Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beraktam volna Lacinak az adatokat a 150 nm-es önálló családi ház fűtési költségéről, de fogalmam sincs... levonják maguktól, és évi 1x olvassák le, akkor meg különbözetet számolnak.
...de ha sok lenne, feltűnt volna
Megnézem majd, hogy egy átlagos ilyen qrvahideg napon mennyi m3 megy el 24h alatt - kíváncsiságból.
FEGYVER és Gázkészülékgyár Még az egyik ingatlanomban megtaláltam a gyári dobozát is a beépített szekrény aljában használták burkolatként
lacikám mindenkinek más a jó Neked lehet a férfiak én a másik nemet kedvelem inkább
Nem azt írtam, hogy a 60-as években dobálták ki, hanem hogy az akkor épültekből dobálták ki azóta - de tudom, olvasással még vannak gondjaid
...de amúgy 1etértünk, mivel hogy eben csak egyet lehet érteni, feltéve, ha az ember nem KériLaci mert ő beállította a gázos után, és úgy a tuti!
1 hónap alatt 780 köbméter szerintem meg qrva sok egy 100 nm-es lakásba
pláne, hogy kevés már az idő a megtérüléshez
Nem tudom, hogy a szar konvektorodról hogy került át a fókuszod az én hazudozásomra meg a 444-re, de ügyes vagy! Hagyjuk inkább, elfáradtam...
nem csak barna Van több színben, zöl és piros is meg vajszínű és fehér Lehet válogatni
nekem is gázbeton a ház Azt mondják jó szigetelő Ez még a 80-as évek közepén épült nagy divat volt ez akkor. Nekem is mindenhol műanyag nyílászáró van, a tető szigetelt, sok gondom nekem sincs a fűtéssel, most azon agyalog még is, hogy hogy tehetném ingyenessé

60-as években még nem dobálgatták a konvektorokat kifelé. Pl. nálunk kőrösön még gáz sem volt bevezetve a városba 75 ben születtem egy emeletes téglába még cserépkályha fűtés volt. 78 körül vált a lakosság számára elérhetővé a gázhálózat itt nálunk. 81-ben elköltöztünk egy kádárkockába ott már parapetes konvektor volt.
Rendszerváltás után szembesült a lakosság a valódi gáz árával Addig fillérekért kaptuk. Bokros úr nem is volt népszerű az időtájt De hát rá hárult az a feladat aki előszőr megmondta,hogy nincs többet ingyenebéd. Volt De a kapitalizmussal elfogyott
Még mindig várom hogy bebizonyítsd hogy nem hazudozol. De tudjuk hogy ez nem fog menni, mert a tények makacs dolgok.
Nem baj, beállhatsz 444.hu hoz újságírónak, méltó lettél rá.
Értelmes érvelés? Tudod mit kellett volna írnod?
"gyerekek, nálunk is konvektor van... vannak nyűgjei, de legalább nem fagyunk meg. Most nem terveztünk rá 1-1,5 millát költeni, de talán majd egyszer..."
Ha ezt írtad volna, meg se szólalok... helyette frankózod a szart.

Látod, még Pipi is egyetért velem bár ez némileg megingatja a véleményem, de most kitartok
A konvektor egy rakat fos bárki bármit mondhat Volt alkalmam végigszopni vele a fiatalságomat. Központi fűtés ezen belül padlófűtés van. Nem lehet egy lapon említeni a kettőt kb. mint a 2t trabant vs bugatti veyron Én szerintem mindenki azzal fűt amivel akar. Normális ép eszű ember ilyet már nem telepít.
Szeretnéd hogy elküldjelek? Van aki csak azt érti. Te is ilyennek tűnsz mert az értelmes érvelést láthatóan nem jut el a tudatodig.
Kérlek idézd be hol írtam ilyet. Nem tudod mert nem mondtam ilyet. Ezeket csak te képzeled bele. De semmi gond, vannak már nagyon jó gyógyszerek amik elnyomják a hangokat a fejedben.
Nem hazudozok, mulatok Tudom, ha barlangban laknál, és tábortűzzel fűtenél a közepén - az lenne a legjobb és a többi ember hülye
Most anyázni fogsz? Értem én, hogy gáz, mikor beleverik a hülyeségedbe az orrod és védeni kell a védhetetlent
Valszeg ugyanolyan konvektorom volt, mint öreganyádnál, akkoriban mindenhova ezt a FÉG lemezt rakták... és szar, ezt mondtam akkor, meg most is. A hatásfokkal is elmehetsz, ha az jó lenne, akkor nem csereberélné le mindenki, aki teheti új építésben meg nem raknak sehova - persze, mert a barmoknak még Googlijuk sincs, és nem tudják, milyen jó
Ne hazudozz!!! Ezt te találtad ki, nem én mondtam.
Köszönöm hogy elismerted a tévedésedet. Ha már másba nem tudsz belekötni csak a tekergetésbe, akkor csak ez lehetett a szándékod, még ha furcsán is adod elő.
Kérlek mutasd meg hol írtam le hogy a konvektor jobb mint a hőszivattyús/napelemes fűtés?
Azt sem mondta senki, hogy a te modern fűtésrendszeren nem kényelmes és nem jó.
Viszont megint terelsz mert rájöttél hogy tévedsz.
Konvektorról volt szó, ezért beszélünk erről, mert ordas nagy konkrét tévedéseket írtatok le róla, tudatlanságotokban. De azért kurvára tájékozottnak meg okosnak hiszed magad, de egy google keresésre nem voltál képes hogy megnézd mi a hatásfoka egy gázkazánnak, és egy konvektornak.

Ráadásul még azt sem vetted észre hogy multidőben beszélek a konvektoros fűtésemről.
Nagyanyámtól örökölt, 50-es években épült lakásban volt egy régi FÉG konvektor. Azt sem tudod megcáfolni hogy nekem ezzel teljesen pozitív tapasztalataim voltak. Hogy is tudnád, hiszen én használtam, és tapasztaltam. És attól hogy neked szar volt, az nem bizonyítja hogy nekem is az volt, meg általában az összes konvektor szar.
Nekem nem volt semmi szenvedés amin te itt vergődsz, igaz én képes voltam magamnak felújítani, és normálisan beállítani amit a nálad is hülyébb gázos elbaszott.
Azt én értem, és el is fogadom... de akkor ne magyarázza már nekem KériLaci, hogy ez direkt így jó
Egyébként sztem a cirkó ma a legolcsóbban kivitelezhető fűtés... a radiátor ára vicc, mondjuk, akkor, mikor felraktam 94 végén, még elég drága cucc volt - de még mindig műxik. A kazán már másik, de az is ment, mikor 2 éve kicseréltem, csak kellett már egy korszerűbb.
Ez is tény, agyalok rajta, de nem élek addig szerintem, hogy megtérülne ilyesmi ha 2-3 év múlva megtennénk, onnantól még 15 év már nem biztos, hogy nekem és a családnak szerencse lenne.
Gyerekkoromban laktam utoljára konvektoros házban és most újra mert a fél éve vett házban az van és egy darabig marad is, tény, hogy a lemez kattog (mint Ininél nálunk is két lemez és két öntöttvas van), de az előző házunkban a vas fűtéscsövek is kattogtak ha gázzal felfűtött és hűlt ( fával a lassabb ciklus miatt nem). Engem teljesen hidegen hagy bármilyen táblázatban írt hatásfok egyedül az érdekel, hogy mit fogok fizetni, október közepén lettek üzembe helyezve és a felújítások alatt őrlángon mentek, de a festésnél már felkapcsoltuk őket, hogy száradjon és most 1 hónapja lakunk benne és eddig összesen 780 köbméter gáz fogyott el ami kb. 90000ft lehet (még nem kaptunk számlát) és ezt jónak mondanám 100nm-re mert folyamatosan meleg van és egyáltalán nem tekerem mindig ugyanazon van mert ha tekergetem akkor szerintem a kihülés-felfűtés miatt még többet enne no meg mindig hideg lakásba érnék haza.
Hogy te naponta eszel ,az sem fog soha megtérülni lufifejű !
A problem most az nála hogy már rég ki van építve a konvektor.
Most invesztáljon 1,5 milliót egy kazános rendszerbe?
Nemhogy nem térül meg,a tizedét se kapja vissza míg él.
Olyan buták vagytok ,hogy csoda hogy éltek !
Nő létemre többet tudok a fűtésről szerencsétlenek !