Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahát??! Te a körmödet is fested?? Miről jutott eszedbe??!
Akkor miért nem veszel pizzériában pizzát ?! Minek kel itt okoskodni hogy hogyan kell sütni a pizzát ?!
Dehogy kár!
Na látjátok! Ezért kár egymást csesztetni, hogy ki milyen témát hoz ide. Pizza, melegszendvics, holnap már a körmötöket festitek?
Én meg nem szeretnék tökig tésztás lenni, egyébként is azzal még előtte játszani kell, az élesztőt langyos tejben felereszteni, azzal keverni a tésztát stb. Én nem szeretem játszani a péket, . Pizzát enni akarok nem péküzemet játszani B+!
Mondjuk melegszendvicsnek is szegényes
na olyanod van agyá Csinálok ennek az ütődöttnek abból pizzát
Azt legalább nyújtani se kell elég a formát kivágni egy dekopírral
Lehet forgácslapból is.
"Pizzát eszem, ropog a fogam alatt..."
Pizzát? Bl-55-ös lisztből? Végülis amilyen igénytelen vagy, te sóderből is megcsinálnád a tésztát.
Azt meleg szendvicsnek hívják! Rendes pizzát 350-400 fokon sütik...
De elhúzza!
te lennél az egyetlen akinek nem is adnék még egy fél millió km-es passátért cserébe sem
Ellenben a családodat biztos megszánnám Ők kapnának lisztet is kenyeret is pizzát is azzal a feltétellel, ha neked nem adnak belőle
Veri őket a sors éppen eléggé vírus ide vírus oda Pont elég elviselniük téged
Ebbe mi a kunszt? Eleve arról volt szó, hogy ha miattatok nyuggerek miatt bezárnák az élelmiszer boltokat is Akkor pizzalapot sem tudnál venni
Én magamnak gyúrom be a tésztát is Meg van lisztem egy nagy raktárnyi
Én ezt úgy készítem, hogy veszek pizzatésztát, , megkenem olvasztott vajjal, megrakom karikára szeletelt házikolbásszal, és vékonyan (5mm) megszórom reszelt sajttal! és megmelegítem a sütőben 3 perc alatt. !!
Igénytelen vagy. Szóval én arra a pizzára még ingyen sem tartok igényt.
én csinálnék van liszt
Aztán arany árában adnék nektek is belőle
Kibasztam velük,van egy saját vászon kosaram.
nagy kocsi több vásárlás
azok a húzós kosarak voktak a legjobbak lehetett vonni de ha volt benne 5-6 kiló már húzhatta a gyengébbik oldal
Azé mert nálunk Pl átrendezték.Jobbra van a pékárú,balra a zöldszég-gyümölcs.
mindenki tt baszkodik a sok cucc válogatásával és bepakolásával,és így ott indig dugó van,főleg hogy már nincs bevásárlókosár,csak kicsi és baszomnagy tolós kocsi.Azt mindig még le is kell parkolni míg összeválogatja a jövő hetet is a nép.
Meg is szüntették. De most meg látod az a baj miért vannak sokan a kenyérnél.
Amit kb mindenki utált,főleg a nyuggerek.
Ezért volt az idősáv....