Olvasd még egyszer......a beüzemelés óta összesen a mai napig ami kb. 3 hónap amiből 2 hónapja megy nem csak őrlángon és az egész lakásban 21-24°c van.
már, hogy mihez képest szűk? Nem fél bele az 5 m3 rakterű toyotám?????? 3x5,4 méter a garázs durván 15 m2 A te játékautód ha jól sejtem még keresztben is elférne benne, vagy egy kicsit ügyesebb söfőr meg is fordulna benne
Nem értem, hogy mitől szűk használhatatlanul??? 15 éve lakok itt 25 éve vannak ekkora autóim. Használhatatlan akkor lenne, ha fele kilógna nem?
Neked az a büdös életben nem lesz garázsban
L4 meg nincsen Ezeknek a dobozos furgonoknak 3 méret van hosszába, meg 3 mérete magasságába
Lenght: L1,L2,L3 High: H1,H2,H3
Így van az ivekótól a fiaton a fordon át a maszteron keresztül a pözsó boxerig meg a sprinterig és krafterig meg ami még nem jutott eszembe
Hát,ebbe tényleg nem lehet normális autóval beállni csak ilyen pöszmöt himihumival,és ennek az elejére is kéne két tangapapucs hogy védje a vakolattól.
A garázs nem tárolóhely van 70 nm melléképületem,. abból mondjuk 25-öt használok, bütyköléshez, meg a horgászcuccoknak, a maradékba meg mindíg gyűlnek az értékesebbnél értékesebb holmik
Az anyátok picsájáét má Ennél jobb megoldás a fődön nincs baxátok meg
A nappaliból szállok be az autómba, a másik oldalon a feleségemnek ugyan az, nálunk a nappaliban parkolnak az autók azért maradt még egy 40 nm belőle sezlonynak, meg maszásfotelnak amibe megint nem ültem 3 hónapja Persze írigynek azért szabad lennetek
ja szeretnék mászkálni az autójért a halál faszára ki a garázsba
Hát annál kényelmetlenebb pedig nincs pajtás. Fogom a hából beülök a meleg autómba nyomom a gombot azt csá Aztán meg van ez a ház akkora, hogy a felét sem használjuk így sem
2012-es kép a google tanúsága szerint hörmanék nyítják a szekcionált kapumat a házba lépek be amikor kiszállok az autómból és befér
Már 2012,ben is elektromos volt a kapu csak akkor a fennmaradt régit nyitotta 2 oldalra. Amikor 2005-be ideköltöztem azzal kezdtem,hogy a kertkapu, garázskapuk elektromosak legyenek, meg az automata öntözőrendszer.
Bogyó, neked már nem kell szintes ház, nincs olyan egészségi állapotod hogy felmássz a lépcsőn
Engem bosszantana nagyon, hogy bármit csinálok vagy csinál más a garázsban, zeng az egész ház tőle.
A földszint, bár nem látunk alaprajzot de szinte kivétel nélkül lukakból áll, amikben én jártam hasonló ház hiába volt nagy kívülről, belül csak kis zugok voltak. Én szeretem ha a nappai-konyha egyben van, nagy világos tereket. Itt ez a garázs miatt szinte lehetetlen. Egy olyan garazs amiben épphogy ki tudod nyitni az ajtókat és nincs körben hely, nem ér semmit.
Amit Pipi berakott képet, a lehető legszarabb eltendezés szerintem is. Soha nem raknám be így a garázst egy házba. Kicsi, rendes autóval be se lehet állni...
Hát a belső fűtött garázsnak azért van értelme... persze nem így. Eső szakad, Pipi kimegy kinyitja az alamónium kilinccsel az ajtót, kitámasztj, kiáll az utcára, visszamegy, becsuk, bezár Valami rolós távos kapuval faxa lenne...
de sztem ő nem is használja garázsnak, a hájsz nem fér be.
Ki bérelne akkor éntőlem
Nem értem, hogy mitől szűk használhatatlanul??? 15 éve lakok itt 25 éve vannak ekkora autóim. Használhatatlan akkor lenne, ha fele kilógna nem?
Az anyukája seggében van a fiatalember !
L4 meg nincsen
Lenght: L1,L2,L3 High: H1,H2,H3
Így van az ivekótól a fiaton a fordon át a maszteron keresztül a pözsó boxerig meg a sprinterig és krafterig meg ami még nem jutott eszembe
Ducato.
640-es L4H2.
A nappaliból szállok be az autómba, a másik oldalon a feleségemnek ugyan az, nálunk a nappaliban parkolnak az autók
Hát annál kényelmetlenebb pedig nincs pajtás. Fogom a hából beülök a meleg autómba nyomom a gombot azt csá
Már 2012,ben is elektromos volt a kapu csak akkor a fennmaradt régit nyitotta 2 oldalra.
Engem bosszantana nagyon, hogy bármit csinálok vagy csinál más a garázsban, zeng az egész ház tőle.
A földszint, bár nem látunk alaprajzot de szinte kivétel nélkül lukakból áll, amikben én jártam hasonló ház hiába volt nagy kívülről, belül csak kis zugok voltak. Én szeretem ha a nappai-konyha egyben van, nagy világos tereket. Itt ez a garázs miatt szinte lehetetlen. Egy olyan garazs amiben épphogy ki tudod nyitni az ajtókat és nincs körben hely, nem ér semmit.
Neked jó lenne....
de sztem ő nem is használja garázsnak, a hájsz nem fér be.