Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elsősorban itthonra kellene
kocsiba nem jó a takaró 5 fok alatt

most jegelve van a projekt, a konyhával baszakodok be kell vésnem vagy 30 méter különféle vastagságú vezetéket
de amire a beton gerendából lefaragok egy 10x6mm csíkot kihullik egy marék hajam, aztán 6 gerendán át kell verekedni magam
a fal vésés könnyen megy
sarokcsiszolót nem tudok alkalmazni mert kurva nagy port csinál, ilyenkor szopó a nagy tér, hiába van fóliázva
Ingyen nyáron kell melegedni.
Mindösszesen, az utolsó kacatjával együtt mennyibe került, ha megkérdezhetem?
igen mert te áldoztál rá pénzt
Ini ingyen szeretne melegedni de nem érti meg, hogy az a világ már megszűnt amikor voltak ingyen dolgok
Nekem simán üzemel az állófűtés.
varassál, ha már a fűtésproject megbukott
Bár az ránézésre is halálra volt ítélve
Szétnyitsz egy fasza hálózsákot,és lesz belőle takaró.
Akkor gebasz van,me nagyobb mint a fejed.
leszek a f.szt, holnap ügyvédhez is kell mennem
El kell érni a 70%-os lefedettséget segítek a terjesztésben Megteszek mindent amit tudok
találkozott már valaki vastag pléddel mostanában? ilyen 220x240es méret érdekelne
mindenhol csak ilyen vékony fosokat látni 220-260g/nm
ha nincs 220 széles nem baj de a 240 hossz fontos
az a nyakam nem toka
Te most oda leszel lakatolva 3 hétig a Hörmann kapud belső oldalához.
Kalocsán van holnap dolgom beszaladnék hozzád néhány percre úgy is otthon dolgozol
kínai vírusra kínai ellenszer a fasza

amúgy ha csak 10 cent haszon van minden vakcinán az is szép pénz, de úgy gondolom az üvegen több van
nem hiába miliárdos lett hónapok alatt aki gyártja
Mondjuk a full libsi sajtó ellenkezik bármi más vakcinától ami nem pfizeres.
Na, megjárattam ma a Clio-t, kemény 600 km-t ültem le benne. Fáj a derekam pöttyet, az utolsó 100 km nem hiányzott öreg csontjaimnak. (Hajdúböszörményben volt céges dolgom - egy helyszínbejárás).
Csak arra vigyázz, hogy ne terjeszd! Sem a COVID-ot, sem a szokott hülyeségeidet.
pedig én nagyon aggódok
Nos, hogy koronás lettem aztán ha túlélem kapok róla igazolást, hogy nekem már nem kell oltatnom magam?
Nagyon ne aggódjatok az oltás miatt - nyomják a propagandát, hogy regisztrálj meg faxom, oszt' közben nincs is oltóanyag Van már vagy 1 millió kérelem, ezzel szemben 30 ezret oltottak eddig...
Fura módon a legdrágábbat engedélyezték leghamarabb nálunk (meg az EJU-ban is) segíteni kell a hittestvéreket A kínai tized annyiba kerül... tudom, azon rogánéknak sincs annyi haszon Most talán kapunk az oroszból...
ezek mekkora patkányok, törvényileg vonják ki magukat az oltaásból
Azt írja, hogy lehet választani melyik vakcinával oltatnám magamat. Az ebolásra gondoltam
Ja ha nincs akkor is adjanak egy ilyen kártyát a jó szándékom jeléül Ők nem tudnak teljesíteni
meg az nem is az erősséged ugye
Ezt azért légyszi fogalmazd át újra Magadat elfelejtetted beleszámolni Csak szólok, hogy időben korrigálj
nálad semmi nem számít
Miért csak a felét? Az egészet nagyon mélyen zsebbe se kellene nyúlni