Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez megépül?
Az bazmeg ha belakatoljuk arra a 3 ezerre a kerítés kijönnek az alagúton
már fáradt vagyok ezért rövidítek. Államtól kapott megbízás aki közbeszen nyer. Az állam a kormánypártal együtt a legnygyobb tolvajbanda erre akartam utalni. A környező országoknak sok tanulni való van még ebben. nem is tudom pl. csaucseszku képes volt e ennyit síbólni annó hosszú évtizedek alatt mint ezek
néhány éve én is leszoktam a politika nézésről és hallgatásáról ismerem az egész sztorit előre mert mindog 1-ről szól. Aki kormányoz az lop kb. ez a lényeg az összes többi körítés.
Itt védett személyekről van szó, ebben nem látom mi a probléma
Nem igazán érted te a közbeszerzést csak azt látod, amit a tv mutat neked nincs olyan, hogy a “kozbesz adja a megbízást”
Akkor itt van tessék nem hosszú kivágtam Ezek olvassák az sm-et már is megkezdték az ellenlépéseket az alagút kiásással
Mondjuk a múltkor a karc fm-t hallgattam... ilyen Bolgar György koppintas volt.... hat azt a Fidesz nyugger kommandót a másik is szar, de ez minden kritika alatti volt.... ezeket is ilyen stand up comedy-nek hallgatom, sírok a röhögéstől.... de csak egy ideig, utána elkapcsolok es hónapokig elég
Ezt én is észrevettem csak nem értem, hogy kinél akarsz ezzel jó lenni, a közbesz aki adja neked a megbízást annál nagyobb tolvaj csaló nincs a föld hátán
hát ha fele igaz amit írni szokott a vállalkozása körülményeiről akkor azt kell, hogy mondjam most szerintem árnyékra vetődtél. Van egy két ilyen fedhetetlen palimadár még. Ritka mint a fehér holló Aztán egyre sűrűbb lesz mert kezd nagyon fehéredni a gazdaság. Mikorra kikerül a kp itt már nem lesz sunda bunda senkinek
Sajnos leszoktam róla... annyi hülyeség jelenik meg az összes media felületen, hogy inkább befejeztem elég nekem a gazdasági hírek
Nem olvasol híreket? A vitya már csinálja a menekülő alagutat állami titoktartás mellett Csak valamelyik kretén kiszivárogtatta a 150 éves titkosítást
Neeeeee
elméleti síkon már rég el kellett volna kapnom ha ennyi a fertőzött az országban elég sok néppel találkozok bunkó módon állra húzott maszkkal meg még le is kezelek és kénytelenek fogadni
És semmi Nem kaptam el Bár szerintem szeptemberben legkésőbb most januárban már túl vagyok rajta
Mint általában mindenki.
Mondjuk, akik eddig hatalmon voltak, ott nehéz lenne keresztény erkölcsről beszélni
baszki ha véletlenül így lenne te volnál az utolsó akinek elmondanám. nem gondolod, hogy ezek után be merném vallani ha fájdalmas lenne Az utolsó erőmmel is a vigyorgó szmájlifejeket nyomkodnám aztán amikor 2-3 hét múlva rendbe jönnék elmondanám 2 nap volt úgy mondták mások hogy kovidos vagyok észere sem vettem
Végre valaki aki észrevette....
Lehetnél Fletó kampányfőnöke is.... minden rendben van, nincs itt semmi látnivaló.... mondjuk én évente kapok nav ellenőrzést.... hogy is van ez?
nem tudom az asszony szokott venni ilyen olyan felszívódású vagy mi a tököm. Egyszer bevásároltam vagy 80 rugóért mindenféle vitamint szedegettem qra szerűen, hogy na idén kihagyok legalább 1 betegséget. Még annyit és olyan beteg nem voltam életemben soha mint amikor a vitaminokat szedtem Kb. úgy jártam mint aki beoltatja magát influenza elleni oltással azt többször lesz beteg tőle mint amikor nem oltatta magát én úgy gondolom aki megfelelő változatossággal táplálkozik az visz be a szervezetébe annyi vitamint amennyi a szervezetnek szükséges. nem a gályahajó sötét aljába megláncolva húzzuk az evezőt napi 2 deci krumplilén
Az egészséghez nem kellene sok minden csak lusták vagyunk ennyire is én is az vagyok egy lusta szar
Napi 3 liter VÍZ, meg egy jó fél km-er séta. A lényeg,hogy a keringés rendben legyen ha az rendben van meg kb. megfelelő a táplálkozás akkor semmi más nem kell a 100 egészséges évhez.
Mondom hogy a feddhetetlen kereszteny ermolcsu politikus mintapeldanya.
F2 for president.
Az lehet,de hogy soha életedben egy melót sem csináltál vagy csináltattál számla nélkül.....főleg vállalkozó létedre,inkább hagyjuk.
Egy stadiont csak le lehetne zárni teljesen.... oda befér az összes
Akkor elöszőr kellene elég börtön, mert az összes képviselő és az ahhoz szorosan összefonódásban lévő kb. 3000 ember aki a közöst nyúlja közvetlen vagy közvetett annak kell a hely Bár megfelelő átalakítással a stadionok lehetnének erre alkalmasak Végre hasznuk lenne. igaz a parlamentben onnantól csak a biztonsági szolgálat a takarító személyzet és a tv stáb járna a plenáris ülésekre
és még a te zsebedből sem loptam el semmit....