Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért szép a nagy felni kicsi gumi?
havernak is volt az omegán nagy felni /30 gumival aztán a tesója kocsijával járt mert kirázra a fogait a /30
Épp azon gondolkodtam minap, ki az a marha aki szalonbol bármit is vesz az autojához
Nincs penzed,tartalekolj.
Ha vezeted, nem látod
Mert szép.
Minek? Drága, nehéz, szétveri a futóművet... nekivered a padkának mert nem látsz ki a kocsiból
Kizárólag gyári újat, a rönyó szalonból. 16"-osat, ahhoz van gumim.
ja,igen ezt már én is akartam neki jelezni.
ismét előbb beszélt/írt minthogy gondolkozott volna.
Hátha tavasszal valami jóképű cigánygyerek olcsón megszámolja a 18-as felniket a 20 éves béjemvéről mert nem árányszínűek
Mé, nem gurúlnak az acelfelnik?
en 50-é vettem gumistúl.
Azért nem egészen, ráadásul tavasszal még alufelniket is vennem kell rá.....
Nemá, a kocsit zsebből perkaltad.
Azt a qu...jól felment az ára.
10nm fekve is menne
nálunk a profi lerakott egy nap alatt 25+20nm 30x30ast
Üdv!
Bátraké a szerencse, ma lőttem a képet
ez 20x50 aztán laponként van 1,5mm görbület
az 50 is +- 1mm téved, a 20 az kb 20 nem mind egyforma de elenyésző az eltérés
de körbenéztem mindenhol van eltérés, a gagyi lapoknak még a vastagságuk is eltérő
Ezt akartam volna 1660-ra cserélni.... ... de nem fogom!
Nekem is 1050TI-m van, 4-5 éve volt 50 ezer pénz. Azóta az a kártya nem lett erősebb, és azt az elavult vackot a mai napig forgalmazzák - 90 ezer forintért, vaze:
https://www.emag.hu/gigabyte-g...
Nesze ez a meret nem kicsi.

http://youtu.be/o2C6o0NduwE
Amúgy ja. Csak ezzel is dolgozni kell.

Kolléga házat újít fel. Mindegyik burkolót Emiliónak hívják.
Aztán amikor megtudják hogy nem szabványos méretű a csempe akkor rögtön lesz másfél millió is.
Persze azt senki nem tudja mi a szabványos, mert akármit raknak eléjük egyből szörnyülködnek hogy ez túl kicsi (20*20.as), azért drága. A másik 20*30.as azért drága, a 30*30-ast meg pláne drágább lerakni
A te méreteddel azért az egész napi hajlongás megerőltető lehet, de az tény, hogy jelenleg keresett és jól fizető mint szinte minden az építőiparban.
Teljesen jó, csak Degecen lakok.
amúgy ez a burkolás nem rossz szakma, ha valaki megmutatja a fortélyokat, utána kicsempézi az ember a rokonság dolgait ingyen gyakorlásképp lehetne vele nagy pénzeket keresni csináljon az ember napi 10nm már milliomos lesz az év végére
a másik elment 1mm
buzi ez a gagyi lyukfúró akár fél centit el tud mászni mert egy sima ék a hegye, be kellett rajzolni mindent
Nincs teljesen középen

Amúgy gyönyörű munka