Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hatalmi harcok?
Jön még kutyára teherautó: https://index.hu/belfold/2021/...
Ajjaj, akkor nekem kell menekulni.
Asszem az oltast is bevallalom csak ne gyere a kozelembe.
Ha a tokas keppel reklamoznak az oltast mar a 2/3,lakossag kovetelne.
A szlogen:ha nem oltanak be az lyen homeless kepe lesz.
hogy imádnák a sok használt ruhát a burundi lakosok.
hát ja
Ezt nem tudom ígérni Gödöllöi domságot látom a kert végiből
ismerem az ilyet,már attól szédülsz ha el kell hagyni a megye táblát.
antennamosó rokonszakma Szerintem jól ellenétek huzigálnátok a slagot össze-vissza
En nem szeretnem ha 800km belul lennel.
sugarzik beloled az ertelem.
A tokad meg nemzetbiztonsagi kockazat.
igen Mind felfedezésre vár
Ez azért vicces mert te meg tuti alkalmatlan lennél tűzoltónak.
mennyen a bánat külföldre baromi jól elvagyok én itthon is
Teged ha rajtam mulna semmilyen igazolassal sem engednelek ki csak burundiba vagy leshotoba, utana meg vissza soha.
sok sok munkásszálló.
ha én életembe ki nem teszem a lábam az országból is jól el vagyok a maradék 50 évemben Még itt is maradt elég sok látnivaló
ezzel az a baj, hogy 70%-unk gondolkozik így
Na nekem már úgy is mindegy lesz, tiszta nátha vagyo k azt lehet túl is leszek a koronán jövőhétig
miért?mert nem találom hol van szó a gazdaság leállításáról?hát nem találom,na.de nem is lényeg,pont leszarom mi van abba az irányba.Egy biztos,az MAN-nek szállítunk alkatrészeket,januártól megduplázták a megrendeléseket.szóval nem leálltak hanem inkább pörögnek.
akkor még is csak, jó ez a koronavírus Csak fele annyi a haláleset mintha nem lenne
Veled tenyleg olyan mint zuzuval.
jó,jó,de hol van szó a gazdaságról?
Hülyeseg, nyarra elotzunk kb tobbmillio ember lesz beoltva.
Kb az europai oltasterv szerint vagy 7 csoportnak kell elobb meglennie, es nincs eleg anyag.
van mar most par millio beoltt.
Oltassad magad gyorsan!! Van elég kapcsolatod, csak hogy mind nyugodtak legyünk.
Azért én nem rohanok oltatni, mig a biztonság ki nem derül. Vagy a hatástalanság........ inkább megkeresem.azokat a helyeket ahová egyszerübb eljutni.