Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most is azt használnék mert a másikra allergiás vagyok.
Azért mégiscsak érdemes lenne elővenni a spanyolnátha adatait.
fel kell hívnom a T. virológus olvtársak figyelmét arra, hogy akkor SEMMILYEN teszt és oltás nem volt ellene, csak és kizárólag a karantén intézménye volt az egyedüli "védekezés".
A spanyolnátha egyszer csak hopp! és eltűnt.
Mondjuk ezt rajtad kivül senki nem magolta be nekem is csak az akkori gyogyszervásárlási láz kapcsán ragadtmeg
Egy kalapacs segit.
Azért jegyeztem meg, mert én mindig ibuprofent használtam láz- és fájdalomcsillapításra. Most keresnék valami mást, ha szükségem volna rá.
Mert tavasszal volt róla cikk, hogy az ibuprofen sok enyhébb betegnél súlyosbította az állapotukat. Volt rá "ellenkísérlet" is. Igaz, azóta viszont nem nagyon hallani a dologról....
Mert erre is van megfelelö covid rituálé
Ez már az életünk része lesz
Oszt mé.
Ibuprofent ne szedjél, csak paracetamolt!
Drukkolok.
na megy fel a lázam Szerintem tőletek nézek valami jó reklámot a tv-ben hátha elalszom
Jókat ír mert az újságíró is a rokonod lehet.
Mert régen nem kaptál hisz rossz voltál a mai meg tényleg kissé gagyi: https://www.nosalty.hu/ajanlo/...
csupa jókat ír az africana csokiról
Én arra emléxem, hogy elég vékony volt maga a csoki
Mondom én
hát nekem nem jön be a pirosmogyorós, elég jellegtelen íze van
Az kuriozum volt de amit manapság csomagolnak helyette az jo szar.
Akkor is igénytelen voltál már szerintem.te igy születtél, kár neked a sok pénz is mert csak kárbavész
Itt van, el is felejtkeztem a piros mogyorósról mert az tényleg jó volt és sajnos a mai meg sem közelíti: https://retromuzsika.hu/retro-...
merre?
Na jo kicsit több mint egy ház de hasznavehetetlen mert egyrészt merö szikla másrészt hegymászokötél kell hogy odébb menj. A ház helyét is elötte ki kell bontani a meredek hegyoldalbol
az a fényes ezüstpapírba csomagolt szaloncukrot nem szerettem Az aranyszínű zselés az viszont finom volt Az africana csoki meg mindent vitt
De a háznyi telek pont annyi nm mint a ház, még egy 4 tövisvirágos sziklakertre sem elég ami pluszban megmarad.
Dunakeszin van egy lakopark,az őr aszondta 300 milla alatt nincs peco ott.
Csak ugy le volt tamasztva az utcaban egy 190 es merga az 50es evekbol.