Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig őt látod utoljára
Én már készülök hozzá. Láz, torokfájáés, orrfújás, enyhe köhögés
mi közöm hozzájuk. Egész európa rajtuk segít élelemmel, gyógyszerrel, meg közgyógyellátással, aztán amikor meg felnőnek ránkverik az ajtót...
Akkor nem te leszel a kedvenc
Mi neked a "fikázás"?
Legelőször azt mondtam, hogy kicsi a garázs, ez van, aki építette, az nem számolt ekkora autóval, de ez csak egy állapot, ami akkor is számomra fura volt, hogy nem ezt írtad, hanem megideologizáltad a szűkösséget. A pinán kívül nem sok dolgot tudok elképzelni, ami ilyen "méretpontos". De ezt is írta, hogy ha lenne egy dögtolód elől, már nem férnél be, esetleg a tervezőnek megcsúszott volna a Rotringja és 30 mm-el hosszabb autót tervezett volna, akkor itt vakaróznál.
Esetleg mutogatnád, hogy a garázsajtó elé építenél egy olyan előtétfalat (nem tudom, hogy minek nevezzem) mint a filmekben az űrhajókon a dokkoló, annak a végén lenne 400 ezres hörmanod, és az milyen jó, mert X.

Testvér, én életemben egyszer vettem fel kölcsönt, akkor is lakásra, de az kb. 14-15 éve lejárt.
Más oltoanyaggal igy is tettek. Ebben viszont kibaszott nagy pénz van, és hát anyagias és szélhámos világot élünk. Nem beszélve a politikai vonzatairol
4-5 alkalom, hogy eggyütt megyünk haza az asszonnyal a 365 napból tehát nem releváns mert nyári időszak megúsztuk még eső nélkül, egyébként beállok az udvarba azt is egy gombnyomásra tudom megtenni mert a kertkapu is elektromos Nekem teljesn mindegy, hogy a garázsba állok vagy az udvarra vagy az asszony garázsába, ez a gép egy elég korszerű típus megy előre is meg hátra magam is csodálkoztam
hát amit ideraktál képet azon csak két ablak egyezik,amúgy minden eltér.
Ez a legjobb akkor is.
http://youtu.be/CJjqhAVrfy4
mivel nem értek hozzá az érdekelne hogy egy hozzáértő mit válaszol a kérdésekre
és azok egyezőek-e avval ami a videón van
mert elhangzott az is hogy akár 2 hónap múlva is el lehet kapni a vírust, mert fogalmuk sincs arról hogy mi a hosszútávú hatás, de még az is megeshet hogy az oltott ugyanúgy terjesztheti a vírust
azért ezek bizarr dolgok

lehet az oltás jó, de amíg 20 ezerből nincs 200 megbetegedett nem biztos hogy ilyen iramban kellene oltani, inkább várni vele amíg lesznek hosszabb távú hatástanulmányok
szerintem ezt te már kiskorodban felvetted Agysorvadás a mellékhatás ez tisztán látszik
egyszerre lett csináltatva az összes ablak 16 db. minden ablak egyforma ajtót max 1-et látsz a képen az melyiktől különbözik? A garázskapu meg még a 2012-es google felvételen nem volt rajta Kérés 3-as?
Én mondanék.az asszonnyal ketten mentek haza,egy autóval.az eső ömlik.Mi a koncepció?
ja büdöskocsival ritkán megyünk évi 4-5 alkalom azt is csak azért mert ha elmegyünk valahová 3-4 napra annyi szart pakol az asszony, hogy kevés a kistoyota 400 litere.
Persze ebből az én cuccom elfér egy nejlonszatyorba
Bár nem láttam, de ez egy tökéletes hoax, a hülyék be is szopják, mert lehet úgy is nézni (én most csak a te általad leírtakat látom), hogy a placebot kapott emberek - vagyis akik nem kaptak gyógyszert - azok közül 20x annyian betegedtek meg.
Tehát jó az oltás, ha így nézzük.
Te nem mondtál semmit csak folyamatosan fikáztad ami nem baj csak 1 olyan érvet nem tudtál mellé tenni, hogy mitől lenne jobb ha az a garázs nagyobb volna Bocsánat illetve egyet mondtál Neked nagyon fura, hogy nem tudok átmenni a jobb oldalra De azt, hogy miért arra még mindíg várom megtisztelő válaszod
Nincs az átlagtól nagyobb jólétem. Ahogy én élek az az alsó középosztály ha egyáltalán súrolja a középosztályt. Van egy ház ami saját nem a banké, van benne egy családom. Feleségemnek is 1 autója nekem is és mind a 2-ő garázsban áll Ez mifelénk nem jólét nálunk ez egy természetes állapot. Nekem a testvéreim így élnek a közvetlen szomszédaim is meg akit ismerek nagyjából ez a szint. Lehet annyi különbség,, van esetleg 1-2 akinek van még 2-3 éve hátra a 15 évre felvett hiteljéből amiből megvette a házát A tiedből hány év van még hátra? Ja, hogy hozzá sem kezdtél Nem baj a vén banya meg az öreg majd csak kikopik egyszer kutyástól, akkor már csak arra kell vigyázni, nehogy az asszony rájöjjön, hogy eddig mekkorát tévedett azt lecseréljen valami normálisabbra, mert akkor jön a kényelmetlen albi
ja,azt hittem hogy senkit nem küld el a picsába.gondoltam itt arra hogy esetleg törölte magát vagy ilyesmi.
Ez nem baj, azt írtam, hogy furcsa és szokatlan, hogy akkor férsz el a garázsban, ha ha elül koccolsz a fallal.

Viszont ha neked fontos, hogy a garázsból egyből a nappaliba lépj, akkor azért még van hova fejlődnöd:
20-20 ezer emberre vetítve
20 ezer oltottból 8 beteg lett a 20 ezer placebo oltottból meg 162

szóval nem 100 emberből 95 védett
Mit miért?
Nem fogok sose találkozni. a feleségével, ha mégis akkor se könyörgök, legfeljebb kérek.
Nem.
De akkor segíts a laoszi gyerkőcökön.
miért?
nekem az még mindíg nem értem miért lenne jó Így legalább tudom, hol kell megállni nem kell találgatni,hogy mennyek-e még előrébb és biztos becsukódik e hátul a kapu Miért lenne jobb ha lenne 20 cm hely a lökhárító és a fal között. Válaszold meg légyszi met ezt sem tudom. Én beállok az autóval és se a jobb oldalára nem akarok kimenni sem az elejére mit nem lehet ezen megérteni. ha adnál végre egy érelmes választ,hogy mit csináljak ott akkor lehet feszt mászkálnék ezeken a helyeken
22-ig kell nyilatkozni.
Én szabin leszek, úgyhogy ma nyilatkoztam nemmel.
de,de te véded őket,szóval segítened is neked kéne őket.
Biztos hogy nem.