Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyanítom, hogy ők csak adták a pénzt, és nem ők szedik.
De mivel a "paraszt már megszokta", így nem is valószínű hogy díjmentessé tennék.
Mindenhol a világon a kerülő ingyenes..... csak nálunk fizetős de a fizetős szakaszok azok amik uniós pénzből lettek..... köszönjük meg nekik
Summa-summarum:nekem jó itt vidéken. A fővárosi lét legfeljebb annak jó, aki beleszületik.
Szerintem is észszerűbb lenne fordítva , de jelenleg az elkerülés a fizetős. Vagyis ezzel azt üzenik hogy mindenki a városon át menjen. Nekem jó, kevesebb benzin.
Persze lehet mindent adókkal sújtani, de ha nincs alternatíva akkor az nem fog semmit megoldani, ahogy az egyre dráguló parkolási díj sem oldott meg semmit, csak a haverok zsebét béleli ki.
Én megkeresném, hogy mi a legfájdalmasabb az áthaladóknak és azzal kényszeríteném őket a kerülésre.
A pénzről megy úgy gondolom, manapság minden abba kerül, és bármennyire is fáj, de a főváros nem ilyen és ekkora forgalomra lett tervezve, amikor a belső kerületek kialakultak. Ezért bűn az, hogy a hivatalok is ott találhatóak.

Ja, a jogosítvány megszerzését is megnehezíteném, mert ami néha reggelente látok, az elszomorít és elkeserít. Hülyékkel, balfaszokkal és nőkkel nem lehet ütemesen haladni a forgalomban.
A Balatonfőkajárnál lévő pályaépitèsről nincs valami információ.Két hónapja jártam arra elég sok munkagép volt ott. Lehet az is elkészül tízèv után.
mellettünk is van egy stadion mára már szinte összedől
az is csak pénzmosás meg egyéb perverziók miatt épült
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Csak legyen végre...
Többet érne mint a nyíregyházai stadion
hát én ebből akkor se fogok meggazdagodni ha lenne kereslet rá
tudnék szerezni ingyen még legalább 300+kiló ólmot(még örülnének is ha elhoznám), szóval akár nagyüzemileg is lehetne csinálni
de nem vonz ez a szakma meglehetősen egészségtelen a gyártása
Ne adj tippeket a bénázóbbaknak, mert a re ólmodra így nem lesz kereslet.!
Szaggassák csak bátran, neked meg beindul az üzlet!
nem feltétlen bénaság
pl fonyódon 5 bedobásból 4 bent maradt olyan köves az alja, mivel behordani a buzi szabályok miatt nem lehet hogy elhagyós bicikli gumis köves módszert alkalmazzunk, ahhoz meg messze van hogy bedobjunk egy nagyobb kővel marad az ólom
mondjuk vége felé már csemperagasztóval ragasztottam drót fület a kövekre, ez viszonylag jól működött, de nem szeret mindenki ennyit szarolni vele
a dunán is simán le tud akadni pár szerelék, annyi a hordalék hogy bármi megtörténhet
Add el a jófogás-on!
Aki béna a horgászathoz, lehet, hogy pár alkalommal beszaggat ennyit. .
ez addig igaz amíg vakaki miatt mégiscsak nem marad bent egy ólom
utána már nyereség van
szóval minden beszakadás után egyre gazdagabb leszek
haver már kért kettőt szóval ő már mindenképp jól járt
ha lefestem őket lehet feldobok párat a jófogásra hogy az ára vissza jöjjön
Tehát kb. ugyanannyi pénzből lett 25 db ólmod, dr használni ugyanúgy csak kettőt fogsz.
Dolgoztál egy csomót, hogy ugyanannyiért ugyanazt használhasd, meg legyen mellé egy kis kacat..
Vadász, vadász...
fogalmam sincs
igazándiból kettő kellett összesen
boltban kb annyiba került volna a kettő mint ez a 25
Egyetlen indiszkrét keresztkérdés: írtad, hogy soha nem szoktál fenekező ólmot beszakítani, vízben hagyni. Akkor mi a fenét fogsz csinálni a maradék 24 darabbal?
Vagy egyszerűen hozza kell csatolni a teljes vidéket
vagy építeni kell mellé egy mégújbbpest kerületet de azt már okosan
amúgy tényleg nem lehet mit kezdeni vele, mert csak nagyon fájdalmas megoldások vannak és senki sem szereti ha fáj inkább minden későbbre halasz
Ezt elégetni, a többi településre meg nincs szükség , úgyhogy szintén
Be kell locsolni benzinnel az egész várost és egyhanyag mozdulattal eldobni egy lángoló gyufát a műemlékeket letakarni egy tűzálló ponyvával, a többiért viszont nem kár. Egy rakás szar az a hely
szerinted metróval menne? az olyan nép aki ha esik 300 métert nem megy gyalog?
ha nincs baromi nagy "útdíj" akkor mindenki kocsival fog menni, egész a munkahely ajtóig
A nagy lofaszt, parszor atmentem graz-on, kurvara nem ures.