A furás más, ez olyan mint az üvegen azüvegvágo karcolása. Egy erösebb behatás és keresztbe tud repedni. A sima gerendánál meg alulrol már félcenti körül ott lesz a vas is.
Nem állok egyik oldalra sem,Mint írtam,kétféle vélemény van,az egyik az MLas,kawa,ini féle az influ több embert vitt el,statisztikailag az halálosabb mer havi 5000-en halnak influban,és átbaszás.
Nekik nincs kontaktjuk,csak médiából mazsoláznak.
KB 10 emberrel beszéltem szemtől szembe,akik átestek rajta,mind 35-45 közti nuku alapbetegség emberke.
Aszongyák mind KB 50x szarabb mint az influ.
De ez kibaszottmindegy ki mit gondol.
A fősodratú média felkapta,döglenek az emberek stb.Emiatt a vezető réteg lépéskényszerbe került,lezárások,maszk ect.Visszalépni nem lehet mert a média ízekre szedi aki visszakozik.
Belesodorta az összes vezetőt európától ruszkiig abba hogy vakcina a végleges.Ez van.
Átlagemberként a lényeg hogy ha nem akarod rétestésztaként elhúzni még pár évig a lezárásosdit akkor oltás.
Ha külföldre akarsz turistáskodni akkor karantén vagy oltás.
Lehet neten okoskodni,lehet nagy elméleteket összerakni a vége ugyis az oltás vagy átfertőződés lesz.
Az utóbbinál esélyes hogy olyat is megfertőzöl akit nem igen szeretnél.És ő nem biztos hogy olyan szerencsés lesz mint a fiatal.
Szóval ha a 7.- fázisban (ami nem most lesz) sorrakerülnek a 25-50 közti normál emberkék,lesz vakcina és mennék külföldre,bár irtózom a tű még a látványától is,valszeg beoltatom magam.
Nem élek én addig már hogy gondom legyen a mandarin nyelvtudásommal amit attól kapok.
Háromnegyed óránként 4-5 perc megállásokkal mentem - még nem bagóztam benne, és a xar derekamnak is kell ennyi nyújtózkodás. Tisztára, mintha motoroztam volna....
ha beletennék kb 20-25 ezret lenne jobb, a módszer fasza, működik csak nem volt elég se a hőelnyelő rézcső, se a gázláng nagysága
plusz ezek a rideg műanyag levegő csövek se optimálisak a víz elvezetésre, mert ha meleg akkor már hajlik
kellene 3 méter 2 "eres" szilikon cső, egy 2 méteres 12es réz cső, és egy mini bogrács alámelegítő
a belső rész az fasza
Ráadásul csak abbol 19.8 millio adagot valami tiz milliárdért. Nem is vagyunk annyian, plusz még az orosz meg a kinai is, meg nem.is.lesz ennyi alany aki oltakozni akarna.
Ez így nem egészen igaz: az orosz vakcina is valószínűleg / szinte biztosan jó, viszont PONT AZ a kínai, amit rendelt az ország - na azt én sem adatnám be magamnak (nem saját okoskodás - beszélgettünk erről az öcsémékkel).
Eleve COVID sem létezik, de ha igen, akkor csak azért mert a kormány rosszul kezeli, és az ő hibája hogy nincs rá gyógyszer, de ha van, akkor az is csak megtévesztés és veszélyesebb mint a vírus, plusz még cjippet is ültetnek be mindenkibe amitől fidesz szavazó lesz.
Na érted a logikát? Mert ha nem akkor agymosott vagy
Azért a téligumi meg a kamionok előzgetése rendesen odabaszott a fogyasztásomnak: igaz, október óta volt benne 150 km városi 3-5 km-es szaladgálás is, hideg motorral: https://www.spritmonitor.de/en...
Viszont halál pontos a fedcomputer: a fulltotál átlagom 5,4 liter/ 100 km.
Nekik nincs kontaktjuk,csak médiából mazsoláznak.
KB 10 emberrel beszéltem szemtől szembe,akik átestek rajta,mind 35-45 közti nuku alapbetegség emberke.
Aszongyák mind KB 50x szarabb mint az influ.
De ez kibaszottmindegy ki mit gondol.
A fősodratú média felkapta,döglenek az emberek stb.Emiatt a vezető réteg lépéskényszerbe került,lezárások,maszk ect.Visszalépni nem lehet mert a média ízekre szedi aki visszakozik.
Belesodorta az összes vezetőt európától ruszkiig abba hogy vakcina a végleges.Ez van.
Átlagemberként a lényeg hogy ha nem akarod rétestésztaként elhúzni még pár évig a lezárásosdit akkor oltás.
Ha külföldre akarsz turistáskodni akkor karantén vagy oltás.
Lehet neten okoskodni,lehet nagy elméleteket összerakni a vége ugyis az oltás vagy átfertőződés lesz.
Az utóbbinál esélyes hogy olyat is megfertőzöl akit nem igen szeretnél.És ő nem biztos hogy olyan szerencsés lesz mint a fiatal.
Szóval ha a 7.- fázisban (ami nem most lesz) sorrakerülnek a 25-50 közti normál emberkék,lesz vakcina és mennék külföldre,bár irtózom a tű még a látványától is,valszeg beoltatom magam.
Nem élek én addig már hogy gondom legyen a mandarin nyelvtudásommal amit attól kapok.
a lépcsőnél 12es fúróval fúrogattuk át aztán még mindig áll
plusz ezek a rideg műanyag levegő csövek se optimálisak a víz elvezetésre, mert ha meleg akkor már hajlik
kellene 3 méter 2 "eres" szilikon cső, egy 2 méteres 12es réz cső, és egy mini bogrács alámelegítő
a belső rész az fasza
Az ilyeneket nem szabad vésni.
Na érted a logikát? Mert ha nem akkor agymosott vagy
Ammúgy meg csinálj jobbat.
Viszont halál pontos a fedcomputer: a fulltotál átlagom 5,4 liter/ 100 km.