Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, az átmenő forgalom feszámolása sokat segítene, de a környezetvédők megakadályozták elég régóta az M0-ás körgyűrű bezárását, meg az sem segít hogy fizetős az elkerülő.
Mi a fasznak kerüljem el a belvárost kétszer akkora távon, és jobb esetben ugyan annyi idő alatt mintha átpöfögök a belvároson, és még fizethetek is érte.
Szóval az ötleted jó, csak ahhoz az infrastruktúrára sem kéne sajnálni a pénzt.

Graz-ban pl. nem lehetett megoldani az elkerülőt a hegyek miatt. Fúrtak egy alagutat a város alatt. Egyik felén bemész, a másik felén kijösz, város meg azóta kb. üres, és 30km/h-ra le lehetett korlátozni a sebességet, mert így már ez semmi gondot nem okoz.

Ehhez képest Karácsony előbb lekorlátozza a sebességet, lezárja az utakat, megszünteti a parkolókat, aztán szopjon mindenki ahogy tud.
Illetve a külső kerületekben a tömegközlekedés végállamásainál, de különösen a metróénál durván nagyobb P+R parkolók kellenének, akkor nem lenne értelme bemenni kocsival a városba, mert metróval könnyebben elérhető a legtöbb cél. És persze ehhez az is kéne hogy olcsóbb is legyen.
Bécsben elég jól működik ez.
így kezdődött
a régi még szét nem szedett (ez már nem fért fel a futóra) konyhaszekrénybe rajzoltam a mintát
mindezt egy fúrógéppel és reszelővel
lenne normális géppark itthon csoda dolgokat tudnék művelni, persze csak ha nem lennék ilyen lusta dög
Alkalmazottként?
Ügyi vagy!
na megvagyunk, 25 db(+1) lett mert kifogyott a gázpalack
25 db a boltban 25x1200= 30 ezer
nekem ez a 25 db
1000ft gáz( java része a többi 50 kiló ólom tisztázásához kellett)
1200ft a belevaló kis műanyag csövek
1500 legyen egy doboz festék spray
szóval 3700 plusz egy kis villany meg eltort fúró a sablon készítéshez legyen összesen 5000ft
jelentős különbség
Egy szép kis Nógrád megyei házba vagyok bejelentve.... azt se tudom áll-e még.... ott lehet engem keresgélni
De nem ám ki fizet ki annyi biztosítási díjat?
Tevmeg be sem vagy jelentkezve pestre.
Abban, csak nem az én nevemen fut.
Nálam nem jobban. Az elmúlt kb. 12 évben kétszer voltam ott, egyszer a lányomhoz mentem, egyszer meg az új autókért.
Gondolom vállalkozásban mind a kettőt?!
Olyan millió körül lehet az autók száma a fővárosban. Az, hogy ott lakik vagy ingázó, a paskoló autók szempontjából mindegy is.

A fővárosi önkormányosok még fennálló állapotot sem tudják kezelni, de kb. félmillió mélygarázst fognak építeni? Én - ha rajtam múlna - az autók problémáját eleve azzal kezdeném, hogy a belvárosból a hivatalokat kiköltöztetném az agglomerációba, az átmenő forgalmat kitiltanám.
Soknak fájna ez, de a véleményem szint MINDEN megoldás fájna valakinek, így akkor már a jövőbe mutató fájdalmasat erőltetném.
minden 3. házat lebontani, aztán a helyére mélygarázsos házat kell építeni, amikor végeztek lehet kezdeni a maradékot is bontogatni
úgy kell számolni hogy 1 lakásra 3 kocsi akkor nagy hiba nem lehet
Én pl. lazán el tudom képzelni Geri eddig is csinált már pár állatságot
Videki vagyok, kerulom pestet.
Miért ne hinné el? Így van.
A baj, hogy nem épül annyi parkolóház, meg PR parkoló hely, amit ehhez ígérnek, de ez már régóta így van, nem Karácsony kezdte.
Uez jutott eszembe....
Hát aztán látsz-e szignifikáns különbséget a linken található képek és tenmagad között?

https://www.google.hu/search?q...
3 napig rá sem gyújthatsz
Nem.
Kovetkezo kihivas,2 nap.