a cél egy 180-200gramm közti inline ólom volt
az első a nyers forma, ekkor láttam hogy a számításaim szinte tökéletesek, utána már csak az öntőforma széleit kellett megmunkálni hogy ki is jöjjön az ólom belőle
miután ez megvolt és nem lett nagy változás jöhettek a kis dizájn lábacskák, ami a tapadást kellene fokozni de ez csak vakítás hogy több pénzt le tudjanak a pecásról húzni
egy ilyen inline 180g ólom 1200-1500ft plusz posta, na ennyit nekem akkor sem ér meg ha sosem hagyok el ólmot(amit nem is szoktam)
Hát többségben így kezdjük a pecát
nálam a hütött sör felnyitásával kezdődik. 3 napos pecánál van,hogy az első nap nem is sikerül a horgászatig eljutni
onnan indultál ki nincs kedvem visszakeresni, de te is képes vagy megtalálni 10 ezerből azt az 1 vállalkozást aki mindent próbál megtenni a hivatalos működéshez
szibériába én komplett az egész parlamentet küldöm a tegnap megbeszéltek szerint marhavagonokban, fideszestől dk-stól holdudvarral tokkal-vonóval 3000 ember.
Bogyónak lesz rá jegye fanatikusként vajon?
te a szándékkosságot feltételezed mindenkiből. Ne tedd. Bár hihetetlennek tűnik vannak még becsületes vállalkozók őket ne bántsd a bugyutaságukért
Engem ekézhetsz én kihasználtam minden kiskaput amit nyitva hagytak még számunkra. Én a befizetett pénzimért nem kaptam lófaszt sem soha életemben ennek ellenére egy év alatt mégis többet fizetek be adóba mint 40 autógyári munkás Ezeket a szándékosan nyitvafelejtet kiskapukat szépen elkezdték 5-6 éve fokozatosan becsukogatni, hogy értsd. A kp kivezetése lesz az utolsó amikor révbe érnek ezzel a folyamattal. Szerintem kb. 5-6 év max. Nem tudjuk mi lesz. ha mindent hivatalosan megfizetsz úgy ahogy a törvény betűi leírják akkor egy átlagos kisvállalkozás nem életképes ilyen mértékű elvonások mellett .
Aztán arról mi a véleményed amikor nem vagy szoliban azt elmény fusiba festegetni az alkalmi munkaadód nem jelent be, hogy nála dolgozol meg zsebből kapd a kp.s béredet?
Ujjabb bizonyíték, hogy minden flottul megy.
Kb mint az oltásokkal.
És még le is tagadják a nyilvánosság előtt.
Hála istennek most élő példát hoztál a jól szervezettségre.
kb. igen. Már mint nem a jókedvéből hanem abból, hogy annyira alárendeltek ennek az egyszerű tüdőgyulladásos járványos megbetegedésnek mindent, hogy azok haltak meg benne akik nem kapták meg a más alapbetegségükre a megfelelő ellátást. Én nem nézek statisztikákat nem annyira érdekel de ha elhiszük amit ini mond alig van több halálozás adott időszakhoz képest mint amikor azt semn tudtuk mi fán terem ez a kovid. De mondok neked jobbat . Szerintem ez a vírus simán egy évtizede itt van. Valószínűleg 5-6 éve estem már rajta keresztül. Minden évben minimum 2x vagyok beteg volt 2 extrémeb esetem. Az egyik ami pont ugyanezeket a tüneteket produkálta mint amit a kovidra mondanak. Olyan szintű száraz köhögésem volt egy hétig, hogy el sem akartam hinni, hogy ennyit egyáltalán képes vagyok köhögni 1 héten keresztül a leg változatosabb időpontokban tört rám a köhögőroham. Tényleg elég szar hetem volt lázzal, szűnni nem akaró köhögéssel de túl lettem rajta megjegyeztem mert ilyen előtte még nem volt. A másik eset nagyából abba az időre tehető amikor közel 2 hónapig fájt a torkom be volt gyulladva és nem akart helyre jönni. 3 fül-orr-gégésznél is jártam 3 megyében senki nem tudott semmi különöset mondani a tenyésztésre sem jött ki semmi extrém. Aztán egyszer simán elmúlt. Nekem erről meg ez a véleményem
Aztán erről a vírusról vannak ilyen vélemények is németországi érintettséggel egy másik topicból linkelem neked
Úgy gondolom ezt a vírus hisztit megbeszéltük és több újat nem tudunk egymásnak mondani a témával kapcsolatban szerintem Neked is van egy nézőpontod meg nekem is van és ez különbözik te nem hiszel nekem amit tapasztalok én meg nem hiszek neked amit te tapasztalsz Ezt a részt itt le is zárnám a vírus megvitatása helyett most már inkább térjünk rá valódi és létező fajsúlyosabb problémák megvitatására
Neked mi a véleményed a GENNYEDZŐ HEREHERPESZRŐL?
Mindamellett én álltalánosítottam, sehol nem említettem külön sem az f2-őt sem téged sem senkit. Én azt a kifejezést használtam hogy "mindenki". Tudod a jelentését?
Te ostoba, hiszen pont azt mondom hogy mindenki követ el ilyen és ehhez hasonló dolgokat mint amit felhoztam példának, mindenki, érted?
Mondtam, csak ne álszenteskedjünk. De nincs kedvem ma már ezzel foglalkozni.
az első a nyers forma, ekkor láttam hogy a számításaim szinte tökéletesek, utána már csak az öntőforma széleit kellett megmunkálni hogy ki is jöjjön az ólom belőle
miután ez megvolt és nem lett nagy változás jöhettek a kis dizájn lábacskák, ami a tapadást kellene fokozni de ez csak vakítás hogy több pénzt le tudjanak a pecásról húzni
egy ilyen inline 180g ólom 1200-1500ft plusz posta, na ennyit nekem akkor sem ér meg ha sosem hagyok el ólmot(amit nem is szoktam)
nálam a hütött sör felnyitásával kezdődik. 3 napos pecánál van,hogy az első nap nem is sikerül a horgászatig eljutni
http://youtu.be/O8dEXnOKctk
A fonit is latja mindenbap meg ferit.
Abban nem vagyok biztos hogy ferit isteniti jobban vagy szerelmes e a vadaiba.
Bogyónak lesz rá jegye fanatikusként vajon?
Engem ekézhetsz én kihasználtam minden kiskaput amit nyitva hagytak még számunkra.
Aztán arról mi a véleményed amikor nem vagy szoliban azt elmény fusiba festegetni az alkalmi munkaadód nem jelent be, hogy nála dolgozol meg zsebből kapd a kp.s béredet?
Kb mint az oltásokkal.
És még le is tagadják a nyilvánosság előtt.
Hála istennek most élő példát hoztál a jól szervezettségre.
Aztán erről a vírusról vannak ilyen vélemények is németországi érintettséggel egy másik topicból linkelem neked
Úgy gondolom ezt a vírus hisztit megbeszéltük és több újat nem tudunk egymásnak mondani a témával kapcsolatban szerintem
Neked mi a véleményed a GENNYEDZŐ HEREHERPESZRŐL?
Mondtam, csak ne álszenteskedjünk. De nincs kedvem ma már ezzel foglalkozni.