Jaja, én olyant láttam, hogy egy hegesztőpálca végén volt egy kis labda, az volt egy lyukba beledugva, ha az is megmozdult akkor a kocsival viszont meg kellett állni.
Amúgy ha ennyi pénzed volt csak ajtóra, miért nem baszod inkább ki a falat és rakatod arrébb, hogy ne kelljen koccolni az autóval ahhoz, hogy lásd, hogy megérkeztél?
Ó, hát igazán nem kellett volna ennyire megerőltetned magad értem.
Látom a dühödet, idáig hallom, ahogy vered a billentyűzetet mérgedben, ne tedd. Folyamatosan mellébeszélsz, senki, de én biztosan nem akarok versenyezni veled, hogy kinek, mekkora fedett, fedetlen, hörmann garázsajtós területe van. Engem tuti nem érdekel, szerintem mást sem különösebben, de ezt csak sejtem.
Nagyon sajnállak, hogy így üvöltözve akarod bizonygatni ország-világ előtt az átlagtól nagyobb jólétedet, de én elhiszem neked akkor is, ha csak közlöd.
Én semmi mást nem mondtam, mintsem azt, hogy ha használt kecót vettél, az előző tulaj akkora garázst épített, amiben az autód mm pontosan elfér és ezért milyen szerencséd van.
Ilyen tök egyszerű az egész.
Akkor szinte dettó.
A konyhában addig én sem szoktam, amíg fatüzeléses kályha volt, de a gázfűtés sokat segít, reggel lemegyek bekapcsolom, 1-2 óra múlva jó az idő.
Nem értetlenkedek szánékosan, meg pláne nem Nos nem forog meg nyomatéktól a hátsókerekem mert a francia elsőkerekes autót gyárt. Beállok a falig ütközésig Nem tudom, hogy te , hogy vetted észre, hogy bent vagy a falnál én úgy szoktam, hogy nem megy tovább az autó Oldalt van fél-fél méterem ami bőven elég. Ha nem lenne egy támpillér pont a garázsba jobb oldalt akkor tudnék az autóval a jobb oldalt tükörig állni, lenne 80 cm helyem is balról Halvány lila fogalmam sincs, hogy mi a szar az a fényezésvédő vinil padlólap én 15 éve feltettem ami kimaradt a konyhabútorhoz vett hőtükröt amit a gáztűzhely és a konyhabútor közé szoktak betenni az egy ilyen szivacsos hőálló fényes felületű izé. Na az volt épp kéznél
Leírtam már neked 2x de leírom neked 3x-or is, hogy mire való egy garázs és én mire használom. Azt már látom a HAB 7-es szintet nagyon megelőlegeztem neked
Ezt írtad "Azt értem, hogy te nem akarsz szerelni meg pimpelni, meg elviszed a kézi mosóba, de hogy ne tudj a másik oldalra átmenni valamiért, az azért fura. "
De kiemelem belőle még egyszer a lényeget. Neked az fura, hogy én nem tudok átmenni a másik oldalra. Nos egyrészt át tudok menni, mert a garázs 3 méter széles az autó meg 2. De hagyjuk is ezt figyelmen kívűl mert tök mindegy mit mondok, nem akarod megérteni
CSAK A TE KEDVEDÉRT ÁTMENTEM TEGNAP A GARÁZSOMBA AZ AUTÓ MÁSIK OLDALÁRA KIZÁRÓLAG A TE KEDVEDÉRT De nem válaszoltál nekem a feltett kérdésemre sebaj tavasszal korrigálunk helyreigazítjuk a hibámat
Nos Laci tehát hazaérkezek én akárhonnan is az autóval. Moziból, haveroktól, horgászatból, melóból bárhonnan. Gombnyomásra felnyitom az ajtót a HÖRMANN garázskaput ami azért volt 4 kiló 7-8 éve mert csak az,hogy barna színűre kértem elkértek érte egy 100-ast belállok az autóval a FALIG Könnyen tudom,hogy ott vagyok, mert nem megy tovább az autó persze ez számomra is furcsa a mai napig Hogy nem a kerék forog meg Kiszállok az autóból és benyitok a házba, ahol télen meleg van a sojer duvál kazántól nyáron meg hűvös a midea klímától. Aztán nekem semmi dolgom a garázsba a továbbiakban EL IS FELEJTEM,HOGY VAN Majd másnap ha megint akarok valahová menni akkor megint eszembe jut, hogy van garázs benne egy szép és jó autóval A garázs mérete éppen megfelelő hisz elfér benne az autó és le tudom csukni a garázskaput. Semmi dolgom hazaérésem után a garázsban így nem kellenek nekem terek benne Ha kibaszottúl császkálhatnékom van a házban akkor megtehetem nettó 220 nm-en Ha nincs kedvem a házban császkálni akkor kimegyek a melléképületekbe abból is van 70 nm fedett Ha se a házban se a melléképületben nincs kedvem császkálni akkor kimegyek az udvarra bóklászni abból is van szabadon 500 nm. Ezt mind úgy tehetem meg, hogy sem az apósomat, sem az anyósomat sem a kutyájukat nem kell kerülgetnem és semmi szükségem arra a 15 nm területre ahol az autóm bent áll arra várva mikor megyünk valahová
ÚGYHOGY LACI LÉGYSZÍVES MOST MÁR MOND MEG, HOGY...
Gondolom a fautánzatú fólia elvitte a költségvetést.
Szükségét érzed, hogy ezt mindenkivel közöld, közben gyerekek halnak éhen Afrikában?
vÁLASZOLJ NEM BONYOLÚLT A KÉRDÉS MIT KELL ITT CSINÁLNOM LACA
Vagy bent átmászik a másik oldalra és úgy.
Látom a dühödet, idáig hallom, ahogy vered a billentyűzetet mérgedben, ne tedd. Folyamatosan mellébeszélsz, senki, de én biztosan nem akarok versenyezni veled, hogy kinek, mekkora fedett, fedetlen, hörmann garázsajtós területe van. Engem tuti nem érdekel, szerintem mást sem különösebben, de ezt csak sejtem.
Nagyon sajnállak, hogy így üvöltözve akarod bizonygatni ország-világ előtt az átlagtól nagyobb jólétedet, de én elhiszem neked akkor is, ha csak közlöd.
Én semmi mást nem mondtam, mintsem azt, hogy ha használt kecót vettél, az előző tulaj akkora garázst épített, amiben az autód mm pontosan elfér és ezért milyen szerencséd van.
Ilyen tök egyszerű az egész.
A konyhában addig én sem szoktam, amíg fatüzeléses kályha volt, de a gázfűtés sokat segít, reggel lemegyek bekapcsolom, 1-2 óra múlva jó az idő.
Leírtam már neked 2x de leírom neked 3x-or is, hogy mire való egy garázs és én mire használom. Azt már látom a HAB 7-es szintet nagyon megelőlegeztem neked
Ezt írtad
De kiemelem belőle még egyszer a lényeget. Neked az fura, hogy én nem tudok átmenni a másik oldalra. Nos egyrészt át tudok menni, mert a garázs 3 méter széles az autó meg 2. De hagyjuk is ezt figyelmen kívűl
CSAK A TE KEDVEDÉRT ÁTMENTEM TEGNAP A GARÁZSOMBA AZ AUTÓ MÁSIK OLDALÁRA KIZÁRÓLAG A TE KEDVEDÉRT
Nos Laci tehát hazaérkezek én akárhonnan is az autóval. Moziból, haveroktól, horgászatból, melóból bárhonnan.
ÚGYHOGY LACI LÉGYSZÍVES MOST MÁR MOND MEG, HOGY...