Bár itt ezzel nem leszek népszerű, de azokat is idesorolom akik a komcsi érában bármilyen kicsi vezető posztot betöltöttek hisz sejthető, hogy annak milyen ára volt.
Okos is vagyok !
Diplomás nő vagyok ,de ezt konkrétan nem az egyetemről tudom !
Van közeli ismerősöm ,aki volt Tűzoltó !
Csak sorkatonai szolgálat után lehettél Rendőr vagy Tűzoltó !
Hazudsz !
Innen is látszik ,hogy te egy szaros kamu vagy nem Tűzoltó !
lehet változott a világ azóta apám Azért a tenger fizetésért amit kapnak valószínű nem áll kígyózó sor a munkafelvételi iroda előtt Ráadásul a vírushiszti előtt akkora volt a munkaerőhiány, hogy a fagylaltos triciglis melódiákos kiscsaj is többet vitt haza 3 hónap alatt mint blődi a 12-ő alatt. Szerintem lazítottak már a felvételin.
Asszem most már annyi elég a bejutáshoz, ha van tapintható pulzus Más egyébbel ő úgy sem tudott szolgálni
Lehet, hogy tényleg felesleges a fordított ozmózis szűrő, aztán meg visszapótolni a cuccot. Ha a szennyeződések nagy részét kiszűri az aktív szén, fémek, gyógyszermaradvány elvileg a legnagyobb gáz.
Te ostoba!Ismét tudatlan vagy,Ahhoz hogy hivatásos lehess,kell,hogy ha voltál sorozáson,mert ugye ez ma már nem él,akkor alkalmas minősítéssel kellett hogy rendelkezz.A polgári szolgálatos volt sorozáson és alkalmas minősítést kapott.
a villannyal többet szívtam és még fogok is
már így is egy milla felett jár a projekt
inkább csináltatott volna 2 bazi nagy műkannát az asszony a konyha generál helyett.........
Diplomás nő vagyok ,de ezt konkrétan nem az egyetemről tudom !
Van közeli ismerősöm ,aki volt Tűzoltó !
Csak sorkatonai szolgálat után lehettél Rendőr vagy Tűzoltó !
Hazudsz !
Innen is látszik ,hogy te egy szaros kamu vagy nem Tűzoltó !
Asszem most már annyi elég a bejutáshoz, ha van tapintható pulzus
Baromállatkert...
Te barom !
A sorozás az semmi...
Úgy is elviszik 10 komment után..
http://users.atw.hu/yzf-thunde...
Ketten ne csináljunk semmit
Fasza lett volna.
akkormeg hol a gebasz?
már így is egy milla felett jár a projekt
inkább csináltatott volna 2 bazi nagy műkannát az asszony a konyha generál helyett.........
egyszer havert vártuk diszkóba menet a barátnőjénél, aztán már lángolt az árokpart