a bútor 750 felé van
a foggantyúk 30, hűtő 80, lámpák 30, vezeték kapcsolók kis biszbasz minimum 15, pvc is volt vagy 40
csempe, fuga, ragasztó, szerszám is 30+
festés is lesz vagy 50
simán meglesz egy milla
2 kell, mert kivágom a bukó oldalát a fülemnél és szilóval beragasztom hogy menet közben is jó legyen. Így egyszerre két különböző adót is tudok hallgatni
Azt magyarázd már el, mi értelme, hogy kiszűrsz mindent a vízből a szuper ozmózis szűrőddel - hogy aztán vissza kelljen pótolni? Miért is nem elég egy 1 mikronos vagy szenes betét, hogy a mechanikus ganyét kiszűrje?
Ezeknek a profi szűrőknek számomra elég lehúzás szaga van... jó-jó, csak felesleges
Nem lettek magasabb beosztásúak ettől. Csak furcsán jól éltek szaktudás és effektív munka nélkül is. Minden évben kaptak SZOT üdülőbe beutalót, meg jé még útlevelet is, a lánya megkapott zsíros állást amit halandónak esélye nem volt, meg efféle kis előnyökhöz jutottak.
Egy főnökről nyilván tudta mindenki hogy muszáj belépnie a pártba meg tapsolni a rendszernek, de a most már nyugdíjas kollégák között is tudom ki volt az aki a jelentéseket írta, és ki az aki komolyabb titkosszolgálati pozícióban volt....és szerintem még mindig van, csak most már nem a sajátjai közt kémkedik.
Bár gond nem volt velük, jó munkahelyi közösség volt, csak előttük óvatosabbak voltak az emberek, de nagy szerencse hogy ebben a műszaki közösségben nem voltak igazi patkányok.
A katonaság kellett hozzá ,a nélkül nem lehettél anno Tűzoltó !
Úgyhogy hazudik a szarcsimbók !
Most a katonaságot helyettesítették valami rendvédelmi pár hónapos képzéssel ,azt mondta az ismerősöm .
A felvételi követelmények is változtak ,de nem lett könnyebb !
A korhatárt tolták ki !
Mindennek utána jártam ,mert nem szeretem a hazug embereket !
De van itt IGAZI Tűzoltó ,talán őt is meg lehetne kérdezni !
Nem !
Sorkatonai SZOLGÁLAT !
Mint már említettem ,katonaság után lehettél Tűzoltó !
Ez 100% mert miattad direkt megkérdeztem cicafiú !
Úgyhogy ahogy sejtettem is ,te nem voltál soha Tűzoltó...max valami szaros irodista !
En is sejtek valamit, pontosabban jol tudom, hogy a sikertelenek, a lustak, a tanulatlanok MINDIG masra, vagy a korulmenyekre fogtak a sajat maguk rossz eletet.
"Azert nem lehettem en a valaki, mert az X lett, mert o komcsi eraban vezeto posztot toltott be."
Nem én hazudok, te vagy tudatlan. Szerinted akkor egy PSZ-es sem lehet hivatásos? Hát erre én magam vagyok a cáfolat, meg még jópáran. Mondtam, nézz utána!
a foggantyúk 30, hűtő 80, lámpák 30, vezeték kapcsolók kis biszbasz minimum 15, pvc is volt vagy 40
csempe, fuga, ragasztó, szerszám is 30+
festés is lesz vagy 50
simán meglesz egy milla
Tüllszoknya?
En siman iszom a csapbol,kezzel,mer mocskoskemeny vagyok.
van konyha csak light kivitel
ne csak én szenvedjek
Ezeknek a profi szűrőknek számomra elég lehúzás szaga van... jó-jó, csak felesleges
Egy főnökről nyilván tudta mindenki hogy muszáj belépnie a pártba meg tapsolni a rendszernek, de a most már nyugdíjas kollégák között is tudom ki volt az aki a jelentéseket írta, és ki az aki komolyabb titkosszolgálati pozícióban volt....és szerintem még mindig van, csak most már nem a sajátjai közt kémkedik.
Bár gond nem volt velük, jó munkahelyi közösség volt, csak előttük óvatosabbak voltak az emberek, de nagy szerencse hogy ebben a műszaki közösségben nem voltak igazi patkányok.
Ha tudnád ki az ,vigyázba vágnád magad barom !
De kérdezünk meg itt egy Tűzoltót !
Írok is neki privátban !
A PSZ után !
Nem közben ,ahogy te azt állítottad hazug ember !
Úgyhogy hazudik a szarcsimbók !
Most a katonaságot helyettesítették valami rendvédelmi pár hónapos képzéssel ,azt mondta az ismerősöm .
A felvételi követelmények is változtak ,de nem lett könnyebb !
A korhatárt tolták ki !
Mindennek utána jártam ,mert nem szeretem a hazug embereket !
De van itt IGAZI Tűzoltó ,talán őt is meg lehetne kérdezni !
Sorkatonai SZOLGÁLAT !
Mint már említettem ,katonaság után lehettél Tűzoltó !
Ez 100% mert miattad direkt megkérdeztem cicafiú !
Úgyhogy ahogy sejtettem is ,te nem voltál soha Tűzoltó...max valami szaros irodista !
En is sejtek valamit, pontosabban jol tudom, hogy a sikertelenek, a lustak, a tanulatlanok MINDIG masra, vagy a korulmenyekre fogtak a sajat maguk rossz eletet.
"Azert nem lehettem en a valaki, mert az X lett, mert o komcsi eraban vezeto posztot toltott be."