Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tevedtel, mert van garazs is a hazban, csak azt nem en hasznalom.
Autentikus lenne.
Desznyópörzsölő?
Kűggyek borovat, vagy langszoro kell?
Talán nem, csak mintha szőrösebb volna.
Váááááááá, nagyon gáz
Hűbazmeg, a 2.es kep beegett, a toka nem lett nagyobb?
Nem magyarázkodok, te írígykedsz akinek akkora háza sincs,hogy egy garázs elférjen benne, nekem meg vanbenne 2-ő is az előző hajesz pont annyival volt kisebb, hogy a vonóhorog épp elfért erre lett egy levehetős vonóhorog (igaz több mint 200 kilóért)kb. évente 2 szer használom a csónakot huziválni.
Hagy kérdezzem meg mi a ló füttyöt keresnék én a az autó másik oldalán amikor 5 ajtó is van rajta oda nyúlok ahová akarok??????? Neked sincs semmi keresnivalód az autó másik oldalán A garázs az autó tárolására szolgál semmi keresnivalóm a másik oldalon de ha akarod csinálok egy fényképet, hogy elférek a másik oldalon is úgy sem voltam még a 15 év alatt Azt, hogy te a garázsodat megszüntetted azt ridegtartásban van az autód nyáron a nap szívja télen a hó eszi a féltető alatt az már tényleg hagy legyen a te faszságod és a bajod Én az autó tárolására használom a garázst mert arra való. Hazajövök 30 méterről megnyomok egy gombot az autóban mire a házhoz érek nyitva a kapu, beállok és egy ajtónyitással a házban vagyok. Nem tudom mit kellene tudni egy garázsnak még??? Tárolni, meg barkácsolni van 70 nm-erem igaz nem fűtött de ha akarnám fűthetném is de minek
Tök jo, hogy pipinek minden élethelyzetröl és dologrol azonnal van vagy tiz képe bár milliárdos ingatlan tulajdonos, de az is kiderül mindig, hogy kibaszott igénytelen
Hobbi horgászok figyelem!

https://www.jofogas.hu/bekes/Hobbi_horgaszok_figyelem__retro_eteto_hajo_elado_114600280.htm
Kicsit izzadtságszagúnak érzem a magyarázkodást.
Azt értem, hogy te nem akarsz szerelni meg pimpelni, meg elviszed a kézi mosóba, de hogy ne tudj a másik oldalra átmenni valamiért, az azért fura. Nem két-két méterről beszélek előtte- és mögötte. És örülhetsz, hogy nincs vonóhorgod, avagy egy fasza dögtolód mint ahogy nekem is volt, mert akkor biza nem raknád így be az autót a helyére.
Ha azt írtad volna, hogy ez van fiúk, így vettem a házat ekkorka garázzsal és örülök, hogy így pont befért a verda, az egy dolog.
Én pont így jártam, a vonóhorog éppen azért fért be még, mert a garázsajtó nem a belső falsíkon volt, hanem a fal közepén, de nem is erőltettem így be az autót.
Kapott egy fasza beállót mint amit mostanába' Bogyó mutogat, a garázsajtót meg befalaztam és lett belőle (a garázsból) játszós.
Az ISS-ét csak akkor hallani, ha közepes fordulatról hirtelen teljes gázt adsz - akkor felsüvít, de diszkréten. Épp csak annyira, hogy szórakoztató legyen.
pedig kibaszott hangos, és már vagy 10 éve szóval nem hibás mert eddig szétesett volna
én nem kenem ha lerohad jön az ács és újra deszkázza
1x át lett festve de elég nagy pénzt kértek érte, aztán 2 év múlva már pergett le a napos oldalon
Elvileg nrm kene.
engem a turbó zavar, megszokhatatlanul visít
Azt néztétek már hogy a pipi háza mennyire tükrözi az igénytelenségét? Ahány ajtó ahány ablak mind másfajta, talán két ablak ha stimmel.
"törülgetni" , "kasztlin"
Nem is olvasom tovább.
az oromdeszkát fasza lesz átkenni
Egyet szoktam hasznalni,nagyon tamolyog az uton,es egyszer elhaggya a bódé az alvazat,par helyen kilatok a rozsda miatt.
iveco-t ismerem annak párszor szögeltem már a kapcsolószerveit
kurva drága és elég fos minőség
Igen,de egy sprinter,iveco alabbol kegyetken icet a beltere felfele.
Ha nem ömlesztett árut raksz bele hanem a nagy büdöd kockskat megszopod.Vert izzadva tetriszezek hogy ugyananyi ferjen el mint a kisebb ducba.
Azonkivul a sprinter iszonyat rohad,az iveco is,de mrg van egy kazal rlektromos hiba is,es mindketto dragabb mint a ducato.
a közlekedő folyosóra gondolsz
Na hát mondom én hogy csak kis lyukak vannak összevissza a házban
nem gyakori méret a legáltalánosabb ami nekem is van az L3H2
Mondjuk egyszer mintha krftervban látam volna ekkorát A sprinter meg az ivekó alapból ekkora