Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, ez neki pech: de jellemzően ezeknek a bűnözőknek van a zsebében kés (sokan tudják is használni), míg az átlagember védekezésre képtelen fizikai erőszakkal szemben. Most fognak kelleni a katonák, csőre töltött fegyverrel....
" akkor az első dolga az lesz, hogy kimegy az utcára és az első embert leüti és elveszi amije van..." A gond akkor lesz, ha a leütni szándékozott a kezében tartott késsel a kezébe adja a beleit! És akkor még Ő lesz megsértődve! Tipikus rajoskodó elmebeteg cigány-pofa hozzáállás !
Még nincs,nem is akartam,de rá fogok kényszerülni.Most vagy a készlet kiárusítás vagy a túlélés miatt.Meg nem döntöttem.Erre megy el az aprilis.
Na jó, de valamelyik nyugdíjas női alkalmazottja akinek azért csak egy tablete, hogy az unokákkal netezzen talán el tudná működtetni minimálbérnél valamivel kevesebbért.
Van wbshop-od? ......hol?
Pont a Pipi fog webshopot nyitni, akinek még a nyomógombos Nokia is "magas"?
Ha így megy öcsémnek lesz ideje feltölteni a webshopot.
Csináld amit a Háda, rengeteg konténert hordtam nekik meg az angexnek, textrade-nek, füzesabony, hatvan, bélapátfalva stb. és nem fognak összezuhanni. Kezd el a webshop-ot házhozszállítással, ott a sok holmid, kocsi van akár választékkal lehetne felkeresni mozgóboltként a vevőjelölteket.
A melós azt gondolja, hogy élni akar.....ha így keményen fogalmazol akkor el kell viselni ha a másik oldal is kemény lesz......volt egy alkalmazottam, börtönviselt és nem szívbajos féle, de nálam jól dolgozott és amennyire tudom becsületesen is (legalábbis akiknek dolgoztunk nem lopta meg), bunyóban mindig benne volt, de alapvetően normális, egyszer mondta mikor arról beszéltünk, hogy bírja a normális létet elmondta, hogy most amíg kap fizetést és telik az életre semmi gond, de ha csak egyszer mikor éhes a gyerek és kinyitja a hűtőt és nem talál benne pár szelet párizsit és mellé zsömlét, hogy enni adjon neki akkor az első dolga az lesz, hogy kimegy az utcára és az első embert leüti és elveszi amije van..........lehet keményen bánni bárkivel, de akkor viselni kell ha keményen bánnak majd el velünk is.
Meg most kezdték el a megszorításokat. Nincs egy hete. Még most kezdődik a buli idehaza, jegye már mindenkinek van oda csak még nem tudja, vagy nem fogta fel!
Inkább a vége időpont.
Ja meg a szomszéd szar diesele ami leginkább zavaró
Hát igazából itt is inkább a környező főutak, meg a vasút a zajforrás. A repülők csak reggel este zajonganak, amikor indulnak meg érkeznek.
Néha a helikopterek zörögnek, azoknak felettünk van a légi folyosó, de azok is csak nappal, meg amikor van pénze a rendőröknek tankolni
Mármint milyen szempontból?
Az esetszám növekedés már megindult. Ahogy bejelentették új szakaszába lépett a járvány és már nem nyomonkövetkezőek a kapcsolatok, mert több irányból is elkaphatja egy ember.
Nem tudom pontosan mikorra, várják a robbanást, de a jövő hétre már elég esélyes.
Neki csak a rákos videója ami jó
0.5másodpercet bírtam, annyira irritáló
Ha a lakosság nagyobb része átesett akkor elvileg védett, tehát terjedni sem tud.
Merkel is ezért mondta hogy a lakosság 60-80%-a fertőzött lesz, mert kb. ennyi kell a nyáj immunitáshoz. Aztán a lényeg hogy eléggé elnyújtsák a fertőzés terjedését, ahhoz hogy az ellátó rendszer bírja.
Kínaiaknál most az a gond hogy egy újabb mutáció is terjedésnek indulhat, ami ellen az eddigi átesettek sem védettek, legalább is ettől tartanak, de talán azt az eddigi intézkedések már megfékezik időben.
Franc bele hogy a geriék átálltak a lélegeztetőgépről a CT-re meg az MRI-re követelésben.
Szóval 12% a halálozási arány, mert 7 gyógyultra jut 1 halott.
Illetve számolhatjuk úgy is hogy 86fertőzött 1 halott, akkor 1.1%
Az igazság valahol a kettő között lesz, olyan 4-5% főleg hogy azt olvasom hogy 4 válságos állapotú is van már, és nekünk nincs annyi lélegeztető gépünk mint az olaszoknak.
Persze ilyenkor képtelenség is lenne venni, mindenki magának tartogatja. A németeknél is ezért jó a helyzet, mert nekik van elég. (nem a sok teszt miatt)
A gáz viszont, hogy eddig a németektől vettük az orvosi maszkokat, de európán belül senki nem ad el pillanatnyilag, most a kínaiaknál ráállítanak erre egy gyárat, abból lesz elvileg, maszk és gyorsteszt is Magyarországnak.

Én mondjuk azt nem értem, hogy pipi is ahelyett hogy sírna, miért nem állt rá a fertőtlenítő és maszk gyártásra. Szerintem egy ilyen papírmaszk prés elfér az egyik kihasználatlan ingatlanán, aztán ronggyá kereshetné magát, de hogy az államnak sem jutott jobb eszébe mint hogy a rabokkal varrassa kézzel

Miközben a Ford, GM, és a Tesla bejelentette hogy amíg nem gyárthatnak autót, rálnak a lélegeztetőgép gyártásra, hát kb. ezt kéne nálunk is. Nem véletlenül az amcsik nyerték a háborút.
Meg lehet szokni a zajt
Öreganyám háza a vasút mellett volt aztán ha ment a tehet vonat minden zörgött még az ajtó is úgy remegett mintha Valami bolond rázta volna aztán senki sem ébredés fel
Mire számítanak,nem az indexes faszság,a valóság érdekel?
Voltam a postán aztán 15 ember ott állt kint
Vártam 10 percig egy ember jött ki/ment be
Aztán feladtam
Gondolom a pénzeket veszik kifelé avval van sok idő
Igazából meglepően jól alakulnak a számok, ezért halasztották el.
Persze már látszik a drasztikus esetszám növekedés, de mostanra már 4-500betegnél kéne tartani...és nem azért nincs mert nem tesztelnek.
Asszony mondja, hogy visszaesett a László kórház forgalma. Arra tippelünk hogy a kezdeti hipohonderek meg a hiszti elmúlt és most már eleve csak azt viszik akinél tényleg indokolt, ahogy azt az elejétől kellett volna, illetve kezdik máshol is felvenni a koronásokat, mert eddig az ország minden pontjáról a Lászlóba vitték...Debrecenről is, pedig ott is ugyan olyan ha nem jobb infektológiai osztály van, ahogy Miskolcon is.
Azért ez sem biztos. Kevesebbet fogyaszt és gazdaságosabban üzemeltethető egy olyan motor, mint egy kocsi.
Még visszajöhetnek a megélhetési motorosok.