Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sőt,én kifejezetten úgy vagyok vele hogy ha legalább 70% kell hogy működjön a dolog,akkor minél hamarabb legyen meg a kéri féle agymosottból a 70% és akkor én már nélküle is rendbe vagyok.
Magyarországon a 2015-ös év a halálozási statisztikákat tekintve nagyon figyelemre méltó volt.

2015 első negyedévében kiugróan sokan haltak meg az előző év azonos időszakához képest Magyarországon.

2015 januárjában 13 171-en vesztették életüket, azaz 2047-tel többen, mint az előző év azonos hónapjában. 18,4 százalékkal többen haltak meg, mint 2014 januárjában.
2015 februárjában volt az időszak halálozási adatainak legnagyobb kiugrása: 26,7 százalékkal haltak meg többen, mint egy évvel korábban. Ekkor 13 168 elhunytat regisztráltak, ami 2774 fővel volt több, mint 2014 februárjában.
2015 márciusában a mortalitási többlet már kisebb mértékű volt, 7,6 százalékos, ami a 869-cel több elhunytból adódott, és az év harmadik hónapjában 12 339 főt tett ki.

Hasonló mértékű többletet csak 1974-ről 1975-re mértek, amikor a halálozási arányszám értéke 19,5 százalékkal emelkedett – olvasható Wéber András Előzetes áttekintés a 2015 első negyedévében tapasztalható halálozási többletről című tanulmányában.

Mindent összevéve 2015 első három hónapjában tehát 5690 emberrel több halt meg Magyarországon, mint 2014 azonos időszakában. Ez átlagosan 17,2 százalékos halálozási többletet jelent.

Az utálatos zsindex, de hát ezek számok.

Vagyis negyed év alatt 5 ezer, egy évre vetítve 20 ezer. A korona? Ma 11520 halott, és mondjuk szintén egy év alatt, vagy majdnem egy év alatt.
Az oltás ellenes, ha senkit nem agitálok ellene, csak én nem kérek?
Olyan mint a sör, lehet, hogy jó csak én szeretem, mert keserű.
Határozottan rád céloztam, az agymosottal. Elképesztő.
Kitudja az intenzíven fekvők közül hányan lennének ott egy “sima” influenzától...
Amikor mennek a többiek, majd megkérdezem, hogy elhozzák-e a részemet.
Igen. Sok az oltás ellenes.
Szülni három okból sem, nem tudok, korom alapján sem, meg elég is a három gyerek.
Én az MRNS miatt nem szeretném amúgy.
Az influenzát soha nem kaptam el, a gyerekkori kötelezőkön és a fogászati kezeléseken kívül a köldöksérvem műtétjénél kaptam szurit és ennyi is.
Nem akarom ezt a vonalat felborítani.
Hihetetlen milyen agymosást tudnak elérni egyeseknél
rendes életet?Mi a szar ez a hülye duma?
Pontosan.
Persze a döntésem azon is múlt, hogy egy embert ismertem, aki 'állítólag" abba halt bele, de több kollégám is volt, akinek pozitív lett a tesztje, és ezt a tesztből tudta meg és nem azért, mert szarul érezte magát.
Nyilván a sok intenzíven lévő szerencsétlen ezt másképpen látja és gondolja, én csak reménykedem abban, hogy számomra szerencsésebben sül el a dolog.
Simán nem kéred
Ha rendes életet akarsz élni arra az oltás a megoldás, és hogy lehető legtöbb ember beoltassa magát.
Ezért nem értem ezt a nagy tiltakozást. A COVID az nem veszélyes, meg kamu, de az oltás az veszélyes meg abba belehalunk
De nekem mindegy. Én beoltatom magam, onnantól a többi a ti bajotok.
Beszari.
Nem akarok
ess teherbe!
ja,az enyémet is.szintén pfizer.
Persze,mikor egy rákosnak azt mondják hogy van hátra max 3 hónap,de itt van ez a cucc ,van rá esély hogy segít.kipróbáljuk?Na azt gondolkodás nélkül.
Hova menjek?
Az viszont nem oltás volt. Illetve mikor szándékozol szülni?
Egy oltásnál két alapvető probléma lehet. Egyik az elölt vírust tartalmazóban marad aktív vírus és szélsőséges esetben megkapod azt a betegséget ami ellen van. Ez, ennél a fajta oltásnál viszont nem lehetséges, mert nem tartalmaz vírust.
Másik lehetőség, az immunrendszer túlzott reakciója miatti szövődmények. Ez lehetséges, de eddig a nagy számú minta mellett sem fordult elő.
Sima immunválasz különböző erősséggel pedig elfogadható és természetes következménye az oltásoknak. A láz, izom fájdalom, levertség, helyi gyulladás. Ezek mutatják hogy hatásos, és elmúlnak.
Illetve ha valaki allergiás a hordozó anyagra az is egy mellékhatás, de ez is jól kezelhető. Nem szokás maradandó károsodást szenvedni allergiás reakciótól, főleg ha ott van melletted az orvos, és így lényegesen kisebb probléma mint mint a COVID.
A Te döntésed. Nekünk viszont segíts, asszonypajtárssal hogy, hogyan lehet megúszni az oltást. Mi kell hozzá? pozitív teszt ?

Remélem gyorsan sokatokat beoltják hogy újra élhessünk rendes életet
Elég csak a kötelezöen tömegesen elöirt vérnyomáscsökkentökre gondolni. Nagyon sok tipus kivonnak mert kiderül hogy a mellékhatásaik sokkal rosszabbak.
Egy sulyos beteg embernél.már mindegy mit probálnak ki, esélyt kaphat. De amikor tömegével adnak valamit egészséges embereknek az nem mindegy még évtizedekben mérve sem, hisz nagyrészük még fiatal.
Az enyémet viheted, pfizer amúgy.
Ha csak rajtam múlna... de engem csak a nyugdíjasok után fognak oltani.
Azért én nem ilyen végletesen gondolkodom.
Majd amikor már beoltottak x milliót, akkor majd én is újragondolom. A sok év múlva jelentkező mellékhatásokat így sem tudom kivédeni, pedig jó lenne.
A Contergan bébik járnak az eszemben ilyenkor.
Nem a kockázatot vállaltam, hanem a két kockázat közül a szerintem kisebbik kockázatot vállaltam.
Énszerintem ez jelentős különbség.