Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a + 5 kg-ot szerintem hitelesen kimagyaráztam nem
Vagy nem tudsz értelmezni mondatokat?
Baszki pipi,ekkora hombár vagy?
Az az 5 kiló ami rádment mind a tokában landolt.
Ez? Hogyan? Kihánytad és újra megetted
ezért kell magadnak sütni Ez még 3 nap utánn is jó Bár nem tart addig egy tepszi tegnap este készült ma estig elfogy
Mostanában szoktam ilyenekkel szórakoztatni magam Mondjuk, hogy még faszáb legyen venni kéne egy elektromos lávaköves pizzasütőt Havernak van gyorsan és jól készül rajta a pizza Az árát sokallom
Ilyen van a havernak elég faintos de 40 meg 50 ezer ft Azt nem bonyolúltabb mint egy gofri sütő ami 5 ezer ft
Ti itt mind olyan okosak vagytok, okosak IS Szoktatok kínából, meg a faxom tuggya honnan rendelni, minden szart. Melyik weblapon tudnék ilyet én találni felibe harmadába?
én rá se tudok nézni
2 napig non-stop pizza volt itthon
lett rendelve egy csomó aztán senki sem ette
hiába adtunk mindenkinek maradt itthon annyi hogy reggel-délben-este azt ettük a gyerekkel
másnap már egész szar volt, harmadnap meg a közepét mi ettük a szélét a kutyák
kis bulldog be is hányt tőle
nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet hogy az otthoni főzés szórakoztasson
egy vízparti sütögetés az igen de otthon főzzön az asszony szért van tartva
nyami ez volt a vacsorám meg most a reggelim is
Ő sem örül neki Van mit pakolni utánam
Inikém ha én a konyhába tevékenykedek azt önszántamból a saját szórakoztatásomra teszem
én azért megütném az asszonyt ha nekem kellene a konyhában főzöcskézni
persze segítek neki évente többször is, de azért mindennek van határa
Azt a jó kis igénytelen poliamid zoknit.
meg tudom magyarázni nos rajtam volt a két zokni a boxeralsó, meg a poló Ez kapásból a föle az adott értéknek. Most vacsoráztam be a saját készítésű pizzámból lecsapatva fél liter cukros szörpel ez szintén egy kiló Valószínűleg az elem merülhet a mérlegben ilyenkor szerintem felfelé csal 5 kg-ot
Így meg is érkeztünk a 75-höz
Laci Én ezt most meguntam de még egy kérdésem lenne Vonatkoztassunk el attól, hogy apósodékhoz fészkeltétek be magatokat az elmúlt 30 évben saját háznak híján Vonatkoztassunk el attól is, hogy nincs ott egy garázsod, mert nyílván dominanciában az használja akié a ház eddig ez tiszta. Most meg tételezzük fel, ha lenne egy saját házad amiben lenne egy saját garázsod, olyan amit itt a fórumon elképzeltél magadnak Aminek az volna a lényege elképzeléseid szerint ,hogy át mehess az autó másik(jobb) oldalára is Mi a ló büdös f.szt keresnél az autónak a másik oldalánál???? Mondj már valamit légyszi, mert ha tudsz valami okosat erre én is át fogok járkálni a garázsban az autó másik oldalához Sajnos elég képzelet gyenge vagyok beismerem. Nekem nincs semmi fantáziám arra vonatkozóan,hogy mit is csinálhatnék az autó jobb oldalánál amikor hazaértem Egy igazi fantáziátlan fasz vagyok Hazaérek vagy a melóból vagy akár honnan is. Benyomom a gombot a távirányíton, beállok a garázsba. Kiszállok az autóból, kinyitom az ajtót belépek a házba Ha otthon van a család napszaknak megfelelően köszönök (mert illedelmes vagyok ) Ha túl akarom játszani a szerepemet még azt is megkérdezem, hogy milyen napjuk volt Leülök az asztalhoz épp mikor érkeztem vagy ebédelni, vagy vacsorázni Mivel télen ki se dugom az orrom a házból leülök a számítógép elé azt olvasgatom a hülyéket a sportmotoron, közben játszok a world of tanks-al Aztán fürdök, lefexek, másnap felkelek nagyjából amikor akarok mert időhöz nem vagyok kötve azt megyek a dolgomra ha van kedvem(ma nem volt) úgy, hogy a nappaliból egyenesen beszállok az autómba De még mindíg nem tudom, hogy mit kell keresnem az autónak a másik oldalán a garázsban légyszives segíts
Sima puhos tokabajnok.
Lesz az 90simán
Nem a garazsad, hanem ahogy mentegeted a menthetetlent.
tiszta so r ha elzavar mehetsz a híd alá de azért másnak a garázsát meg fikázod
Tevedsz.
Amugy nem az enyem, de afelesegem az orOkos
igaz, rég méredszkettem, most kíváncsivá tettél 2 éve még 75 kg voltam Mindjárt kiderítem ha az asszonyék elhúznak majd a fűrdőből szerintem valahol ott lehet a mérleg De lehet a mosókonyhában, mondjuk ott sem jártam 2 éve már
Nem tudom milyen mérleged van de kurvára nem vagy te 75kg ekkora tokával baszki...
Nem hinném, de pont egy 140 kg-os ürge mondja egy 75 kg-osnak, hogy kövér
A zabkúrával, most te küzködsz, újévi fogadalom Én csináltam egy tepsi pizzát a családnak saját gyúrású tésztából feltétekkel gazdagon
Kell a bánatnak a fogyókúra, fogyjon az aki kövér
Szerintem tuti hizott a karacsonyi zabakura alatt.
ma este nekiugrok nem szeretek borotválkozni de menni kell a közjegyzőhöz, meg az asszony is basztat már Bár nem tudok az ismeretségi körömben olyanról aki szeret borotválkozni
tudom, apósod áll bent a warthburgjával a saját házában
borosta miatt látszik úgy