mer azt a tréleressel vitettem, én a sprinterrel voltam, csak a hídról lefele menve láttam, h a bekötőút elején ott bagózik egy pali a kolbászzsírmetál renyónál, na mondom , ez csak a Bogyó lehet....
Az egyik főorvos a délpestiben másik meg mezei háziorvos falun. persze, hogy más a vélemény
Egyszer gyönge pillanatomban gondolkoztam én is azon,hogy elmenyjek e háziorvosnak igazából ellestem a szakmát Akár hányszor bent voltam a háziorvosnál, mindíg perverz mód félmeztelen akart látni, megkopogtatott, meg a tetoszkopal a szívemet hallgatta meg sóhjajtozgatnom kellett és mindíg ugyanazt írta fel.
Aztán ha más bajom volt akkor meg írt egy beutalót az aktuális szakorvoshoz (bőrgyógyász, belgyógyász, füll or gégész ésatöbbi) ami 1-2 hónap mire bejut az ember azt vagy megdöglik vagy nem
Az én háziorvosom meg már teljesen tökélyre fejlesztette a rendelését kb. 3 éve nem is láttuk Van két aszisztens aki nél ott van hagyva egy csomó aláírt recept amit csak a nyomtatóba be kell tenni és rányomtatni az aktuális gyógyszert.(mióta kovid van nem tudom, hogy működik azóta nem voltam orvosnál) Nos az a lényeg, hogy a lányok viszik a boltot Írják a gyógyszereket meg a beutalókat Ehhez nem kell orvosnak lenni
Most tegnap jöttem meg Pestországból, ott fent bolyongtam budán a hegyekben meg a belvárosban 60 km-t - aztán haza a pályán a 27 km/h-ás átlagsebességem valamivel fentebb ment de a fogyi így is 6,8 lett...
Apropó: Budán a hegyekben nézegettem a viskókat, és rájöttem: én valamit nem csináltam jól szemre 2-300 millások, némelyik 2x ennyi, és nem ám 1-2 van... hanem mindenütt, ahova néztem Normafa, Istenhegyi út, Jánoshegy...
öööööö, azért inkább milkát ettem (volna, ha egyáltalán ismerem) mint a néha hozzánk került kiváló orosz csokikat vagy a remek magyar afrikána, tibi (bár az még ehető volt, de azért összehasonlíthatatlanul szarabb mint a leghulladékabb akkori nyugati) .......78'-ban került be az egyik bátyám az intertouristhoz és akkor ettem először nyugati csokit és bármilyen más nyugati terméket is akkor láttam.....nincs erről mit beszélni esetleg annyit, kinek van most orosz autója, műszaki cikke vagy fogyaszt rendszeresen orosz ételeket (lehet kapni igaz kevés helyen, de van, én néha veszek, de kevés van amit tényleg szeretek is)? Egyszerűen tényleg minden jobb volt akkor ami nyugati, nem nagyon lehet felmutatni olyan az átlagember életéhez szükséges terméket ami jobb volt itt mint ott.
ez így van. Volt olyan év állítólag 13000 dobták be a törülközőt egy szaros náthába vagy influenzába, mindegy Persze már aki az élete vége felé van és hálni jár belé a lélek ennyi elég, hogy jobb létre szenderedjen. Volt azért erről hír Meg néhány tanintézményt azért zártak be mert annyira kevés volt a gyerek, hgoy nem volt értelme üzemeltetni. Ez volt az egész cécó néhány hét. Azt a vírus keresztül szaladt az országon mint libán a fos Éltük tovább a megszokott életünket
Pontosan tudom: nekem az átlagsebességem az azt hiszem hogy (full-total, még nem volt lenullázva sosem) 71 km/h - de megjegyezném, hogy az első 2000 km-en sokkal kíméletesebben hajtottam, és most van benne összesen 3800 fölött egy kicsivel. Ötödikben előzni nem lehet vele (túl hosszú az ötödik - 4-ben is ugyanannyi a vége), tehát vissza négybe (háromba) és padlógáz.
hát én is beszéltem néhány emberkével akik túl vannak rajta. Az érdekes az, hogy ennek fele akkor szembesült vele amikor a januári kötelező munkahelyi szűrésen kibukott a dolog A többinek meg kb. annyi baja volt mint most nekem. kicsi láz, torokfájás orfojás. 2 volt aki azt mondta olyan volt mint egy tüdőgyulladás, köhögéssel fájó tüdővel szar volt. 3-4 nap léement a java, de eltelt egy hónap után is olyan gyöngének érzi magát. Fasz tuggya ezektől én azért nem parázok be. Ezért kár volt bedönteni a világgazdaságot
100-110? Ha én annyival mennék, akkor 6 alá bemenne 88-90 ÁTLAG a teljes útra (235-240 km) az szokott 6 lenni... talán van, aki tudja, mennyivel kell menni keresztül az országon főutakon, hogy kijöjjön a 90-es átlag a teljes útra (segítek: nem 100-al )
Szerintem gyogyult.
Egyszer gyönge pillanatomban gondolkoztam én is azon,hogy elmenyjek e háziorvosnak
Aztán ha más bajom volt akkor meg írt egy beutalót az aktuális szakorvoshoz (bőrgyógyász, belgyógyász, füll or gégész ésatöbbi) ami 1-2 hónap mire bejut az ember azt vagy megdöglik vagy nem
Az én háziorvosom meg már teljesen tökélyre fejlesztette a rendelését
Apropó: Budán a hegyekben nézegettem a viskókat, és rájöttem: én valamit nem csináltam jól
és a tükör látványától?