Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondod ezt egy évvel idősebben mint én pfff grat.
6.-os korom óta toltuk a szimót
bár sokáig nem volt saját mert anyámék nem engedtek jogsit csinálni 8.-ban
Tényleg? Nem mondod? Közben meg nem hallottál a gyári s70 enduro simsonról. Szerinted 89től volt tirisztoros gyújtás szerintem meg 90. De azért biztos igazad van még a wikipédia is hazugság ugye?
mi régen ha a bp-szeged túrára mentünk akkor dunavarsányban aludtunk egy szállón, az olyan szar volt hogy már tetszett
tisztára 80as évek volt minden része csak kicsit pusztultabb állapotban
sajnos már bezárt
volt ott egy bádog nyuggerotthon is meg egy étterem- kocsma a sarkon ahol főztek is
3-4 éve még egy nagy tányér rántotta sült szalonnával 500 forint volt ingyen teával kenyérrel
Hát pont ez az Erre mondják hogy ne a kacsát tanítsd már uszni Én már akkor szimszonoztam amikor neked pillangó volt a jeled az oviban pedig 1 idősek vagyunk
Többmint 20 évet motoroztam le simsonnal.meg etzvel.
Hát ha az olcsóság az elsődleges szempont akkor a munkásszálló a drága Akkor mi az olcsó
70es volt gyárilag csak kint az ndk-ban.
Vigyetek pecabotot meg hálózsákot , aszt megalszatok a furgonyba a csatornaparton
Munkásszálllásra nem mentünk még soha, ezután se az olcsóság lesz az elsödleges szempont mondjuk ezt neked hiába próbálom magyarázni, ugyse értenéd
Mi a l.f.szra vágytok ti többre Nyaralni készültök vagy ingyen munkásszállásra
Ettöl azért többre vágytunk
Ininél megalhattatok volna a kanapé és a két kutya között
Discóba nem mentünk simóval bebaszni meg csajozni jártunk oda a simson nem illett bele a képletbe
Ezt a kibaszott jólétet...
Gyárilag Vasárnap van igyál nyugodtan De a 250.es simót csak nem kevered majd ide ugye
Inikém egy szimszonnak az sem volt mindegy hogy elsőindításra hidegről végsebességeztél vagy meleg motorral Hozzáteszem az etz-nél sem volt mindegy sőt a külső hőmérséklet sem d
Nem, Te akartad, hogy dugjon egy ájfónért csak nem jött össze.
Nekem is ez volt az első ár, de kiderült, hogy a környéken 4000 körül van így az lett.
Az első igazi lelki törésem az volt amikor a patika 51N simómat pofánvágták a buszmegállóból Egy havernak sem volt N.es simója én voltam a vagány hogy nekem nem kell a bal kezemmel a seggem alatt keresgélni a gyújtáskulcsot leállítani is csak egy kompresszió gombot kellett nyomni hüvelykullyal
Az már azért nem a gyári kategória ugye
más
éjjellátó wifis kamera kicsi pénzért mit érdemes venni?
kutyaházba kellene beépíteni egy ismerősnek hogy lássa mikor kezdődik az ellés
legrosszabb esetben valami telefonra csatlakozható vezetékes is lehet de kellene vagy 5 méter vezeték
én is azt gondolom
az biztos hogy ahol a vendégház van onnan pár házzal vettem a mostani robogóm
Nem gyártottak olyan simsont ami gyárilag tudta volna a 85.öt akkori 6-7 le-s motoroktól nem is volt elvárható Egyrészt abban az időben nem is lehetett megállapítani pontosan a sebességet a motor saját órája legfeljebb csak egy erős sacc volt Különben ha jól emléxem 80-ig volt kalibrálva az órája. Amikor újra gyártották ezeket a gépeket 89-be már gyantatöbe öntött elektronikus gyújtással jöttek. Az elödökön még doduco megszakítókalapács és pál 7-es gyertya dukált 89-ben dolgoztam első éves tanulóként az albertírsai keravilba akkor érkeztek ezek a gépcsodák Azon csodálkoztunk hogy az oldaldelibe nem volt aplikálva gyújtáskulcs se Már egyszer mondta lentebbi hozzászólásomba mágusok ki tudták bűvészkedni belőle a 85-öt a felsorolt dolgok összhatásaként, de ilyenkor csak rövid életű volt az öröm mert ezek a faragott gépek hamar kikönyököltek utánna meg jött a sírás Szerintem egyezzünk ki annyiban, hogy se 50-es, se 51-es se 3 se 4 sebességes se stár, se shwalbi se a kecske nem tudta gyáriba a 85-öt