Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig petíciót írok hogy te csak a kínait kaphasd.Minél előbb.
Az nincs tizmillio sehogyse. Még az ujszülöttekkel se.
A furás más, ez olyan mint az üvegen azüvegvágo karcolása. Egy erösebb behatás és keresztbe tud repedni. A sima gerendánál meg alulrol már félcenti körül ott lesz a vas is.
Ez így nagyon olcsó! Egyszerűen nem szabad házi barkáccsal pöcsölni.
Nem állok egyik oldalra sem,Mint írtam,kétféle vélemény van,az egyik az MLas,kawa,ini féle az influ több embert vitt el,statisztikailag az halálosabb mer havi 5000-en halnak influban,és átbaszás.
Nekik nincs kontaktjuk,csak médiából mazsoláznak.
KB 10 emberrel beszéltem szemtől szembe,akik átestek rajta,mind 35-45 közti nuku alapbetegség emberke.
Aszongyák mind KB 50x szarabb mint az influ.
De ez kibaszottmindegy ki mit gondol.
A fősodratú média felkapta,döglenek az emberek stb.Emiatt a vezető réteg lépéskényszerbe került,lezárások,maszk ect.Visszalépni nem lehet mert a média ízekre szedi aki visszakozik.
Belesodorta az összes vezetőt európától ruszkiig abba hogy vakcina a végleges.Ez van.
Átlagemberként a lényeg hogy ha nem akarod rétestésztaként elhúzni még pár évig a lezárásosdit akkor oltás.
Ha külföldre akarsz turistáskodni akkor karantén vagy oltás.
Lehet neten okoskodni,lehet nagy elméleteket összerakni a vége ugyis az oltás vagy átfertőződés lesz.
Az utóbbinál esélyes hogy olyat is megfertőzöl akit nem igen szeretnél.És ő nem biztos hogy olyan szerencsés lesz mint a fiatal.
Szóval ha a 7.- fázisban (ami nem most lesz) sorrakerülnek a 25-50 közti normál emberkék,lesz vakcina és mennék külföldre,bár irtózom a tű még a látványától is,valszeg beoltatom magam.
Nem élek én addig már hogy gondom legyen a mandarin nyelvtudásommal amit attól kapok.
Aki kaphat, azoknak....
Pedig csak a flex vagy a falhoronymaró marad....
A nulla éveseknek is?
5-6mm mély kell csak, némelyiken nagyobb sérülés volt már szállításkor is
a lépcsőnél 12es fúróval fúrogattuk át aztán még mindig áll
Háromnegyed óránként 4-5 perc megállásokkal mentem - még nem bagóztam benne, és a xar derekamnak is kell ennyi nyújtózkodás. Tisztára, mintha motoroztam volna....
a hálózsákból nem jössz ki a kocsiban percek alatt sem, így peca közben nem jó
Mi.tegnap voltunk ott.
ha beletennék kb 20-25 ezret lenne jobb, a módszer fasza, működik csak nem volt elég se a hőelnyelő rézcső, se a gázláng nagysága
plusz ezek a rideg műanyag levegő csövek se optimálisak a víz elvezetésre, mert ha meleg akkor már hajlik
kellene 3 méter 2 "eres" szilikon cső, egy 2 méteres 12es réz cső, és egy mini bogrács alámelegítő
a belső rész az fasza
Alapból mindenkinek kettő kell.
Ráadásul csak abbol 19.8 millio adagot valami tiz milliárdért. Nem is vagyunk annyian, plusz még az orosz meg a kinai is, meg nem.is.lesz ennyi alany aki oltakozni akarna.
Ez így nem egészen igaz: az orosz vakcina is valószínűleg / szinte biztosan jó, viszont PONT AZ a kínai, amit rendelt az ország - na azt én sem adatnám be magamnak (nem saját okoskodás - beszélgettünk erről az öcsémékkel).
Azért az vicces lesz ha átvágod a gerendát, csinálj róla videót
Az ilyeneket nem szabad vésni.
Simán van olyan hálózsák ami jó. Persze az sem olcsó.
Eleve COVID sem létezik, de ha igen, akkor csak azért mert a kormány rosszul kezeli, és az ő hibája hogy nincs rá gyógyszer, de ha van, akkor az is csak megtévesztés és veszélyesebb mint a vírus, plusz még cjippet is ültetnek be mindenkibe amitől fidesz szavazó lesz.
Na érted a logikát? Mert ha nem akkor agymosott vagy
Kívül van a zajos rész,a halak meg basszák meg.
Majd odaállok ahol pecázol.
Ammúgy meg csinálj jobbat.
Azért a téligumi meg a kamionok előzgetése rendesen odabaszott a fogyasztásomnak: igaz, október óta volt benne 150 km városi 3-5 km-es szaladgálás is, hideg motorral: https://www.spritmonitor.de/en...

Viszont halál pontos a fedcomputer: a fulltotál átlagom 5,4 liter/ 100 km.
A vízparton lévő fa ingyen van,gyufa és balta meg akad nála.
nekem az a fajta ingyen se kellene, olyan zajt csinál hogy elfut az összes hal