Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínűleg nem követted végig az emelkedett párbeszédet tsanyi elvtárs részéről.
A sorkatonai írnoki "előnyömet" állította párhuzamba a komcsi funkcionáriusokkal.

Pedig nem tudja - honnét is tudná - hogy én azért lettem írnok, mert mindig nyomtatott betűkkel írok, ráadásul olvashatóan írok, ezért még be sem vonultam, de MÁR a százados úr a hadkiegen szereplő adatok alapján kiválasztott. Az, hogy miért lettem szakaszparancsnok, az most mindegy is, de nem AZÉRT.
Az nem azért van hogy neked jó legyen.
Simán azért mert olcsóbb mint egy rendes kezelőfelületet beépíteni.
2$ egy wifis chip ami már tud webszerverként funkcionálni, és ezzel minden vezérlési funkció megoldható kényelmesen. Nem kell az elcseszett alfanumerikus kijelzőn, rövidítésekkel és kódokkal kínlódni egy még jobban elcseszett menürendszerben.
Látod, hogy lehet
Aham...
Na de úgy nem lehet fikázni azt, amihez semmi közöd
egy vezetékes víz alapból nem lehet ártalmas
van benne egy kis klór származék de ezen kívül teljesen iható
a klór meg eltűnik pár óra alatt ha ki van öntve egy kancsóba
Pedig nem rossz.... nálam elég sok minden vezérelve és automatizálva van... kifejezetten jó volt vele elszórakozni
Senki nem kényszerít a boltokban semmire, hogy te mit vegyél meg!
Tovább kell menni az olyan dolgok mellett!
Én azért tudok azzal a logikával együtt élni, hogy kiszűrni mindent, ami ártalmas és felesleges ( és ami ennek áldozatul esik) és csak azt visszapótolni, amire szükség van
Amúgy ja. Durva pénzeket elkérnek ezekért a munkákért. Érdemes magunknak csinálni, aztán benyújthatod a számlát az asszonynak
Tudom.

Nagyon haragszom a manapság divatos "okosotthon" cuccokra. Amikor még a pöcsömet is telefonos alkalmazással vakarom meg....
nekem a bemenő ágon van egy szita szűrő, ez arra jó ha pl csőtörés van és kerül egy kis homok a rendszerbe kiszűri
ez kíméli a porcelán csapokat mert annak elég egy homokszem hogy utána csepegjen
Megfogtad a lényeget megint.
Neked meg nincs?
Az nagyon lényeges tulajdonságának tűnik, hogy telefonról lehessen b@szogatni. Okosotthon, ó yeah!
Nálunk a víz keménysége indokolta.
Azóta minden problémám megszűnt, amit vízkő okozhat.
A lakásba is teszek amit most vettem, csak a kisebbet.
Lehet ebbe az irányba indulok én is, sokkal előrébb vagyok a semmihez képest. A mindent kiszűrünk aztán visszapótolunk szerintem is felesleges és nem csak az ára miatt.
Az az igazság, hogy az egyik lakásban találtam.... egy fiatal házaspártol vettem, akik vettek lakást, felújították, be sem költöztek, mert úgy gondolták elválnak... mivel nagyon összevesztek, gyorsan akartak mindent intézni, így kb 30%-al ár alatt megvettem a kecot... mondjuk vicces volt, ahogy mar az ügyvédnél osztották szét a pénzt.... ez meg újonnan lett beépítve oda, a konyha szekrényben ott volt a számla és garjegy is én meg kiszereltem es hazahoztam.... így lett itthon vízszűrő
Ok, csak a villany, csempe volt a képben.
konyhát mondtam
a csempe felrakás minimum 100 pénz lett volna
ebből 2 évig megveszek minden peca engedélyt
Nem fog...még nincs itt az ideje
Tenykozes,tenyleg nem iszom godolloi csapvizet.
Lipton,zero green-t iszom godollon.
https://ferencziepuletgepeszet...

Egy ilyenen nem gondolkodtál esetleg?
Én kb 10 éve használom.
Beépített WC tartályok, csaptelepek, zuhanypanelek miatt és ugye a vízkő ellen építtettem be.
Tudom...farsangon !
Hülye !
Nnnnna mondom... már megy a tagadás.... nehogy elkezdj hisztizni is