édesanyám 1-ő oltása után megkapta Meg állítólag megkapja mindenki az első után
gondolom azért ha meghalna a másodikig a vakcina mellékhatásaiba akkor is legyen kiszórva a kártya hisz az megint csak jó biznisz valakinek
Szerintem kurvára szét van csúszva minden. Anyuék februar elejen voltak, még nem kaptak papírt.
Teszt is nehezen megy, 2-3nap legalább az időpont.
Millióan vannak, haverom most mesélte hogy a 13embert vittek az intenzivre a faluból egy éjszaka
itt olvasgatsz egész nap henyélsz. Oké az rendben van, hogy pallérozod az elmédet amikor engem olvasol, de nem kéne haladni a rozsadabogjával? Amikor rabszolgaként élsz bezárva a saját boltodba heti 7-ből 6 napot marad egy szombat délelőttöd meg egy vasárnapod HA: nem kell valami fonnyadt öregasszonynak összeszerelni a szobabútort, konyhabútort vagy sarokkanapét miuán felcűgölted a 10-re persz "lift üzemen kívül" tábla fityeg. Veled jót is tettek Adtak annyi szabadidőt amiben részed 20 éve nem volt nem kéne faragni a vasat Várnám az újabb képeket. Az oldalajtóról már nem kérek abból van már annyi,hogy kitapétázhatom vele a szobát
Remélem nem csak oldalajtóból áll a bödön?
azt nem gondoltam, hogy még egy rugóra is járhat az agyunk
Pont ezt gondoltam rólad én is csak már nem volt kedvem leírn i mert útálok sokat írni nem is szeretem a felesleges hosszú fecsegéseket pláne klaviatúrán nem
gondolom azért ha meghalna a másodikig a vakcina mellékhatásaiba akkor is legyen kiszórva a kártya hisz az megint csak jó biznisz valakinek
Teszt is nehezen megy, 2-3nap legalább az időpont.
Millióan vannak, haverom most mesélte hogy a 13embert vittek az intenzivre a faluból egy éjszaka
Remélem nem csak oldalajtóból áll a bödön?
Engem remélem hétfőn tesztelnek, aztàn megyek is szétszórom a megyében a vírust.
Pont ezt gondoltam rólad én is
Szoval kifekudtem.