Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok benne biztos hogy nem vegleges.
ha ez kell ide a tut, pedig kibadzott felek a tuktol.
Annyi biomereg jut mar rank a kajabol, vizbol, levegobol hogy tokmindeg az a kis adag.
es legalabb nem lesz turi invazio.
Jól van. Ne erőlködj. Már az előbbi hozzászólásaid alapján is tökéletesen alkalmas vagy tűzoltónak, vagy akár klímaszerelőnek is.
miféle gazdaságot állított le a német?
Dehogy beszélek hülyeséget. Egyszerűen agymosott vagy ebben a témában. De mit is tehetnél mást, ezt kell mond és ez mellett kell kiállj különben nem lesz szex otthon
Véglegesen biztos nem. Legfeljebb idén nem.megyek egyikhez sem.
hazazavarnak?azért bízom benne hogy van annyi eszed hogy előtte tájékozódsz hogy kell-e.
Szerinted ha a hulye nemet hajlando leallitan a full gazdasagat 3-4x vagy a lokott szlovak meg mindig full tesztel harcol felesleges penzkidobassal akkor nem lepik meg ezt is?
Meg az is kérdés, akkor a schengenen belül is visszaállitják a határokat kötelezö megállással?
Látom ez most nagyon beragadt nálad. Majd ha lenyugodtál, beszélhetünk a témáról, de már hülyeségeket beszélsz.
Ja, es ha en nem gorogbe mennek es hazazavarnak?
hisztizhetsz, de nem te fujod a passzatszelet.
És még van jo pár kivételt képezhetö alany. Ráadásul az a mennyiség se lesz meg idén nyárra ami ezt megkövetelhetné.
Akik meg amugyis a turistákbol élnek biztos hogy nem szelektálnak ennyire.
Romániába sem kell. Jelenleg. Negatív pcr teszt... nem lehet csináltatni, nem csinál senki pcr tesztet, na jó 2-3nap telefonálgatás után találtunk helyet ahol csinálnak. Szerencsére románia eltörölte, nem kell hozzájuk sem.
A Horvátok sem fogják kérni, nagyon remélem nem annyira hülyék hogy kérjék... majd ha hazajövünk mehetünk 10nap karanténba a sok degenerált vezető meg virológus miatt
Igen, el is mehetnének a kurva anyjukba. Had döntsem már el hogy akarom vagy nem. Fogalmuk sincs mennyi időre ad védelmet az oltás ha egyáltalán védelmet ad. De oltassam be magam... a kurva anyjukat!
Ez megint egy baromság.Például a görögök már most bejelentették hogy ők semmi ilyen szarságot nem fognak kérni,meg már jó néhány ország csatlakozott.
a másik.16 év alatti nem kaphatja,ő hogy utazik?sehogy?mondok jobbat.terhes nő nem kaphatja,hogy utazik?sehogy?
Attol meg pedzegetik hogy kell az oltasi utlevel ha at akarsz menni masik orszagba.
mint a tavolkeleti meg afrikai utazasokhoz.
Szoval ha nem csk itthon szeretnrl fostorogni johet a szurkapiszka ha akarod ha nem.
Hirdetik az igét szépen!
Mintha már hallottam volna ilyet a tévében is.......
Aha... már az elejétől mondom hogy agymosott vagy amikor erről a témáról van szó. Elhiszem hogy te csak ezt látod, mi meg az látjuk hogy ez mennyire egy kitalált, megjátszott és eltúlzott hiszti. És látjuk mennyire nincs szükségünk erre az oltásra. Szinte biztos vagyok benne hogy már átestem a víruson, sőt az egész család mert olyat nem baszott a világ hogy egy ilyen hatalmas járvány elkerülje az összes!!! Mondom az összes ismerősömet! Senki sem került kórházba!
De azért oltassuk magunkat.
Tönkretették az életünket. Te meg hajbókolsz hogy milyen jó, oltassuk magunkat. Legyen még nagyobb félelem, legyen meg nagyobb zűrzavar és legyenek még jobban megvezetve az emberek.
Megdögölhetne az összes ember aki benne volt hogy ez a vírus ilyen nagyra nőjön!
Na,azt még nem hallottam.
Fórum virológus szerint mindegyik hatékony és biztonságos,szóval nincs baj.
Már van afrikai is. De a pfizer arra is jo......olyan mint a szigszalag meg a kötegelö, amit ezekkel nem lehet megoldani azt hagyni kell a fenébe
Szerintem se,de hátha megtérítenek még pár %-ot ilyen angoloktól érkező mutáns vírusokkal meg hasonló dumákkal.
Nem. Szerintem ezzel a hozzáállással nincs baj.
Annyi nem lesz. Elég sokan gondolkodnak is.
Ismét köreinkben a fő virológus.
Én meg rád, mert szerintem is elképesztő mennyire elhiszed magadról hogy nem te vagy az agymosott, miközben szembe mentek a tudományos tényekkel, és elfogadott álláspontokkal.
És az is elképesztő, hogy én türelmesen és korrekt módon válaszoltam minden kérdésedre, elfogadva te véleményedet és a végén mégis személyeskedésbe és sértegetésbe csaptál át.
És ugye megint nem én hoztam fel a témát, csak kérdeztetek és válaszoltam, és nyilván nem azt amit szerettél volna hallani.

Miért kell ez? Több eszed van neked mint annak az IQ negatív tűzoltónak.
Nézd meg Feelac is el tudja mondani a saját, velem ellenkező véleményét hogy nem személyeskedik, meg nem kezd el durcizni.
Én is elmondtam számtalanszor. Magán ügy hogy beoltatod e magad, jogod van dönteni, de ha engem kérdeztek, az oltás egy kurvajó dolog.