ezekből van sprinter, iveco méretű
Nem gyakori
Annyira nem, hogy ekkorát sprinterben meg ivekóban látok
Mi a faxomnak járnék én körbe egy kocsit
a jobb oldalát havonta látom mosni meg törülgetni évek alatt sem szoktam
A törülgetést meg a pippelést meghagyom a buzernyákoknak
Apróságokat igazítani rajta???MIT?
Egy plélemez kasztlin
Mi lehet fölöttébb kellemetlen
Hogy nem bírom letörölgetni
MIt? a sarat? Allah hozta az is viszi
Ha olyan abberrált lennék, hogy ezeket én művelném akkor beállok hátra az udvarba. Mivel sarokházban lakok van még egy 500 nm szabad helyen ahol pipelgethetek ha ahhoz lenne kedvem
De nekem ahhoz nincs kedvem így hátra sem állok
Hátra akkor állok, ha nem a tiszatóra megyek horgászni. Mert az ottani felszerelésem a csónakban van oda nekem csak sört kell vinni.
A garázs nem azért van, h
hogy a levi tudjon benne barkácsolni, arra azért építünk melléképületet
És a garázs arra sem van, hogy törölgesd benne az autódat
Az orrodat törölgesd. Pippelgetni ott vannak a kézi és a gépi mosók ha már ez a fétised
Én a témát itt be is fejeztem éntőlem mindenki úgy szopik a saját garázsával ahogy akar én az enyémnek élvezem az előnyeit.
még kell kicsit cserkelni de szerintem lesz vele lőve pár instagyanús kép
az autó egy autónyitásra benne vagyok az autóból, vagy kint mert hát ezzel megyek mindenhová
a szegények barkácsolnak garázsban
Nem tudom milyen autód van, nekem nem hűl ki ha kiállok vele, mert a motor 20 fokról kezd el fűteni és mire a sarokig érek ami nincs messze mondjuk 300 méter már a motor melege fűt nem a bent lévő megmaradt meleg
Azt, hogy te szeretsz kimenni, esőben fagyban egy különálló vagy a ház oldalához odabiggyesztett garázshoz az a te dolgod én nem vagyok ilyen sportos
Nekem kényelmesebb a meleg szobából közvetlen beülni a meleg autómba én nem vagyok mazoista másokkal ellentétben.
Ha szerinted ez egy szar garázs az nekem nem baj,
nem neked kell élvezned minden előnyét te szopjál a sajátoddal, ha van garázsod egyáltalán
raktárnak használom értelmes autó nem fér el benne, olyan kicsi az ajtaja. Mindjárt nézek képet
ebből 2 az enyém. Mondjuk a te dodzsemed beférne
Mondjuk hosszában dupla garázs de nincs egész 50nm-er. ezt onnan tudom amikor a tetőt felújították tavaly az összes lépcsőházban ahol nekem garázsom van négyzetméter alapon kellett befizetni a lóvét.
Került is vagy 250 ezrembe az, hogy a zárószinti lakó ne ázzon
Nekem ne mutasd be ezeket a garázsokat
Pont van annyi hely amennyi untig elég
Aztán az utcáról amikor jövök fél háztömbre már nyitom a garázskaput, mire a ház elé érek már nyitva a kapu, mire kiszállok az autóból már zárva. Ha valamit hozok haza elhúzom az autón a tolóajtót és kiveszem az 5m3 raktérből amit nem kellett illeszkedni mint egy picsányi csomagtartóba
a szembe lévő ajtó meg a nappali
Ha te tudsz ennél kényelmesebbet meghallgatom.
Ezerszer jobb, nem olcsóbb de jobb ha a házhoz van hozzáépítve egy garázs. Eleve minek kellene 20fokot tartani egy nyamvadt autónak, amikor elindulsz vele úgyis pillanatok alatt kihűl az utastér, amíg el nem kezd fűteni a kocsi. Ahhoz hogy ne ázzon és ne legyen havas, elég ha 5-10fok van a garázsban, visszatérő ágról egy radiátor. Főleg hogy barkácsolni sem tudsz benne mert olyan szűk mint egy tinilány.
Amúgy parasztból úgy tudod megkülönböztetni őket hogy a leghosszabbak már van 3 hosszúságjelző lámpa,a rövidebbeken nincs.
Mondjuk az enyém szebb ennél,csak az illesztéseknél folyik a rozsda.De az nem látszik a képeken.