Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na egy kicsit nagyobb lélegzetvételű lesz a dolog
"nyihognak, hogy micsoda dolog volt a csokiért hazamenetel, persze rosszindulatú az illető, mert nem tudta, hogy szakaszparancsnok és körletparancsnok is voltam, így a hazamenetelt részben a hét közbeni munka és viselkedés is meghatározta, pontosabban legfőképpen az szabályozta."

....a rosszindulatú illetőnek ennyi elég is, hogy mit tettél akkoriban a komcsi érában..........
Hát... annyira nem, hogy lőszereket szedjek szét érte.
Rakétáztam, petárdáztam, csináltam kis kemencét játszásiból anyagból, de itt megállt a hajlamom a gyújtogatásra.
én a 3 sor csempéből már kettőt feltettem
hétvégén nem érek rá de a jövő héten végzek
Jövő hét utáni héten indul nálam is a konyha és fürdőszoba projekt, meg meg pár kisebb meló.... az is viszi az időmet rendesen.... meg jönnek az üzletek sorban....nem unatkozom
Szerencsére, vagy nem, de olyan sok dolgom van, hogy alig van idom benézni akkor is látom Pipi írásait, amiket atugrok, a többi meg nem érdekelt
Akkor csüngesz minden szon par napja?
semmi baj nincs belőle
aki a hiper cuccokban hisz annak a másik sokkal jobb, csak vissza kell pótolni amit az ozmózis kiszed
Azért gondolom nem baj, ha nem ezt a megoldást választom
nem vagy kicsit sem piromán ugye?
Mindkettő érdekel Ja nem....
ez bőven elég a vezetékes vízhez inni: https://purewet.hu/termek/akti...
a fő ágon meg egy hálós szűrő a porcelán csapok védelméért
És miért kellett, hogy égjen?
Nekem egy Stella van mar harmadik éve... sztem az mar nincs, de pl ez uugy néz ki, lehet az utódja.... én raktam még ásványi anyag visszapótlót.... 14-15 havonta jönnek és fertőtlenítik a rsz-t és cserélik az összes szűrőt...
https://purewet.hu/termek/eco/
De vannak ettől olcsóbbak is a piacon
mi a lőport szedtük ki, tök jól égett
Taszáron speciális helyzet volt, a laktanya két részből állt, a reptéren voltak a műszaki századok, igazándiból kapu is jelképes volt, konyha nem is volt, pontosabban nem ott, hanem a belsőben főztek és a készételt kiszállították a reptérre, ott csak melegítettek meg ilyesmi.
Konyhaszolgálatot adtunk, a kopaszok, de amúgy nem sok alkalommal (én két alkalommal voltam), őrszolgálatot egyszer, de nyűgöző (speciális őr, csak munkaidőben és műszaki század sorkatonája lehetett).
Nyilván sokan - mint ahogy mutatta is egy példa - nyihognak, hogy micsoda dolog volt a csokiért hazamenetel, persze rosszindulatú az illető, mert nem tudta, hogy szakaszparancsnok és körletparancsnok is voltam, így a hazamenetelt részben a hét közbeni munka és viselkedés is meghatározta, pontosabban legfőképpen az szabályozta.
A végtelenségig próbáltam igazságos lenni, rajtam kívül soha, senki nem ment el a parancsnokig azzal, hogy a cigány rohadt buzi őrszolgálatosok pihenő alatt kivettek egy lőszert a őrpótlás ideje alatt a tárból és a hiányt 100 forintért pótolták vissza. Én, amikor kivertem a balhét megfenyegettek a cigányok, környékbeli sztojka család tagjai, hogy nehogy kimenjek a kapun, mert akkor elkapnak és annyi.
Persze aki élelmesebb volt, az a ICO toll kupakját beleszorította egy üres lőszerhüvelybe és a töltőfa vagy lőszertartó fa vagy mi a fene volt a neve vagy tárazó fa, abba így pont beleszorult, és ha nem nézték meg egyenként a csappantyút, akkor fel sem tűnt a probléma.
az összes peca felszerelésem elfér egy műanyag narancsos ládában amiben 5 kiló narancs volt
meg egy 20x30as horgász láda
ha megyek 3-4 napra kb 5x annyi a kaja mint a peca felszerelés
háromfán naponta 2x5 szem bojlival etettem(botonként 5 golyó) plusz a horog mellé volt 3 szem pva-n felfűzve ami 24 óránként lett újra telepítve
egy mézes üvegben elfért a csodacsali
Vege a katonatortenet cunaminak, jon a pecas resz?
Pipi, nem kene uj bizniszbe fogni?
Aki igazán nagy halat akar fogni az nem ül meg egy helyen meg nem táborozik Beül a ladikba azt keresi Ehhez a szaktudáshoz viszont kell néhány évtized tapasztalat meg áment házasság Ismerek egy-két olyat aki akár két napon belül is ki tud varázsolni 10 pluszos halat De nem helyben ülve
Úgy szokott ez lenni,hogy az ilyen kocák mint ti nagy elánnal nekiveselkednek lemennek egy hétre egy traktorpótnyi felszereléssel, aztán az utolsó nap csak tologatják a sapkát a fejükön,hogy a sörfogyáson kívül más nem történt Én azt mondom neked. ha alázattal csináljátok találtok jó helyet. az öbölben napi 2-3 halat meg tudtok fogni ilyen 2,3,4 kilós pontyot. Ha valami csoda fojtán szerencsétek van akkor 1 hét alatt esetleg beszaladhat 1-1 jobb hal is de nem ez a jellemző. Mondjuk nekem volt olyan,hogy az etetett bójára óránként fogtam a 2 kg pontyot. Szórakoztató. Mellette jött néha kárász, dévér, meg fogtam sok compót. Jó szórakozás még a spicbotozás is. ha eszik a hal tenyerestől lapát méretig lehet vele fogni. Bodorkából vörösszárnyúból is nem ritka a fél kiló. Dévérből, meg 1,2,3 kilós is akad Elbaszhatjátok az időt kifejezett nagyhalazással is, azt a pecatúra végén meg sopánkodtok. Majd eldöntitek
89 február.
azért kérdezlek vazzeg, nem akarunk baszakodni
enni inni hányni meg fogni legalább egy nagyot és a tisza tó is megvan
háromfára pár évig nem kell menni, valami gát átszakadt aztán az eddigi rengeteg törpe mellé óriási mennyiség érkezett
mázsaszám varsázzák de végtelen történet, meg kell várni amíg saját magukat eszik fel
azért
az nem úgy megy még a 30 éve ott horgászóknak sem
Van amikor 3 hét alatt nem fognak egy 10 kg-os halat sem van amikor meg napi 30-at
Ezek az élő vizi horgászatos dolgok nem így működnek inikém
Én már láttam 1 nap 18,19, 27-es pontyot fogni a kikötőszomszédomat Meg, hogy 2 hónapig csak 2-3 kg-osakat fog.
Ott baromira össze kell állni ahhoz mindennek,hogy tudjál fogni nagy halat
ettől nagyobb dévéreket fogdostunk a dvcs-n
de már az is felkúrt, 2 bazi nagy tigrismogyoró volt felfűzve azt is dévér vette fel
idén vettem egy csomag 24es bojlit aztán ezt kapjátok be köcsög dévérek