Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én most tesztelem a vago-t a mosogatógép is úgy lesz rákötve, meg a mikro is, szóval a vago lesz az elosztó
Ha így nézed, akkor valóban.
Az biztos, ha még egyszer építkezek, minden jelentősebb fogyasztóhoz külön áramkört építek ki, mert a cső az úgy is kell, a mai áraknál (400-450 ezer+fa / m2, ha generálban adnám ki) az plusz 10-20 ezer már mindegy. És miért is? Nem kell kötés. Én a Wago-ban nem bízok, ami rá van írva, abban pláne nem. Illetve ha valaki megmutatja, majd akkor.
Persze egy tévé, egy számítógép, egy ledes világítás esetén persze frankó, ezt nem is tagadom.
Az elején amíg forgott az első kerék, menthető lett volna ellenkormányzással, kis gázzal játszva íven lehet tartani ezeket a hátsókerék hajtású autókat.
De nem is ez a probléma, mert ehhez azért nem árt gyakorolni hogy sikerüljön is, de hogy a legkisebb mértékű ellenkormányzás sem volt, ami teljesen ösztönös, hanem úgy csúszott tovább lefosott bokával ahogy elengedte a tapadást, az nagyon gyenge képességekre utal. Ilyen embereknek nem kéne hátsókerék hajtású autót venni, sokkal alkalmasabb a képességeihez egy Prius.
És még csak nem is indexelt amikor befordult
Igen. Ugyan úgy egyszer kell csak rákötni a fázisra, nullára, meg a védővezetőre (3db wago), az alternatív, a keresztváltó, és a csillárkapcsolást is. Utána már csak a kapcsolók, és a világítótest között mennek fix vezetékek. Szóval pipip kifogása hogy az elternatív kapcsolás miatt kellene több wago nem stimmel.
10-15 éve vödőrszám volt felénk a nyúlfülű
és úgy hogy legalább minden 10. ott lett hagyva
múlt évben egy kb 5-6 hektáros területen 1db volt
igaz motorokkal mentünk a sorok között de úgy is jól lárszódnának
Igen, bár ezt, csak az okos otthon vezérlés miatt csinálják.
De hagyományos áramkörben tényleg az össze vissza vezetés kell ahhoz hogy ne férjen el egy dobozban elég wago.
Én egyszer airsoftoztam egy erdőben, ott valami ilyen őzlábgomba telephely lehetett, mert egymástól 0,5-1 méterenként álltak a gombák.ameddig csak elláttam.
A piruló ehető és nem csak egyszer. A nagyot könnyű megkülönböztetni a többitől a tönk mintázata miatt, kigyóbőrmintás, kalapja is szinte egyértelműen bolyhos, szőrös, barna.
Tintagombából van rengeteg, van amelyikre ihatsz is, mint pl a gyapjas tintára is ihatsz, megcáfolták már hogy nem lehet. Nyilván fejből nem tudom az anyag nevét ami miatt összevesznek az alkohollal de a gyapjasra lehet inni.
Nálunk szinte minden van, ízletes vargányát nem találtam még. De citrom, gyilkos galóca is bőven van. Most sok a téli fülőke, tavasszal ősszel ízletes rizike, pereszkéből rengeteg, déli-tőkegomba, petrezselyem gomba... minden.
De nem szedem le őket, csak néha a nagyőtlábat meg a csiperkét, esetleg a laskát.
"nagy őzláb gomba"-nak hívják Az az ehető változat. Már elég jól meg tudom különböztetni a piriuló őzlábtól. Ha azt vesszük minden gomba ehető
A pirulótól állítólag csak hánysz meg fosol. A tintagombát meg lehet enni csak nem szabad elfelejteni, hogy nem szabad rá alkoholt inni, mert akkor fejti ki hatását attól is hány fosol.
Valamikor felénk ezekből a gombákból nagyon sok volt, most egész évben ha 3 szor tudtam szedni. Nagyon időjárás függő.
Simán megmártod tojjásba, megforgatod prézlibe és kirántod Sült krümplival, majonézzel párja nincs.
nem vagyok rallyversenyző, de a bmw-s itt már legfeljebb csak szép lehetet okos nem Nyílván egy hozzáértőnek ez a feladat nem lett volna kihívás kettőt rákuplungol kézifék behúz (most csak mondtam valamit) azt oda rakja a hátúlját ahová akarja. Egy átlag polgártól ez nem elvárható. Elég sokáig voltak hátsókerekes autóim és éppen ezért örülök, hogy hó nálunk lassan mutatóban sem lesz. Egy nagyon pici gáz elég volt, hogy keresztbe fordítsa az autót. (ismerős a szitu) A szerencse az volt, hogy a kamerázós autó mögött nem jött semmi és hátrafelé el tudott menekülni
A pirulót megeheted, legalábbis a szakirodalom szerint ehető. De én sem szedem le, csak a nagyot, abbol viszont nincs sok felénk sem. Van néhány jól bevált helyem de igazából én nem szeretem. Semmi különlegeset nem érzek benne. A csiperke a tuti még mindig.
asszem azt már tegnap linkeltem
De a fene nem akar ebben az esős időben az ürbe menni
Srácok ! Megmenekültünk, itt a szputnyik vé.
Mijafaxnak kormányozgasson egy X6-al? Látod, hogy a Priusos szó nélkül meghátrál a BMW-snek elég volt intenie...
Mert a nullát is direktben hozod az elosztótól?
Lassan villanyszereléshez se kell Vago Láttam tervet, ahol 9 cső ment a falban párhuzamosan... egyben max. 3-4 szál drót, de inkább csak 3. Minden egy központi helyre fut, ahonnan egyenként vannak kiadva a fogyasztók és a kapcsolók, és ott dől el később, hogy mit honnan lehessen kapcsolni. Meg persze külön csöve van a szükségvilágításnak, a riasztónak, a hangrendszernek, motoros redőnyöknek, meg minden szarnak...
Na itt a kamerás autónak több esze volt mint a BMW-snek
BMW-n az ellenkormányzás legkisebb jele sem volt, pedig ha el is basszák, azért az ösztönös reakció ilyenkor.
http://youtu.be/0SOvWP6O70I
nem mindenki szereti az invertert
http://youtu.be/2bC0Vmy3niA
Nem dupla mélység kell, hanem normális tervezés.
Alternatív kapcsoláshoz, pl nem is kell wago.
Vannak dupla mélységű dobozok, ha abba nem fér el akkor béna a kivitelezés
40 éve is tiltott volt már
Ez korántsem ilyen egyszerü. Amit meg én láttam.ilyen efészséges kötésekböl az mérö mögötti tüz volt. A wago kisebb hekyet foglal mint bármi más módszer
szoktam gombát szedni az erdőbe édesapám megtanított egyre-kettőre mi az amit vihetek, mert vittem volna már a tinta gomát meg a piruló őzlábat meg az áltriflát is Velős gomba nálunk nem terem
hát bontottam már olyat abból az időből amikor még a szig.szalag sem létezett ilyen fekete textilszerű ragaccsal volt a kötések elszigetelése. Bár csak én lennék olyan egészségesek mint azok a kötések meg vezeték összetekerések A ház hamarabb szétbomlott mint a vezetékelés Szerintem ha becsülettel szakisan meg van csinálva mindegy, hogy mivel Jók ezek a wagós kötések is, de ha egy központi helyen összefut egy combomnyi tyúkbél alternatv kapcsolóktól, konektorokig lámpákig az a kötés annyi helyet elfoglal, hogy egy dipótáska felét be kell gipszezni a falba, doboz gyanánt