Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tehát így gyerekszobád sem
Mondjuk sajnos ez meg is látszik így felnőtt korban is.
Akinek nem volt valami szoci csodája korunkbeliként az nem is nagyon számított Az kb. olyan mintha mai időkben nem lennél rajta a fészbukon
mit vársz rendőr a lelkem Már csak egy postás meg egy vasutas kellene azt teljes lenne a csapat
te ini, nem te voltál a vasutas?
Na akkor már csak a postás kell
Eddig nem ugy néz ki...... nekem is volt, meg vágtuk abba az idöbe a különbségeket, szereltük is eleget ha kellett
De te csak részegen estél keltél azzal is
88-ban kaptak az etz-k tárcsaféket arra emléxem 89 ben hozták az újból gyártott 51-es szimókat a kecske után visszajött. azokba már tuti elektronikus gyújtás volt
írtam, hogy 1 idősek vagyunk jó igazad van én 1 évvel idősebb vagyok ha neked ez számít
Na hála istennek..... legalább nem kell megnézni az idöjárásjelentést. Ja de mégis, a badacsony pont nem érdekel
minek olvassak wikipédiát. amit a simsonról az tud azt én is tudom tapasztalatból
Esik a hó, a Badacsony hegyre is!! Már nagyon kellett , mint buziknak a globális felmelegedés!
2001-2001 helyesen 2004-2005-ig
Én megelégedtem a sorozatgyártásból fakadó problémák kijavításában, felpolíroztam a felömlőket, a kipufogócsonkot. Aztán amikor a kipu csonkján a menet megadta magát, akkor csináltam egy hasonlót, mint manapság a két csavaros megoldás. A gyári tömítőgyűrű az egy nagy határ szar volt, azbesztzsinór ment köré, tökéletes volt. Az elektronikus gyújtás elkezdett mozogni az agyamban, de aztán elcserélésre került a motor 93-ban és egészen 2001-2001-ig nem is volt semmi kétkerekűm a kerékpáron kívül.
Az N-esen nem volt óra, így egy gonddal kevesebb volt. Azt tudom, hogy haverok B-s Simsonjai egy hajszálnyival jobban mentek mint gyorsulásra, mint végsebességre.
Én szerettem, de így visszagondolva a robogóval a garázsban, azt kell mondanom, hogy könnyű szerelem volt úgy, hogy normális motor nem volt más, mert a Mustangot, Vehovinát, Rigát, Komárt ne említsük már együtt a Simsonnal.
Könnyű volt szerelni - legalábbis a mostani robogóhoz képest, de én nem kívánom vissza.
Mifelénk a simsont úgy tuningolták a suttyó kölykök, hogy Mihályhalmán a ruszkiktól vettek valami gazolinféleséget, amitől annyira pörgött , hogy majd fel repült, persze a főtengő pár hét után azt mondta , h heló
Öreganyádat kompressziógombot.
Az a gomb a gyújtást testelte le.
Nem volt neked N-es Simsonod, ebből is látszik, Tomos volt az, baszod!
amúgy a tábori egy csomó gyártási hibát kijavított
havernak volt sokkal jobban ment a hangja is faszább volt igazándiból semmivel sem evett többet mint egy átlag szimó
és nem esett szét úgy mint amit mi gányoltunk
azt a futást tudta 60-70es átlaggal mint a gyári a 40-45ös átlaggal

amúgy tettünk mz blokkot a szimó vázba, a gázhúzásnál tekerte a villát oldalra
A rokon talán80-90 ccm közöttire fúrta fel, több felömlős, valami más motor hengerfeje, membránház a szívócsonkhoz hegesztve, tervezett- és legyártott kipu, ilyesmi. Nyilván elöl tárcsafék kellett már a megálláshoz. A Tábori tuningot ismertem, de már akkor is úgy gondoltam, hogy ha erősebb (gyorsabb) motort akarsz, vegyél erősebb (gyorsabb) motort. A tuningnak van egy feelingje ez kétségtelen, de aki csak azért, hogy gyorsabb legyen, olcsóbban kijön, ha gyárilag gyorsabb motort vesz egy ilyent.
A probléma az, hogy a tuningolók 1%-ának van megfelelő tudása és műszerezettsége ahhoz, hogy értelmes dolgot csináljon. persze ezt valaki vagy elfogadja egy nála okosabbtól, vagy drága mulatság lesz. Eleve azért , mert nem ismeri fel, hogy példának okáért a Simson fékje a Simson motorjához van méretezve.
De ha ők nem lennének, mi a lófaszon nevetnék minden este a Youtube előtt?
mi meg hatvanba jártunk úgy , h a szálló udvarán még a furgonomat is feltörték, de csak a pótkereket, az emelőt meg a vontatókötelet vitték el, mert a szerszámokat benn hagytuk a lőrinci erőműben. másnap el is költöztünk rózsaszentmártonba falusi vendégházba
Mondjuk egy 5 km mentem egyel, az halalfelelem vokt a kobon, se menni se megalni nem tudott ugy mint az aprilia SR em.
Befejeznetek?
szetcsapok koztetek, sose volt simom.
ne legyél már óvodás
pl a b kivitel még 91ben is megszakítós volt
az electronic meg az endúró volt csak tirisztoros
harasztin egyszer betoltuk a szekrényt az ajtó elé olyan arcok voltak, inkább flakonba hugyoztunk éjjel
akkor pont fullon volt mindent és a királyi részlegen nem volt hely, aztán belecsaptunk a sűrejébe
A 89esem megszakítós. Tudom biztos mókolt volt.
főleg azért drága a munkásszálló, mert pár nap alatt a szarszínűek mindenedtől megszabadítanak, a panzió 1 fokkal jobb, oda csak ribik hordják az ügyfeleket, míg a strici az uccán vár az ódiba, de legalább nem vész el semmi, a falusi vendégházak a legtutibbak
88as violt a szimóm és tirisztoros volt