Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keritek egy ilyet es boldog leszel.
Rádió asszem nincs, bebuktam?
Kevesebb, mint most....
Rádió is? Mert az a királyság.
Bár itt ezzel nem leszek népszerű, de azokat is idesorolom akik a komcsi érában bármilyen kicsi vezető posztot betöltöttek hisz sejthető, hogy annak milyen ára volt.
Okos is vagyok !
Diplomás nő vagyok ,de ezt konkrétan nem az egyetemről tudom !
Van közeli ismerősöm ,aki volt Tűzoltó !
Csak sorkatonai szolgálat után lehettél Rendőr vagy Tűzoltó !
Hazudsz !
Innen is látszik ,hogy te egy szaros kamu vagy nem Tűzoltó !
lehet változott a világ azóta apám Azért a tenger fizetésért amit kapnak valószínű nem áll kígyózó sor a munkafelvételi iroda előtt Ráadásul a vírushiszti előtt akkora volt a munkaerőhiány, hogy a fagylaltos triciglis melódiákos kiscsaj is többet vitt haza 3 hónap alatt mint blődi a 12-ő alatt. Szerintem lazítottak már a felvételin.
Asszem most már annyi elég a bejutáshoz, ha van tapintható pulzus Más egyébbel ő úgy sem tudott szolgálni
Még jó hogy ilyen okosnak hiszed magad. Kicsit nézz utána hogy hogy van ez.
Rendőr sem lehettél ,csak ha voltál katona már !
Baromállatkert...
Katona viselt ember lehetett Tűzoltó !
Te barom !
A sorozás az semmi...
Rajta vagyok, az új T-Max-ban van tempomat meg markolat és ülésfűtés, az nekem való
Lehet, hogy tényleg felesleges a fordított ozmózis szűrő, aztán meg visszapótolni a cuccot. Ha a szennyeződések nagy részét kiszűri az aktív szén, fémek, gyógyszermaradvány elvileg a legnagyobb gáz.
Addig elköltözöm egy másik lakásba
neked igazából mindegy Egyikkel se mégy semmire
Berakom ide is, ha már rátaláltam.

Úgy is elviszik 10 komment után..

http://users.atw.hu/yzf-thunde...
na élő tiszán ez a mennyiség etetni kevés lesz De a tározó terekben is
áruljak bútor Gödöllőn?
Ketten ne csináljunk semmit
Te ostoba!Ismét tudatlan vagy,Ahhoz hogy hivatásos lehess,kell,hogy ha voltál sorozáson,mert ugye ez ma már nem él,akkor alkalmas minősítéssel kellett hogy rendelkezz.A polgári szolgálatos volt sorozáson és alkalmas minősítést kapott.
Mennék haza és látnám, hogy a szomszéd lánya lepattintotta a suttyót az meg mérgében felgyújtotta a környéket.
Fasza lett volna.
Egy ideig rendeled a kajat, furdo meg tuti van masik, es remelem nem te kevered a maltert, hordod a csempet.
akkormeg hol a gebasz?
De jó, hogy nem felénk laktál.
Én nem merem összeszámolni a végén
A rosszindulatú illetők voltak azok, akikből szántó rudolfok lettek.
a villannyal többet szívtam és még fogok is
már így is egy milla felett jár a projekt
inkább csináltatott volna 2 bazi nagy műkannát az asszony a konyha generál helyett.........
én régen mindent felgyújtottam
egyszer havert vártuk diszkóba menet a barátnőjénél, aztán már lángolt az árokpart