nekem 6.5x 4.2 csak oldalt van egy polcrendszer elől meg egy satupad, mert műhelyként is funkcionál
régen volt benn kis kályha is, de most már nem csinálok semmit se télen
Nekem kereken 30 nm-es a különálló garazsam, belül 6*5 méter.
Nekem kifejezetten jól jött, hogy a "másik" oldalra is át tudtam közlekedni, ott is kinyithattam az ajtókat.
Mivel szándékosan értetlenkedsz, ezért meg sem próbálom elmagyarázni azt, hogy miért mondtam azt, amit.
Tegyél egy próbát, menj ki az utcára, kérdezd meg az első tíz embert, hogy mit gondolnak arról, hogy valaki akkora garázst épít, amekkora az autó+10 cm, de csak akkor, ha az autóval úgy kell beállni, ha elül a lökös felfekszik a falra szerelt fényezésvédő vinil padlólap darabra, a nyomatéktól pedig ilyenkor a megforgó hátsó kerekek hangot adnak a padlón és ebből a hangból tudja a driver, most pont jó helyen áll.
Na,ez a verzió eddig még nem volt.Akkor most már letisztázhatnád saját magadba hogy hogy is van ez.
Vegyük az én példámat,én például határozottan állítom és ki is tartok mellette,hogy te igénytelen vagy és olyan egyszerű mint egy faék.
.A toka a nyak része nem a fejé,ezért van hogy a te fejednél nem nehezebb nagyobb nyakat találni.Ez azért van mert amit az ember egyre inkább nem használ az az idő múlásával elcsökevényesedik,így van ez a fejeddel is.
Szóval most meg kell védjelek,neked nem a nyakad nagy hanem a fejed kicsi mert már elindult a kihasználaltlanság miatt a csökevényesedés útján.
Óóóóó,aztán honnan?Hisz,még csak 10-12 éves vagyok,nemde?
Most akkor 10-12 éves vagyok,vagy roncs kocsival járok?beszéld meg az ostoba barátoddal,mert sehogy nem jön ki a képlet.
nem is nagy a tokám Egyszer megnéznék már rólad egy fényképet persze nem egy közelit Elég ijedős a természetem De meggyőződésem,hogy a nyakad vatagabb mint az én fejem
Nekünk nincs körbebútorozva Annyi dolog van benne amennyi kell. Van egy kb 4 méter konyhaszekrény(mosogatóval, mosogatógéppel, mikro, kv főző egyéb szarság) Van egy magas kombihűtő, egy étkező asztal a székekkel a falon egy öreg de jó tv. Ebből közvetlen nyílik egy spejz, kb. fél évre elegendő cuccal feltőltve Mi kell még egy konyhába? Nem nyomorgunk egyik közös helységben sem vidáman elférünk Ha még egyszer házat vennék magamnak az fele ekkora lenne és a hozzátartozó porta is csak fele. Úgy néz ki az egész ház mint egy komplett játszóház,benne kisházakkal, csúzdákkal minden emeleten meg még az udvaron is. Minél nagyobb a ház annal több szar fér el benne A bánatnak nem kellene még egyszer ekkora. A feleségem szeret itt lenni ezért maradunk, de nem itt fogom leélni az öreg napjaimat. kb. még 15 év a gyerek is húz már a francba mi is megöregszünk, valamelyik kisebb pecóba majd beköltözünk. Most ezvan és jól van Nekem a garázs része kardinális kérdés, ezért én is elvagyok még itt
Toka-MAK!
régen volt benn kis kályha is, de most már nem csinálok semmit se télen
Nekem kifejezetten jól jött, hogy a "másik" oldalra is át tudtam közlekedni, ott is kinyithattam az ajtókat.
az astra még csak-csak elfért utána de már az audi alig fért be
Tegyél egy próbát, menj ki az utcára, kérdezd meg az első tíz embert, hogy mit gondolnak arról, hogy valaki akkora garázst épít, amekkora az autó+10 cm, de csak akkor, ha az autóval úgy kell beállni, ha elül a lökös felfekszik a falra szerelt fényezésvédő vinil padlólap darabra, a nyomatéktól pedig ilyenkor a megforgó hátsó kerekek hangot adnak a padlón és ebből a hangból tudja a driver, most pont jó helyen áll.
Vegyük az én példámat,én például határozottan állítom és ki is tartok mellette,hogy te igénytelen vagy és olyan egyszerű mint egy faék.
mint a hegylakó:csak egy maradhat
Szóval most meg kell védjelek,neked nem a nyakad nagy hanem a fejed kicsi mert már elindult a kihasználaltlanság miatt a csökevényesedés útján.
Most akkor 10-12 éves vagyok,vagy roncs kocsival járok?beszéld meg az ostoba barátoddal,mert sehogy nem jön ki a képlet.
Szerencsétlen...