Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,annyi hogy nem a legmagasabb,így 17 köbméteres helyett csak 15.
Amúgy parasztból úgy tudod megkülönböztetni őket hogy a leghosszabbak már van 3 hosszúságjelző lámpa,a rövidebbeken nincs.
Mondjuk az enyém szebb ennél,csak az illesztéseknél folyik a rozsda.De az nem látszik a képeken.
Én nem szaroztam. A Levi szarozta!
ezekből van sprinter, iveco méretű Nem gyakori Annyira nem, hogy ekkorát sprinterben meg ivekóban látok
Tied ekkora?
igaz ami igaz ez körbejárható
*Úgy vettél...*
Új vettél új autót, hogy nincs hozzá rendes garázsod? Neemááááá...
Hádemér'? Tágas, szellős, és - nyáron - ez is fűtött.
Igazi ellenzéki hozzáállás :
Jobbat te sem tudsz felmutatni, de kritizálod a másikét . Legyen ez garázs, vagy program
És akkor te szarozod a pipi garázsát?
Én még autót mosni is a "garázsban" szoktam.....
itt mit is kell nézni?
Sehol egy horgász sem
? Mi a faxomnak járnék én körbe egy kocsit a jobb oldalát havonta látom mosni meg törülgetni évek alatt sem szoktam A törülgetést meg a pippelést meghagyom a buzernyákoknak Apróságokat igazítani rajta???MIT? Egy plélemez kasztlin Mi lehet fölöttébb kellemetlen Hogy nem bírom letörölgetni MIt? a sarat? Allah hozta az is viszi Ha olyan abberrált lennék, hogy ezeket én művelném akkor beállok hátra az udvarba. Mivel sarokházban lakok van még egy 500 nm szabad helyen ahol pipelgethetek ha ahhoz lenne kedvem De nekem ahhoz nincs kedvem így hátra sem állok Hátra akkor állok, ha nem a tiszatóra megyek horgászni. Mert az ottani felszerelésem a csónakban van oda nekem csak sört kell vinni. A garázs nem azért van, h hogy a levi tudjon benne barkácsolni, arra azért építünk melléképületet És a garázs arra sem van, hogy törölgesd benne az autódat Az orrodat törölgesd. Pippelgetni ott vannak a kézi és a gépi mosók ha már ez a fétised
A garázs az autó tárolására szolgál, ezért az a neve, hogy garázs Én a témát itt be is fejeztem éntőlem mindenki úgy szopik a saját garázsával ahogy akar én az enyémnek élvezem az előnyeit.
Ez viszont elég fasza. Majdnem csak 27-et fizettem érte mert elnézte a postás, de hát becsületes gyerek vagyok.
Hozza azt amit elvártam még kell kicsit cserkelni de szerintem lesz vele lőve pár instagyanús kép
Nem szar garázs ez, hanem egyszerűen kicsi. Nem csak a furgonodhoz, hanem egy mai méretű kisautóhoz vagy alsó-középhez is az. Hogy ne bírd legalább körüljárni, letörölgetni a kocsit, vagy valami nagyon apróságot igazítani rajta, szerintem az fölöttébb kellemetlen lehet. Motorgarázsnak, bicikli tárolónak viszont nagyon tuti lenne!
Igen én sem szeretem, hogy benn áll a házban az autó egy autónyitásra benne vagyok az autóból, vagy kint mert hát ezzel megyek mindenhová
Sokkal jobban szeretném a házat megkerülni érte
nekem volt pénzem egy 70 nm es melléképületre, a szegények barkácsolnak garázsban Nem tudom milyen autód van, nekem nem hűl ki ha kiállok vele, mert a motor 20 fokról kezd el fűteni és mire a sarokig érek ami nincs messze mondjuk 300 méter már a motor melege fűt nem a bent lévő megmaradt meleg Azt, hogy te szeretsz kimenni, esőben fagyban egy különálló vagy a ház oldalához odabiggyesztett garázshoz az a te dolgod én nem vagyok ilyen sportos Nekem kényelmesebb a meleg szobából közvetlen beülni a meleg autómba én nem vagyok mazoista másokkal ellentétben. Ha szerinted ez egy szar garázs az nekem nem baj, nem neked kell élvezned minden előnyét te szopjál a sajátoddal, ha van garázsod egyáltalán
van lakótelepen 3 ilyen garázsom amit írsz raktárnak használom értelmes autó nem fér el benne, olyan kicsi az ajtaja. Mindjárt nézek képet ebből 2 az enyém. Mondjuk a te dodzsemed beférne Mondjuk hosszában dupla garázs de nincs egész 50nm-er. ezt onnan tudom amikor a tetőt felújították tavaly az összes lépcsőházban ahol nekem garázsom van négyzetméter alapon kellett befizetni a lóvét. Került is vagy 250 ezrembe az, hogy a zárószinti lakó ne ázzon
Mindegyik előtt engedek autót parkolni,mert garázsként én nem használom. Aztán az egyik előtt áll egy E merci hát kellene hozzá ini szamurájkardja, hogy beférjen Nekem ne mutasd be ezeket a garázsokat
Arra még mindíg nem válaszoltál, hogy mitől használhatatlan az én garázsom amikor 2 szer akkora autóval parkolok benne mint a tiéd? Pont van annyi hely amennyi untig elég
Az én testemhez mérten még kiszállni sem kényelmetlen. Aztán az utcáról amikor jövök fél háztömbre már nyitom a garázskaput, mire a ház elé érek már nyitva a kapu, mire kiszállok az autóból már zárva. Ha valamit hozok haza elhúzom az autón a tolóajtót és kiveszem az 5m3 raktérből amit nem kellett illeszkedni mint egy picsányi csomagtartóba a szembe lévő ajtó meg a nappali Ha te tudsz ennél kényelmesebbet meghallgatom.
Megszoktuk miota pipi rendszeres hogy ami két sornál több, azt nem kell elolvasni
Végre valaki el is olvasta a 3. szó után is.
Trabant.Talán.A ház kora miatt.
mondhatsz akármit, ez egy szar garázs Ezerszer jobb, nem olcsóbb de jobb ha a házhoz van hozzáépítve egy garázs. Eleve minek kellene 20fokot tartani egy nyamvadt autónak, amikor elindulsz vele úgyis pillanatok alatt kihűl az utastér, amíg el nem kezd fűteni a kocsi. Ahhoz hogy ne ázzon és ne legyen havas, elég ha 5-10fok van a garázsban, visszatérő ágról egy radiátor. Főleg hogy barkácsolni sem tudsz benne mert olyan szűk mint egy tinilány.
Még anyámék 1969-ben épített debreceni (tégla) társasháza alatt is 6x4 m-es garázsok vannak, igaz, mai autókhoz baromi szűk ajtókkal (2,1 m keskeny, manapság 2,5 a normál)
Hogynelenne.