Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb ha elhiszed,a rongyok közt is olyan mintha varjak lennének.
Főleg akció váltáskor.
ha az egészség megőrzése lenne a cél akkor kibasznak egy sor haszontalan semmitérő rongyos pultot és oda is lehetne tenni a pékárut aztán elfér mindenki
ha nem is egész nap akkor mondjuk délelőtt 10 ig
de ha a vendéglátóst megszopatják akkor a lidlnek is elfér ekkora veszteség, bár én nemigen láttam ott sok embert még válogatni a rongyok között
Ha bezárnák az élelmiszer boltokat is, hol vennél kenyeret?
A krumplis bejelentkezett miniszterelnöknek?
voltam ma reggel a lidl boktban
a pékárunál olyan tülekedés volt mint régen a józsefvátosi piacon
meg amúgy is teli volt a bolt
az étterem meg nem lehet nyitva még úgy sem hogy 2 méterre vannak az asztalok
Komoly baráti köröd van folyamatosan csak egy alcheimeres nyugger visel el?
Ugyhogy jobb, ha te is rászavazol és.nem bonyolitod az életed hamarabb lesz stadion is akkor Kalocsán
Te is olyan vagy már mint a sógórom idős szomszédja Néha néha eljárunk együtt pecázni most 80 az öreg amikor az eset történt még csak 78 volt
Beszuszakoljuk magunkat az öreg kocsijába 4-en + horgászcucc. Valami mazdája van az öregnek na mindegy is kényelmesen nem éreztük magunkat de mivel csak 20 km-er volt a kiszemelt horgászvíz hát ugy voltunk vele gyerünk egy autóval mert legalább úgy 3-an ihatunk Az öreg az a feszt dumálós láncdohányos aki szeret vezetni csak nem tud.
Annyira bele szokott merülni a beszélgetésbe, hogy néha elfelejti, hogy ő van a volánnál két kézzel mutogat forgolódik, dumál. A jobb egyesnek néha néha bele kell kapni a kormányban az úton maradás érdekében Elkezdi keresni az öngyújtót, belenyúl a bal zsebébe ekkor ugye egy kicsit elhajli, azzal a lendülettel az autó is megy le az útról jobbra. Akkor a jobb egyesben ülő amikor már a két kerék az út és az árok közötti füvön van egy kicsit visszaigazítja a kormányt, hogy visszamenyen az autó az útra. Aztán nyúl a jobb zsebébe akkor balra dől az öreg akkor autómatikusan húzza a kormányt jobbra. Mikor már a felezőt elhagyja azt egyre sűrűbben villognak a szembejövők a jobb 1-es akkor is korrigál Persze simán van, hogy kiesik a szájából a cigi dumálás közben a lába közé az üllésre mondanom sem kell Na az ilyen egyik izgalmas utazásunk felénél tartunk hallgatjuk az 50-60 évvel ezelőtt történt sztorikat Úgy félve nézegetem a sebességmérőt 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160
Mondom:
- papa sietünk valahova?
Visszafordul a kormány felé
-Huha huha Gyerekek, hogy beférjetek hátra ezmiatt egy kicsit közelebb húztam az üllést a pedálokhoz így nem nagyon érzem a gázt
hát nem tudom Abból az összefosás brigantiból már nem létezik olyan arc akit a nép akarat szívből megválasztana
Ha nem saját egyéni pozíciójával lenne elfoglalva mindegyik akkor simán hozhatnának akármelyik egyetemről egy neve nincs ismeretlen professzort. A lényeg az lenne, hogy legyen pedigréje meg az ég világon senki ne ismerje. Akkor talán lehetne valami halovány reményük. Vagy ha ilyet nem találnak simán az utcáról is szólíthatnának be egy embert
Saját maguk közül már senki nem eladható egyik sem forgalomképes
Sejtem kb. mi lesz. Pont ugyan az mint az előző választáson. Az, hogy beszált a jobbik nem növeli a támogatói bázist.
Szépen faszán megeggyeznek majd közös programokat hirdetnek, aztán a választás utolsó hónapjában asztal alatt mennek majd a mutyik. A végén majd megint jól megharagszanak egymásra azt a választás előtt a médiába olyan kijelentéseket tesznek, hogy ha ez vagy ez indul akkor a mi pártunk nem fogja támogatni stb. Megint qrvára összevesznek a koncon. Aztán amíg fletót nem tudják leültetni a kispadra a forgatókönyv marad a régi Az eddig még mindent szétb.szott A majdnem majdnem-et is
Azt hittem azt a lábad határozza meg
én már nem szórakozok a váltogatással, ki van kötve állandó 3-ikba. Azzal még elindul hosszú kuplungal súllyal is ha jól forgatom meg simán megy 100 felett
a fogyasztást te bírka
A háttérben meg ott van ini boltja a " DR kanapé"
A KTM nem drágább mint bármelyik japó. Sőt lehet olcsóbb is. Az érdekes hogy ha nekem kell valami, eszembe sem jut utángyártottat keresni, néhány csapágyat leszámítva. Hívom a kereskedést és néhány nap múlva ittvan minden. Míg a japósok szinte csak a motoralkatresz.euról vásárolnak
A rokonok hálája meg örökké üdözni fog, hogy ott gyakoroltál be azt gány lett az egész lakás
Ez a gyári méret - a lemezfelni is ekkora. 195/55 R16 gumival.
de kapsz rá 36 hónap garanciát
Ez mit határoz meg? Hogy tudod-e vezetni?
hány gang?
http://m.atv.hu/belfold/202101...
Ez még pont hiányozna az országnak. Bár bogyo hadházyjátol mégiscsak jobb lehet
Vagy bele kellett volna alkudni még vételkor.
A felni pont nem az a kategoria. Nyilván a gyárit vélhetöen ujonnan ott tudja legolcsobban megvenni, de szépet gyári minöségben vagy akár gyári beszállitotol olcsobban be lehet szerezni.
Amúgy ki tudja hol az olcsóbb
Pl az lc4 hátsó féklámpa kapcsolókat rossz volt
Ilyen olajos nyomás érzékelő
Az univerzális 6 ezer volt a KTM boltban meg 4 ezer
Mivel úgy is Kecskeméten jártam megnéztem aztán meglepődtem
Pedig a KTM is állítólag drága bolt
szerinted?
Csak bogyo lehet.
Oszt nem is bmw-t vett.