Egész európa rajtuk segít élelemmel, gyógyszerrel, meg közgyógyellátással, aztán amikor meg felnőnek ránkverik az ajtót...
megúsztuk még eső
nélkül, egyébként beállok az udvarba azt is egy gombnyomásra tudom megtenni mert a kertkapu is elektromos
Nekem teljesn mindegy, hogy a garázsba állok vagy az udvarra vagy az asszony garázsába, ez a gép egy elég korszerű típus megy előre is meg hátra
magam is csodálkoztam
Kérés 3-as?
azt is csak azért mert ha elmegyünk valahová 3-4 napra annyi szart pakol az asszony, hogy kevés a kistoyota 400 litere.
csak folyamatosan fikáztad
ami nem baj
csak 1 olyan érvet nem tudtál mellé tenni, hogy mitől lenne jobb ha az a garázs nagyobb volna
Bocsánat illetve egyet mondtál
Neked nagyon fura, hogy nem tudok átmenni a jobb oldalra
De azt, hogy miért arra még mindíg várom megtisztelő válaszod
Ez mifelénk nem jólét nálunk ez egy természetes állapot. Nekem a testvéreim így élnek a közvetlen szomszédaim is meg akit ismerek nagyjából ez a szint. Lehet annyi különbség,, van esetleg 1-2 akinek van még 2-3 éve hátra a 15 évre felvett hiteljéből amiből megvette a házát
A tiedből hány év van még hátra?
Ja, hogy hozzá sem kezdtél
Nem baj a vén banya meg az öreg majd csak kikopik egyszer kutyástól,
akkor már csak arra kell vigyázni, nehogy az asszony rájöjjön, hogy eddig mekkorát tévedett azt lecseréljen valami normálisabbra, mert akkor jön a kényelmetlen albi
Így legalább tudom, hol kell megállni nem kell találgatni,hogy mennyek-e még előrébb és biztos becsukódik e hátul a kapu
Miért lenne jobb ha lenne 20 cm hely a lökhárító és a fal között. Válaszold meg légyszi met ezt sem tudom. Én beállok az autóval és se a jobb oldalára nem akarok kimenni sem az elejére mit nem lehet ezen megérteni. ha adnál végre egy érelmes választ,hogy mit csináljak ott akkor lehet feszt mászkálnék ezeken a helyeken
Én már készülök hozzá.