Amúgy nem iridiumos van benne? Az egy kicsit jobb mint a többi. Nekem az ignác már gázzal nem nagyon akart menni a normál kétpólusúval mikor már fogyott az erő 560000km-nél.
6 sebességes váltó összezavar?mit szólnál egy 4 alsó 4 felső fokozat plusz még a rövid hosszú,összesen 16 fokozatos váltóhoz?kevernéd a váltókart mintha lekvár főznél,mi?
Nem nagyon (már a vasaló swiftben) inkább 100-120 körül (mondjuk akkor is csak zúgni kezd egyre jobban más baj nincs, de zavaró tud lenni), de csak akkor ha nem cseréltek benne olajat ami amúgy 50000.ként kötelező lenne, a miénkben most van 220000 és egyenlőre mükszik.
ÉN EGYEDÜL A WARTHBURG TOURIS VÁLTÓJÁVAL SZENVEDTEM. a MARHÁK AMIKOR KITALÁLTÁK,HOGY PADLÓVÁLTÓS LESZ A 2T WARTYOGÓ NA AZ NAGY HIBA VOLT
Kapsz lok bennmaradt Nekem egy autó váltójával sem volt gondom, a zsiguliét meg nagyon kedveltem Mondjuk jó is volt, hogy csak 4-ig kellett váltani vele ezek a 6-os váltók már összezavarnak
A japán autók kicsit kimaradtak nekem, Alfától a Vw-ig végig vezettem az európai kocsikból minden márka 1-2 típusát de most gondolkodok, hogy volt-e egyetlen japán is, lehet nem. Az ős Swift persze, de azzal mindenki ment, aki jogsit szerzett idehaza.
Mondjuk a swifteké az elejétől fogva a 4 évvel ezelőttiig kissé darabos a rüki pedig újkorában is recsegős vagy kétszer kuplungolós, de együtt lehet élni vele csak nem egy nagy szám.
Nekem még nem romlott el a váltója és kevésbé lötyög fokozatban, mint sok újabb autóé. :)
Ezt a gyógypedagógiásoknak szükséges sebességbe szippantósat konkrétan ki nem állhatom.
Én például a jelenkori kocsik sebességfokozatba "beszippantós" váltóit utálom, akadva járnak, aztán meg ki akar ugrani a kezed alól a váltókar, mikor berántja fokozatba. Mintha debilnek néznék az autógyártók a sofőröket, hogy váltani sem tudnak, mert se nem kellemesebb, se nem kényelmesebb, mint mondjuk a Thalia klasszikus, emberi erő által sebesség fokozatba klattyanós váltója.
Havernak nemrég cseréltem a thaliájában főtengely jeladót, az is hasonlóképp kezdett eleinte kis fordulaton kihagyogatni utána néha nem idnult elsőre, kicseréltem és azóta minden jó és nagyon jó helyen van a cucc, nem kell bujkálni és bontani szinte semmit, kb 15 perc annak aki először csinálja.
https://www.vezess.hu/vezetunk...
Kapsz lok bennmaradt
Ezt a gyógypedagógiásoknak szükséges sebességbe szippantósat konkrétan ki nem állhatom.