Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szíj laci bácsi nem rég épített a gellérten. Az ellenzék azonnal bundát kiáltott szídták is, hogy 360 milláért szaré-húgyé vette a telket
Biztos, ipari mind. Két bosch egy hilti
Nemá vazze.......te tényleg a hulladékra mész. ....egyébként lehet kapni retró szarokat amiknek majdnem ugyanolyan szar az ízük mint az akkoriaknak, de még azért nem tudták elérni viszont ha neked ez a vágyad akkor tudok olyan szaloncukor gyártót aki még mindig csak a fondankrémes rettenetet gyártja iszonyat mennyiségben az ukrán piacra, Sajóbábonynál kell jobbra elkanyarodni és kb. 16,9 km. múlva hirtelen balra be egy keskeny útra ahol 48m-re ott a gyár, talán adnak el neked is két dobozzal.
Szeretnék én ugy vállakozni, mint a háziorvosok. Semmi riziko, felelösség, négy ora orvoslés, a pairmunkákat otthagyja az asszisztenciának, kapja a fizun tul. a zsebpénzt, tyukot tojást. Ha valamivel nem boldogul beküldi szakrendelésre,ha rossz helyre sikerül akkor ott majd tovább passzolják.
nekem van pár 13 17 19 meg a fene se tudja
szoktam néha használni őket
ahová nem fér be oda már nem is nagyon akarok nyúlni
Lebuktam, mint Rottenbiller....
kamazokra jók voltak
Na akkor elmondom, ott néhol csak a hegyoldalon egy háznyi telek 250 millio
A háziko amit rápenderitenek se jön ki 100-bol
Már....,de akkor kínában még majdnem mao volt vagy utána a négyek bandája és alig ért véget a kultúrális forradalam a népi kohókkal vazze......még pekingben sem volt egy nyomorult kapagyár sem csak faeke üzem.
Szoktam járni arra, én ezektől nem estem hasra sosem
Mióta az összes nagyobb várost (pl ma: Szolnok, Törökszentmiklós, Kisújszállás, Karcag, Szoboszló) elkerüli a 4-es, azért lehet haladni.
a villás nem volt jó mert azt már előtte letörték egy másik kulccsal
ez a kingtony egyre szarabb, vagy van a hamis
60cm? ....vazz, némely kawáról a kislánckerékhez másfél méteres cső kell. ....ilyenem nekem is van, szintén ezer éve nem vettem elő mert a nehéz eseteknél lesarkallja a csavart és utána jön a köbön szopás.
az afrikána csokival meg mi bajod? Azóta vasászok olyat olyan különleges íze volt, hogy semmihez sem hasonlított. A milkát meg már baromira unom
Persze lassan a tantusz is leesik, hogy lila tehén nincs is
hasonló van faternak is , de az műanyag házas, a 80as évek közepe-vége felé lett vásárolva
ez az egy irányban racsnizó szár kurva sokat bír
Annál a méretnél még van hely, de a 20 alattinál már kell a kell a keskenyebb és akkor az orosz elvérzik, csillagfejet meg amúgy sem használunk ott ahol erő is kell max hatlapfejet vagy igen jó villást.
Városban 10%-nál kevesebbet használom, autópályán meg nem járok (nem esik útba). Ez 90% főútvonal és egyéb országút, és szeretem nyomni a gázt. Ha valakit utolérek, azt meg is előzöm, nem állok be félórára a seggébe.
cáfolom A világon már minden kínai
Ami nem annak is köze van kínához
gps szerint kb 60as átlagok jönnek ki egy hosszabb nem pályás utazáskor
debrecen kicsit több, ott ha nincs sok román szerelvény egész jól lehet menni hajnalban-késő este
Akkor mutatok valami szépet (a képet a netről loptam, lusta voltam kimenni, kiásni és lefotózni - az enyém nem kék, hanem szürke dobozos). Szóval egy ugyanilyen szovjet Crova-készletet vettem 16 éves koromban , a Jawa Mustangot berhálni. Jelentem még megvan, és hibátlanul teszi a dolgát, pedig volt vele kocsi kerékcsavar is lebányászva, 60 centis vascső toldóval. LEMEZBŐL (!!!) sajtolt szerszámház, és mindent kibírt. Jelenleg a motor ülése alatt dekkol, már évek óta.
igaz de tempomaton megnéztem, tartosabb távon(néhány km-er) ezt az eredményt adta
a nagyokat szoktuk használni pl a 60as simán bírja hogy 2 méteres cső rá van húzva és ketten feszegetjük
a tizenezres kingtony csillag feje egyszerűen eltört az ilyen eseménykor
állítólag városi egér vagy valamit elnéztél szerintem. az, hogy neked 71 km/h legyen az átlag sebességed padlón kellene tolni állandóan. Autópályás 130-140-el jövök ki 70 km/h körüli átlagra soroksártól kecskemét szélét érintem kell, onnan hazáig katonatelepen keresztül azt már is szar az átlag.
Igen csak nagyon nem lehetett hozzáférni velük sehova sem, nekem még van pár ilyen, de idejét nem tudom mikor vettem őket kézbe, bumfordi nagy vackok, akkor jó volt, mert a helyek is a járműveken olyan szélesek voltak (már a teherautókon mert egy szgk motorterébe akkor sem volt jó) a helyek, hogy elfértek, de már a 90-es években igazából az mtz-n kívül semmire sem voltak jók ma meg már viccesek.