Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez azért sokakat összezavarna, engem is egy jó darabig az biztos.
Amúgy nem iridiumos van benne? Az egy kicsit jobb mint a többi. Nekem az ignác már gázzal nem nagyon akart menni a normál kétpólusúval mikor már fogyott az erő 560000km-nél.
Akkor ettöl kiszállna az autobol és ott hagyná a picsába
https://www.vezess.hu/vezetunk...
A francba...akkor olajcserekor lesz egy gyertyasor csere is.
Ez azert van mert a neve valojaban pipi"amőba"fax.
6 sebességes váltó összezavar?mit szólnál egy 4 alsó 4 felső fokozat plusz még a rövid hosszú,összesen 16 fokozatos váltóhoz?kevernéd a váltókart mintha lekvár főznél,mi?
Ez így van.szétcseszi a trafót anélkül hogy te bármi rendellenességet tapasztalnál a gyertyákkal kapcsolatosan.
Nem,ezt a blokkolásgátló csinálja.
Nem nagyon (már a vasaló swiftben) inkább 100-120 körül (mondjuk akkor is csak zúgni kezd egyre jobban más baj nincs, de zavaró tud lenni), de csak akkor ha nem cseréltek benne olajat ami amúgy 50000.ként kötelező lenne, a miénkben most van 220000 és egyenlőre mükszik.
Ja es 60 utan megkotlik, mint a jazz valtoja.
Fizet, kivéve ha van felelös. Pl elözöleg ott javito szaki.
ÉN EGYEDÜL A WARTHBURG TOURIS VÁLTÓJÁVAL SZENVEDTEM. a MARHÁK AMIKOR KITALÁLTÁK,HOGY PADLÓVÁLTÓS LESZ A 2T WARTYOGÓ NA AZ NAGY HIBA VOLT
Kapsz lok bennmaradt Nekem egy autó váltójával sem volt gondom, a zsiguliét meg nagyon kedveltem Mondjuk jó is volt, hogy csak 4-ig kellett váltani vele ezek a 6-os váltók már összezavarnak
Havernak van egy 25 éves Mistu Carisma-ja, de abban meg konkrétan a Thalia váltója van, azzal nem leszek előrébb...
A japán autók kicsit kimaradtak nekem, Alfától a Vw-ig végig vezettem az európai kocsikból minden márka 1-2 típusát de most gondolkodok, hogy volt-e egyetlen japán is, lehet nem. Az ős Swift persze, de azzal mindenki ment, aki jogsit szerzett idehaza.
Mondjuk a swifteké az elejétől fogva a 4 évvel ezelőttiig kissé darabos a rüki pedig újkorában is recsegős vagy kétszer kuplungolós, de együtt lehet élni vele csak nem egy nagy szám.
Egyszer ülj bele egy bármilyen japánba. Aztán csodálkozz.
Nekem még nem romlott el a váltója és kevésbé lötyög fokozatban, mint sok újabb autóé. :)
Ezt a gyógypedagógiásoknak szükséges sebességbe szippantósat konkrétan ki nem állhatom.
A Thalia váltója konkrétan szar. Nem kicsit, hanem nagyon. Az új Clio-é ezerszer jobb, de az sincs a közelében sem a volt 18 éves Yarisoménak.
Én például a jelenkori kocsik sebességfokozatba "beszippantós" váltóit utálom, akadva járnak, aztán meg ki akar ugrani a kezed alól a váltókar, mikor berántja fokozatba. Mintha debilnek néznék az autógyártók a sofőröket, hogy váltani sem tudnak, mert se nem kellemesebb, se nem kényelmesebb, mint mondjuk a Thalia klasszikus, emberi erő által sebesség fokozatba klattyanós váltója.
Minden nem lehet egyszerre egy rötyó
Nem rossz kocsi ez...csak nem szép.
Havernak nemrég cseréltem a thaliájában főtengely jeladót, az is hasonlóképp kezdett eleinte kis fordulaton kihagyogatni utána néha nem idnult elsőre, kicseréltem és azóta minden jó és nagyon jó helyen van a cucc, nem kell bujkálni és bontani szinte semmit, kb 15 perc annak aki először csinálja.
Jó neked az asszony szarjához szerintem darabjáért fizettem egy 10-est faszé nem 2 hengeres az is
De ugye írtam, hogy nem erről volt szó. A nyári gumi téli (nem HÓ!) használatáról lehetne beszélni, de az most mindegy.
Kedvezménnyel 5papír a 4db két polusú ngk az öreg bájerhez. 60ezer után cseréltem kicsit már kezdett elfogyni, de nem tudom mióta volt benne...