lenne
Épp ideje
Mert ha vissza emlékezünk sok évvel ezelőttre akkor számla nélkül minden lényegesebben olcsóbb volt
Most még kb ugyanaz ha kérsz ha nem, egyes cégek meg küzdenek a fél áfával ami igazándiból nem is fél
Szóval ha az én lovam döglődik dögöljön meg másé is
Elmennyek inkább banánt lopni?
Ezek is az indokok között voltak, hogy ideje abbahagyni.
Cégek közt. De januártól a lakosságfelé is.
Ha boltom.lenne kevésbé zavarna. Igy is meg tudom oldani, veled ellentétben rendes telefonom van, azon is meg tudom irni a számlát. Csak legyen 4g, ne felejtsem majd kinyomratni a könyvelőnek, stb. Cégek közt nem gond ott már ugyis átutalás megy, otthon megírom aztán megy,a számla emailben.. Ott meg néha a 8 nap kevés.
mi már megvetük a szoftvert a gépre Más bajok lesznek inkább A kp. számla 1,5 millióról 500 ezer ft-ra korlátozódik. Annaál nagyobb kézpénzmozgás nem lehet cég és cég között A 100 ezer ft-os áfatartalmú számlákat autómatikusan küldi a gép a navnak már asszem 1 vagy 2 éve. Most júli 1-től ennek nem lesz alsó határa ha 20 ft-os csavarról írsz számlát az is megy autómatikusan a navhoz Aztán a kártyaolvasó modemek is kötelezőek lesznek hamarosan.
Mndha mondtam volna múltkor megezdődött a kp kiszorítása Előbb-utóbb minden látható lesz és az ellenőrzésük alatt lesz. Szakértő szerint első körben bedönt kb. 50 ezer mikorvállalkozást. Ez kb. a negyede a mostaninak. Persze itt még a sztori nem fog véget érni.
hát ha tudnád a pláne az,hogy nem is igazán vagyok gyümölcsös A banán az azért volt nagy szó mert akkor még ha fél évente banán érkezett a piacra kint állt sorban az egész város érte 1 kg-nál többet nem vehetett senki Azt is csuma ződen kaptuk meg Egy hétig érleltük a szekrény tetején, minden nap várva,hogy mikor érik már meg
Aztán egyszer egy osztály kirándulás keretein belül kijut az ember egy olyan kánaánba, ahol ilyen banánok garmadával hevernek tengernyi sorokban, és nem ám ződen
ehető érett sárgán
ekkor volt nálunk ez a vicc.
Amikor a gazdag kérdezi a szegény embert.
- te szegény ember Szerinted miért görbe a banán?
- miért? a banán görbe
Most olvasom, keményit a nav. Nyártól kötekező az online számlázás vállalkozások közt, jövőre meg a lakosság felé is.
Nem okos aki kitalálta......
Számlázás meg 8 napon belül a 15 helyett
mindenki kiközősítette már akkor is g.ci kövér volt egy klikk sem fogadta be
nekem is voltak hasonlók. Volt édesanyámnál hátul egy pottyantós budi. Vlamit rosszalkodtunk hátul bratyóékkal. ök akkor már szimóztak( 4 évvel idősebb volt) Asszem a karburátor lett kitakarítva benzinben még segítettem is neki. Mondom a koszos benzint beleöntöm a budiba, mondja oké. Elmentek a haverjával motorozni addig pinyóztunk a udvaron az én haverommal. Visszaérkeznek a herélt kipufogójú szimókkal. Beszálnak ők is pinyózni. Modom tesó nem gyújtjuk be a benzint a budiba amit egy órája beleöntöttem? - De Felcsillant mindenkinek a szeme micsoda jó ötlet Persze forró augusztusi délután volt. Fizika-kémia tantárgy nekem még nem volt, bratyesz meg lehet átaludta az órán azokat a fejezeteket amikor robbanó elegyről kellet volna tanulni Na mindegy a jó meleg pottyantósban kb. az a fél egy liter benya szépen begázosodott megy befelé a gyufával. Az ajtó úgy volt kialakítva, ha elengedted autómatikusan becsukódott. Még mérges is voltam, hogy nem látom a tüzijátékot, épp léptem közeleb,hogy kinyitom a budiajtót aztán egyszer csak egy nagy robbanás A cserpeket lenyomta a légnyomás, a föld megremegett alattunk, aztán oldalt volt egy ilyen beton tető amere még elnyúlt a budi tartálya még azt is félredobta a detonáció
Én már azt hittem a bratyesz ki se jön onnan többet de azt csak ki jött, a feje tiszta vörös volt szempilla szemöldök egy darab sem, a pólója a nyakába égve de egyébként viszonylag könnyen megúszta a robbanást. Egész estig azon dolgoztunk a fürdőben 4-en,hogy próbáljuk eltitkolni a nyomokat a tesóról mire anyu megjön persze ez nem sikerült. A szeme ahol fehérnek kellett volna lenni tiszta vörös volt, szem pillát és szemöldököt sem tudtunk neki ragasztani
De, ketten voltunk a haverral.A masik cspoort jo fej volt azokkal is haverkodtunk.
Vagy a nehezen beszerzett muanyag domperrel utkozesi tesztet rendeztunk, egymasnak hajtottunk, asszem ott szetcsaptam a fejem.De a domper tulelte.
Az csak simán balfaszság de hogy a bántba lehet elnézni a csapatot? Nem volt ovis cimborád?
Ahh, volt hogy egy napig kerestek mert a parkban egy masik ovodai csoportba csatlakoztam.
Elég sivár gyerekkorod volt
En valahogy olyanokra emlekszem gyerekkorbol hogy ket deszka koze feszitettunk egy rozdas baltat es azon ment a verseny ki tudja elobb kilukasztani a kis sarga bicikli kereket, kellet par kibadzottnagy zako hogy lejojjon, annak a szarnak, tomor a gumija,.
vagy fecskendobe felszivott benzin gxujtottam fel minilangszorokent, ugy hogy a muanyagpoharban levo municio folott ment a lang, ez begyulladt, a pohar elolvadt, a benzin szetfolyt, egve, amit persze vodor vizzel probaltam eloltani.
Vagy a sotetvoros cseresznyevel (sajat, nem lopott) egymast dobaltuk feher poloban, majd a regi foegodobos mosogepben probaltuk kimosni, aminek nem csuktam le a fedelet. Persze beakadt a dob es a hsz koze a polo, amit ugy probsltam kiszedni a gepbol hogy felboritottam, uszott a furdoszoba.
Lopni nem loptam.
ennyi
hát ha neked lölő a példaképed akkor van baj nem kicsi
Persze irígynek nem szégyen rá lenni
Az biztos, hogy a miénk eseménydusabban telt mint a mostaniaknak
Másban, magunkban kárt nem tettünk, igazából nagy rosszaságokat se csináltunk, de azért zajlott az élet. Pedig még a rosszak közé se tartoztam. Mindezek.ellenére többségünk felnőtt rendes ember lett, és próbál tisztességes gyereket nevelni.
Ezt bizonyitvanyt mar magyarazhatod, elment a vonat. Marad az hogy neked ereny a lopas es a gyerekedet kuldod banant lopni.
Az se lenne meglepetes ha az eredeti csaladneved kanalas lenne.
és jézus a gecsemáné kertbe
és ha elmégy napszámba meggyet szedni akkor meg fütyülj, nehogy zabálj