Milyen szerencse, hogy a cigányok így duplán szopnak. Ha beoltatják magukat azért (amúgy nem tudom miért), ha meg nem, akkor nem (az életvitelük miatt).
Szép Napot László!! Allah növessze hosszúra , és keményre Igazhitű "Tezsvííírem"! Itt még világít, de hamarosan "abbafejezi" mert jön egy b.szott naaagy felhő délnyugat felől.
az a hiba higy mindkét oldalon szinte minden infirmáció olyan amit lehet bizonyítani és az ellenkezőjét is
és ezen nem segít hogy úgy oltják a cecil nénit hogy a tűn rajta van a védő sapka
szerencsére a csatorna partra men kell vakcina igazolás
máshová nem tervezek idén menni
utána mindenki megnyugszik-meggazdagszik és mehet minden úgy ahogy régen
Egyébként ez a 70% hogy van számolva, a teljes lakosság vagy a felnőtt lakosság?
Ha az első, akkor tuti lehetetlen, ha a második, hát.....szerintem akkor is. Ha csak azt nézzük hogy terhes nők kiesnek, szerintem amelyik gyereket tervez 1-2éven belül, az is kiesik, vannak egyéb betegségek miatt kiesők. Szóval sehogy nem jó a matek.
Na, visszaolvastam 2 napot, most nagyon ráérek röviden, amiket megtudtam:
1) Pipi tojjotája is épp befér a garázsba - viszont ettől még igénytelen, mert a hörmen beszerelésekor a szocreál sárga ablakot meghagyta.
2) Pipi meg tudná venni a fél topicot kp-re - de ennek ellenére igénytelen... ezt már másodszor mondom, tehát biztos
3) Bogyónak ugyanolyan jó garázsa van, mint Pipinek, csak rossz a termosztátja - az övé nyáron meleg, télen meg hideg!
4) Freelac az anyósával lakik
5) KériLaci nem gyógyult még ki a kovid pánikból, és mindenki más hülye, aki nem nyeli be a marketinget.
http://youtu.be/DgFEhNKUv80
és ezen nem segít hogy úgy oltják a cecil nénit hogy a tűn rajta van a védő sapka
máshová nem tervezek idén menni
utána mindenki megnyugszik-meggazdagszik és mehet minden úgy ahogy régen
Meg lesz az a hetven százalék ugy látom.....már csak azt kell megtudni ki tud ilyen kártyát gyártani.....
Ha az első, akkor tuti lehetetlen, ha a második, hát.....szerintem akkor is. Ha csak azt nézzük hogy terhes nők kiesnek, szerintem amelyik gyereket tervez 1-2éven belül, az is kiesik, vannak egyéb betegségek miatt kiesők. Szóval sehogy nem jó a matek.
Én ma fogok szerintem, tegnap nem mertem mert még vizes volt sokhelyen az út
1) Pipi tojjotája is épp befér a garázsba - viszont ettől még igénytelen, mert a hörmen beszerelésekor a szocreál sárga ablakot meghagyta.
2) Pipi meg tudná venni a fél topicot kp-re - de ennek ellenére igénytelen... ezt már másodszor mondom, tehát biztos
3) Bogyónak ugyanolyan jó garázsa van, mint Pipinek, csak rossz a termosztátja - az övé nyáron meleg, télen meg hideg!
4) Freelac az anyósával lakik
5) KériLaci nem gyógyult még ki a kovid pánikból, és mindenki más hülye, aki nem nyeli be a marketinget.
Nézi egyáltalán valaki?