Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ti itt vagytok velem neked mennyi is van hátra a visszaszámolásból? 5?
édesanyám 1-ő oltása után megkapta Meg állítólag megkapja mindenki az első után
gondolom azért ha meghalna a másodikig a vakcina mellékhatásaiba akkor is legyen kiszórva a kártya hisz az megint csak jó biznisz valakinek
Szerintem kurvára szét van csúszva minden. Anyuék februar elejen voltak, még nem kaptak papírt.
Teszt is nehezen megy, 2-3nap legalább az időpont.
Millióan vannak, haverom most mesélte hogy a 13embert vittek az intenzivre a faluból egy éjszaka
Ja, annyi hely van a fejében, hogy három hajléktalan is kényelmesen elférne benne
itt olvasgatsz egész nap henyélsz. Oké az rendben van, hogy pallérozod az elmédet amikor engem olvasol, de nem kéne haladni a rozsadabogjával? Amikor rabszolgaként élsz bezárva a saját boltodba heti 7-ből 6 napot marad egy szombat délelőttöd meg egy vasárnapod HA: nem kell valami fonnyadt öregasszonynak összeszerelni a szobabútort, konyhabútort vagy sarokkanapét miuán felcűgölted a 10-re persz "lift üzemen kívül" tábla fityeg. Veled jót is tettek Adtak annyi szabadidőt amiben részed 20 éve nem volt nem kéne faragni a vasat Várnám az újabb képeket. Az oldalajtóról már nem kérek abból van már annyi,hogy kitapétázhatom vele a szobát
Remélem nem csak oldalajtóból áll a bödön?
Egyetlen, végtelenül magányos agysejt.
A levegot is csak a meszaros&meszaros bt-n keresztul felarert adnam.
Pipinek nincs is agya
Nem, elvileg már az első oltás után.
Akkor nem egy rugóra jár az agyunk ha én rólad te meg rólam gondolod.Látod hogy te vagy az ostoba,még ebbe is belezavarodsz.
Csak a második oltás után, nem ?
Engem remélem hétfőn tesztelnek, aztàn megyek is szétszórom a megyében a vírust.
azt nem gondoltam, hogy még egy rugóra is járhat az agyunk
Pont ezt gondoltam rólad én is csak már nem volt kedvem leírn i mert útálok sokat írni nem is szeretem a felesleges hosszú fecsegéseket pláne klaviatúrán nem
ő sem tudja.tesztelték pár hónapja,de negatív lett,azt monda.
A negyed bites agyadat nem nagy kunszt lezsibbasztanom Attól elfáradsz ha elnézel az orrod mellett
akkor mire kapta meg Nekem nem tudnátok nyomtattatni egyet? Némi aprópénzt még fizetnék is érte
Néha azért komolyan elgondolkozom hogy lehet valaki ennyire egyszerű és ostoba mint a pipi.
Nem is írtam ilyet,te szerencsétlen.Mellékmunkáimba viszont fizetek.
Ehh, ma.különpsen zsibbaszto vagy.....
Ő biztosan kormánypárti.
kollégám tegnap megkapta,se oltás se korona nem volt.
Nyilván én is a vállalkozó és annak az alkalmazottjára gondoltam,írtam ezt már korábban is,csak nem akartam még egyszer ugyanúgy leírni.
Kurvara tömény ma pipi.
Szoval kifekudtem.
Te jó isten mi ez a hányás Ettől a tagnapi lángosom is jobb lett A szélét szándékosan lisztezitek
Olyan már van az a jövediki mondj egy másik számot