Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se használom mindig, söt az utobbi években alig de van három.darab belöle.
azt horonymarót honnan szerezzen az nem szaladgál minden háztartásban akinek meg van az meg használja mert villanyszerelő Én ebből nem szoktam lelkiismereti kérdést csinálni felveszek egy pormaszkot(most egyébként is könnyen találok) meg egy védőszeműveget azt flex A takarítás meg az asszony dolga
azt a kis időt ami még hátra van valahogy majd kiszenveded a minidodzsembe
Majd elajándékozzuk valamelyik baráti országnak
ja azt lefőzhetnéd a pálinkát a vízparton
az a lényeg,hogy meg legyen véve jó sok pénzért Aztán a felesleget szintén sok pénzért tárolni kell fagyasztva Majd 3 év múlva meg szintén sok pénzért kell megsemmisíteni a veszélyes hulladékot Mit nem lehet ezen érteni?
Érdekesek ezek.az orvos házastársak homlokegyenest más véleményen vannak
...pád faxának nincs kontaktja... feleségem háziorvos, te nyomi. Több kovidost látott, mint mi itt mindannyian összesen... 1-2 elhullott, jobbára a szoc otthonos 80 felettiekből. Aki lábon ment be hozzá, az át is vészelte mind.
és meggyőztétek egymást
Egy ilyen eszmecseréből mindíg nagyon sokat tanul az ember
Azt nem tudom,hogy a kínai az mitől lehetne rosszabb mint bármelyik másik.
Erről a gyerek korom jutott az eszembe még a rendszerváltás előtti időkből. Ami magyar meg orosz volt az szar volt, amit meg a pisti kamionos apja hozott be "nyugatról" na az volt a valami Nálam ez a dedó már megszűnt
a dvcs-n a part mellé dobálok 1-1,5 méterre
haver ott aludt a bot végénél a kocsival és már nem volt kapás, amióta arrébb áll 5-6 méterre megjött a hal
nem tudom init miért érdekli a zaj A halaknak nincs is fülük
Esetleg az elmúlt 35 évben egyet foghatott volna már, hogy tudja tanulmányozni
Meg a villanyszámlát is fizetni kell!
Akkor se jön ki, 9,9 millióan nem fognak oltani... úgy járunk akkor pont, mint a lélegeztetővel: vettünk 16 ezret, és 15500 felesleges, ott fog becsomagolva szétrohadni a raktárban - amit neki építettek hiába, vannak, akik tudnak élni
Ez ennyi: én kicsit sokallom, de a többi Cliosnak (aki városban többet használja) a 6 liter körüli átlagfogyi a jellemző. Nekem meg a városi menet (a mai tankolást leszámítva) max. 10% szokott lenni, a többi sima országút, 100-110 körüli tempóval. Érdekes amúgy, hogy az 1300-as, négyhengeres, 130 lovas sem kér többet - mégis végleg törölték a választékból.
100 euró? sokallom inkább megtoldom azt veszek egy fajin pizzasütőt
Végül is az is melegít
Ejnye Laci! Elnézésedet kérem,hogy ideszólok: Kifelejtetted a "Merezorbán"-t??! Ne tedd mert még felróják Neked a "nagytudásúak" ! Kár hogy ezt a vírust nem lehet másra is használni, mert talán még valami hasznosat is lehetne tenni vele.
én simán megcsináltatnám az asszonnyal úgy is ő akarja
ini nem ismerek rád
rosszul értelmezed amit írtam
én azt írtam hogy volt egy év amikor 5000 embert vitt el az influenza szövődménye és még hír sem volt nem mondták be egyszer sem a tévében
nem kellett buziskodni a maszk viseléssel nem volt iskola bezárás, pedig voltak olyan osztályok ahol 4-5 gyerek volt csak
stbstb

én úgy gondolom ami a vírusról mondanak az igaz, csak túl van tolva minden
sosem látott félelemkeltés van ezügyben
Azt hittem, kevesebbet eszik a fidesz Az én autóm vagy 300 kilóval nehezebb 80 lóval több, és sztem mindenütt 30-al többel járok - úgy vagyok 6,2-6,5 közt. Ha több a pálya. és nem megyek 145 felett, akkor 6 alá is bemegy... benzines 2000 turbó.
Igen, a "szolnoki" oldalon!
ma láttalak is a 4esen a Keleti hídnál cigizni
Tévedés, nekem van kontakt aki.megszenvedett vele. Meg egy csomo aki nem. Semmivel nem rosszabbak az esélyek mint egy másik hasonszörü betegség esetén. Viszont láttam csomo más indokolatlan szenvedést okozo dolgot amit ez okozott. Egy-egy.
Én nem ismerem, csak a Barkas hajdani benzinkályháját - azt javítottam is. Az tényleg hangos volt - mármint a ventije.
csak visít meg zúg
hallottál ilyet?
kis véső aztán ütögetem, időm van mert idén nem kell szart hordani, munka meg jó ha lesz márciusban....
fateromnál metszetegem a fákat ha nagyon unatkozok