Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most akkor van vagy nincs, teljesen megzavartok.
Ja, úgy könnyű.
.....állná meg.....
Ennyi pénzért kuss.
Bevesszük a a buliba.
ha lenne nem állná ki szó nélkül
És anya mit szólna hozzá otthon?
Ennyi pénzért bármit vállalok,Még Rocco se keresett ennyit és mit össze melózott.
Kész heresérv.
Aztán a kamera előtt villogna a segged.
Bárcsak a haverom lenne,kibaszott sokat járnék az adriára csónakázni.
Nekem tetszik az online számlázás. A gyakorlat majd kiforrja magát. Mivel jellemzően nem csalok-lopok (még amikor vállalkozó voltam, akkor sem ez motivált, legfeljebb a borravaló elfogadása) ezért én könnyen pofázok, tudom.
Pláne a szélsőségek, amiket látok, hogy a nyomi vendéglátós beleépíti a számlámba az ebadót is, de a nyereséget lefelejtette ráírni. Nem is baj, ha mindenki így fizet, online követhetőséggel.
Számláz.hu számlák gondolom egyből mennek a navhoz
Azt meg bárhol bármikor meg lehet csinálni
Utána meg kinyomtatni és küldeni postán az ügyfélnek

Pl a mézes flakonokat sok éve így veszem, kapok egy szállítók aztán a számla postán jött
Egy laptopon fel perc egy számla mobil néztél mehet a jóságos navhoz
A haverod orsós viktor is nevet változtatott Ő egy igazi példakép Látod? Nála még számít a barátság
azt meg minek? Abba vásárolják nálad az összeállított 1 80 -as franciaágyat
Hát nekünk meg volt az is Már most mindegy mennyire sározom magam a lényegen nem változtat Vagy 2-3 autóval összeverődött a banda elmentünk valahová a bükkbe egy főzőcskézős berúgos hétvégére (3 nap) Egerbe bementünk valami multiba azt vagy 10-ünk szarjával púposra vásároltuk a kosarat Toljuk kifelé. Mivel kb. 25 éve furgonozok mindíg én voltam a csapat cókmók szállítója, hogy ők kényelmesen ülhessenek a személyautóba( nekem ugye mindegy) Szóval odaérünk a bevásárló kocsival elhúzom a tolóajtót mondom pakoljuk be ezt a sok xart Gabikomám kilép a tömegből aszondja. -pakol ám a faszom. Fogd meg a kocsi egyik végét adta utasításba a másik havernak már el is tünt a raktérbe a púposra vásárolt bevásárló kocsi. húztam is rá az ajtót aztán mentünk a szállásra
hazaérvén a buliból, mondom a gabikomámnak. Te vidd a faszomba a kocsidat nekem nem kell. Azondja persze neki jó lesz majd csak tudja használni valamire
Kb. fél év múlva amikor náluk járok már nagyon útba volt neki a lakótelepi lakásba ahhoz, hogy közlekedni tudjanak, folyosó wc, szobák fürdő spejz,mindíg tologatni kellett valahová a kocsit mert mellette nem lehetett elférni -Te pipi, vid már el a kocsit valahová légyszi már nagyon nyűg Megsajnáltam elvittem aztán kiraktam a spárnál kőrösön a teszkós kocsit
Nem is irigyellek.... a legszemetebb piac....
Amúgy az online kasszával most is jelzed,csak nincs azonnal pántlikázva ki a céges ki a magánzó.
A faszt Istenkomplexusban szenvednek, ha valamiért 10e Ft-t kiadnak.... a cégeknél értik mi az a partner kapcsolat, lakosságnál nem....
Megerősítve.
Jó az néha
Csak jól értelmeztem. Most kérdeztem a könyvelőt, julius egytől 8 nap. Addig maead a 15.
Nekem nincs lakossági ügyfelem, azokkal csak a baj van
Az azonnal csak vállalkouások kiállitott számlára vonatkozik, lakosságnak jövőre.
Júniustól kell minden szlat azonnal jelenteni, a 8 nap január 1-tol. Meg decemberre nem vonatkozott, ott január 15-Ig állíthattal ki decemberre szlat....
Ugy tudom cssak juniustól, de rákérdezek
Az a banán, amit eszel szép sárgán igazából takarmányozási banán az étkezési banán jóval kisebb és zöld színű
Amitől nem kapsz számlát azt most se kell bejelenteni