Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy... ha akkora a konyha és a fürdő mint a garazsad, akkor tényleg nem kell.
A villám akar állva kulázni, mert hogy abban a helyiségben úgy sem kell mást csinálni.
Érdekesség.
A jelenlegi COVID oltásnál használt oltóanyag technológiát, eredetileg az ebolára kezdték fejleszteni.
Aztán a SARS vírusnál (ami szintén egy COVID változat) is elővették és megindult a fejlesztés, ennek köszönhető hogy most viszonylag gyorsan lett eredmény.
Én csak úgy "ismerem", erről is tudok véleményt mondani, és most nagy engedményt teszek irányában, amikor ideírom, hogy akár tévedhetek is. Amúgy nem, de legyen így.
most éppen nem
mit válaszolna? Szalad a bótba furgoné
Így van.
És igazából nem is lehet máshogy csinálni, mert ahhoz szándékosan meg kéne fertőzni a kontrollcsoportot is, meg a beoltottakat is.
Ezt nyilván nem lehet.
Ezért feltételezik, hogy ugyan olyan arányban kapná el a beoltott csoport is a vírust, mint a nem beoltott. Ilyen formán pedig ha tudjuk hogy kontrollban 170en kapták el, az oltottak 8-an akkor teljesen korrekt feltételezni, hogy 164 ember az oltásnak köszönhetően úszta meg, amiből kijön a 96%-os hatékonyság.
Ennek a mérésnek nem a "matematikai hókusz pókusz " a problémája, mert ez csak egy egyszerű és bevett statisztikai arány számítás.
A pontatlanság abból fakad, hogy a kezdő csoport mérete viszonylag kicsi, ezért nyilván lesz szórás. Azonban minél több embert oltanak be a végeredmény annál pontosabb lesz.
Viszont akármennyire pontatlan, a kezdő számok is nagyon jók, és nem fog nagyságrendileg változni.
ennyire jó biznisz a rongyozás?
én akarnék Ha ezt a szintet kell elérnem frílac szerint De idáig nem szeretnék visszasülyedni, volt idő furgon híján, hogy zsiguli meg utánfutó
Nem vágyok már ezekre
Hát, ha rád jellemző módon van rendberakva, akkor biztosan vagy a látványtól vagy a kosztól
Akkor maradj csendbe inkább,mert megint csak hülyét csinálsz magadból.
csak cinkeltelek benneteket mind ki van adva nektek szerintem meg ki se merném adni amilyen okosak vagytok az első nap felgyújtanátok benne magatokat
Nem csak az írásképe alapján az.
ebből most egy kukkot sem értettem, egy pillanatra elgondolkozok nem e azért mert ez a szint már túl magas nekem
letelt a pillanat
Ez inkább túl alacsony
A kamupártos adatgyűjtés?
A rosszra nem tudok mit mondani, a stílusa viszont inkább nem tetsző nekem. Az igénytelen csak az írásképe.
Itt most majd az jön, az enyém sem másnak. (Ezt már le se írjátok senki.)
Olvastad a mai zsindexben, hogy hogyan vezették meg a gyógyszer engedélyezésével megbízottakat a pfizer suttyójai?
Tudom zsindex, de ugyanezt más portálokon is elolvasható.
Többször is leírták, van mellékes szál is, de ez talán a fő.
Értem a viccedet amúgy, kicsit gondolkodnom kellett, hogy erre a gizda személyautós mit válaszolna, de szerintem a problémádat sem érti, nemhogy érdemben válaszolni tudna.
Ő a pipi,mondtam én már,nem lehet ő rossz ember csak hihetetlenül egyszerű,buta és igénytelen.
Igen, de ezt ne a gödény tálalásában olvasd. Ez egy mérőszám, ami azt mutatja hogy nagyon hatékony a vakcina.
https://www.webbeteg.hu/cikkek...
Hát...
Amúgy ő most mit tesz, amikor blm tolvajok verik majd az ajtót?
miért akarna raklapot rakni bele a tulaj?
A tipikus baloldali proli ember tipikus reakciója az, amikor még a személyeskedés előtt a másik nickjével kezd viccelődni, amikor elfogynak az érvek.

Csak szólok.
ha olyan az albérleted mint te magad akkor elég igénytelen ótvar lakás lehet,meghagyom a cigány védenceidnek.
azt mit kezdejek egy ilyen gizda személyautóval ezekbe hány raklapot tud betenni a targonca