A belvarosi forgalom pont nem a keruleskor kell te majom.
ha az orsrol elmennek a kobanyaira, majd a blahan at az arpad hidra pont jo a nullas mert ingyenes.
"Az elkerulo resze az autopalya rendszernek. Nem kulon entitas."
Pedig annak kéne lennie, ha a "belvárosi" forgalmat TÉNYLEG csökkenteni szeretnék. Az nem csak a (fizetős) autópályákat köti össze, hanem az egy (két) számjegyű főútvonalakat is.
Nekem a Prius városban 4.5litert fogyaszt, dugóban 3.5litert, autópályán 5.5litert. Szóval nekem megéri dugóban menni
Pályán 30km, városon át 15km és többet is fogyaszt.
Legdurvább dugóban 45perc alatt átértem. M0-on legjobb esetben 35perc, de amikor a város beállt az M0-ás is.
Időben nem több, Priusz villannyal kényelmesen tud csorogni a dugóban, szóval feldughatják maguknak az 5000 forintos kerülőjüket.
Elgondolkodtato hogy te direkt vagy hulye vagy esetleg keszakarva.
Az elkerulo resze az autopalya rendszernek.
Nem kulon entitas.
A fizetos rendszer azert lett igy kitalalva hogy a megyei ingazokat terelje a bevezeto autopalya rendszer fele,5200 ert egesz evben hasznalhato a teljes palyaszakasz.
Azert volt igy mert a regi rendszer szerint egy ezres volt egy bp-godollo.
Ez a nagy ingazo forgalom javat a 3 asra terelte.
A mostani rendszer szerint mindenki a palyan megy mert olcsobb.
Felfogod?
Pontosan.
Minek fizessek azért amire nincs szükségem?
Ha messzire megyek akkor meg pont a hajamra kenhetem az 5000forintos Pestmegyei matricát, akkor úgy is kell országosat venni.
Ebből sem éri meg az éveset. Anyóshoz elég ritkán járunk szerencsére, nyaralni meg egy évben max kétszer, szóval 10naposokkal megoldom.
Balfasz aktivista, amikor az osszes hozzad hasonlo hulye ugyanigy gondolkodik akkor orakat allsz a kerepesi-hegyalljan a nepi jatekban. Ezt bivjak dugonak, es ezert talaltak ki a korgyuruket.
Amig meg mindig hihetetlen, de hosszabbak, felfogtad?
Igen. De akkor azt mondtam hogy a dugó helyett vállalom a többlet benzint, meg hogy lehet haladni. Időben nem spóroltam, akkor sem csak jól esett száguldozni.
De most? Több benzin, külön fizethetek, és még nem is nyerek vele semmit, csak esetleg bennragadok a dugóban a felújítások miatt.
Nekem sokkal jobb a városon át, ráadásul még ezt is támogatják.
Ugyan úgy ahogy a cigire kivetett adó a dohányzás visszaszorítására van.
Az alkoholra kivetett adó az alkoholizmus visszaszorítására van.
A munkára kivetett adót is csak a cigók és Ini értette meg igazán
Ebben maximálisan igazat adok neked.
Én azt nem értem viszont, hogy miért az elkerülök a fizetősek?
Azzal tényleg arra ösztönöznek sok embert, hogy bemenjen a városba.
Mindegy, hogy az időveszteség vagy fillérbaszás miatt.
De neves darutervezoken siman megtervezhetnel egy olyan kerulot ami rovidebb mint az az utszakasz amit megkerulsz.
Anno a szocik terveztek egy erdosavval kombinalt utat a dunan, az nem rossz otlet.
De ne a régmúlthoz viszonyítsd, te kretén, hanem a Pesten (pl. belvároson) áthaladó főutakhoz! Hogy mi a faszért kerülne valaki, ha nem muszáj?
Ha nem vagy időutazó, akkor nem a múlttal "versenyzel".
Mert szerinted amikor ingyenes volt akkor nem masfelszeres utat kellett megjarni?
Eszemfaszom megall ha valamit megkerulsz az a mai fizika szerint hosszabb, vagy nyuggerkommandoban mashogy van?
Most mondom, a jelenlegi allas szerint a rendszeres bearamlo ingazo forgalom az autopalyakrol olcsobb mint regen.
Ertem hogy ingyen legyen a sor is, de igy legalabb te nem kozelited meg budapestet, vin-vin szitu, maradsz a seggeden kalocsan.
Ha meg errejossz vagy mesz fouton vagy veszel 10 napost es rallizhatsz a kerulon.
Pénzbe kerül (mindegy mennyibe), sokkal hosszabb az út (sokkal több benzin), és ha ez bedugul egy baleset miatt, onnan órákig nem szabadulsz.
Engem nem érint, nagyon ritkán járok arra - de egy pesti nem így gondolja?
Amugy speciel ha nem csolatas lenne sima matek az 5 rugoert az osszes pest megyei palya hasznalata joval olcsobb lett mint a regi rendszer szerint, ahol a bevezeto palyak voltak a dragabbak.
Az aglomeracios ingazoknak 40 ezer az eves es ingyen kerules, most minden siman 5e.
Meg a tesomnak movarrol ide is valami 15 a 3 megyei 40 helyett.
De azert hajra. Lehet ferditeni.
ha az orsrol elmennek a kobanyaira, majd a blahan at az arpad hidra pont jo a nullas mert ingyenes.
Pedig annak kéne lennie, ha a "belvárosi" forgalmat TÉNYLEG csökkenteni szeretnék. Az nem csak a (fizetős) autópályákat köti össze, hanem az egy (két) számjegyű főútvonalakat is.
Pályán 30km, városon át 15km és többet is fogyaszt.
Legdurvább dugóban 45perc alatt átértem. M0-on legjobb esetben 35perc, de amikor a város beállt az M0-ás is.
Időben nem több, Priusz villannyal kényelmesen tud csorogni a dugóban, szóval feldughatják maguknak az 5000 forintos kerülőjüket.
igy jo?
Az elkerulo resze az autopalya rendszernek.
Nem kulon entitas.
A fizetos rendszer azert lett igy kitalalva hogy a megyei ingazokat terelje a bevezeto autopalya rendszer fele,5200 ert egesz evben hasznalhato a teljes palyaszakasz.
Azert volt igy mert a regi rendszer szerint egy ezres volt egy bp-godollo.
Ez a nagy ingazo forgalom javat a 3 asra terelte.
A mostani rendszer szerint mindenki a palyan megy mert olcsobb.
Felfogod?
Közben írtam, pardon Zoltán!
Kérlek bocsáss meg!
Minek fizessek azért amire nincs szükségem?
Ha messzire megyek akkor meg pont a hajamra kenhetem az 5000forintos Pestmegyei matricát, akkor úgy is kell országosat venni.
Ebből sem éri meg az éveset. Anyóshoz elég ritkán járunk szerencsére, nyaralni meg egy évben max kétszer, szóval 10naposokkal megoldom.
Amig meg mindig hihetetlen, de hosszabbak, felfogtad?
De most? Több benzin, külön fizethetek, és még nem is nyerek vele semmit, csak esetleg bennragadok a dugóban a felújítások miatt.
Nekem sokkal jobb a városon át, ráadásul még ezt is támogatják.
Ugyan úgy ahogy a cigire kivetett adó a dohányzás visszaszorítására van.
Az alkoholra kivetett adó az alkoholizmus visszaszorítására van.
A munkára kivetett adót is csak a cigók és Ini értette meg igazán
Én azt nem értem viszont, hogy miért az elkerülök a fizetősek?
Azzal tényleg arra ösztönöznek sok embert, hogy bemenjen a városba.
Mindegy, hogy az időveszteség vagy fillérbaszás miatt.
Anno a szocik terveztek egy erdosavval kombinalt utat a dunan, az nem rossz otlet.
Ha nem vagy időutazó, akkor nem a múlttal "versenyzel".
Eszemfaszom megall ha valamit megkerulsz az a mai fizika szerint hosszabb, vagy nyuggerkommandoban mashogy van?
Most mondom, a jelenlegi allas szerint a rendszeres bearamlo ingazo forgalom az autopalyakrol olcsobb mint regen.
Ertem hogy ingyen legyen a sor is, de igy legalabb te nem kozelited meg budapestet, vin-vin szitu, maradsz a seggeden kalocsan.
Ha meg errejossz vagy mesz fouton vagy veszel 10 napost es rallizhatsz a kerulon.
Engem nem érint, nagyon ritkán járok arra - de egy pesti nem így gondolja?
Az aglomeracios ingazoknak 40 ezer az eves es ingyen kerules, most minden siman 5e.
Meg a tesomnak movarrol ide is valami 15 a 3 megyei 40 helyett.
De azert hajra. Lehet ferditeni.