Ja, de lehet ám úgy is kilátót csinálni, hogy annak értelme legyen...innovációval, különleges építészeti megoldásokkal...nem csak úgy hogy basszuk el a pénz negyedét valami fából tákolt szarra, aztán a többit meg igyuk el....https://ocdn.eu/pulscms-transf...
én azt mondom zárjunk be mindent, tartsunk egy hónapos hosszú hétvégét.
aki ki mer lépni a lakásból-házból azt drónokkal le kell lövetni
aztán elmúlik a vírus
...amiből 12-t a retkes komcsi bagázsod irányított. És érted te, miről beszélek, ne gyere azzal a faszsággal, hogy O1G is KISZ tag volt meg hasonlók. Akkor is amatőrök voltak horn meg gyurcsótányhoz képest.
Ja, ha ez ilyen egyszerű és hasznos, miért nem csinálja mindenki?
Kell a profit a trógernek is? érdekes, én egyszer sem láttam, amikor a csóró a főnöknek ad kis pénzt, hogy az induláskor befektetett tőkéből részt vállaljon, illetve azt sem láttam, hogy az esetleges veszteségből is részt vállaljon. A legrosszabb esetben elveszti a munkáját, megy egy másikhoz.
Amikor mondjuk te elvégzed ugyanazt az iskolát mint én, csak te elmész alkalmazottnak, mindjárt az első nap megkapod a gúnyát, a szerszámokat és bemész a fűtőtt műhelybe, és ha nincs is meló, de az első napi béred meg is van, még ha a hó végén is fizetik ki.
Én?
Elmegyek a bankba, vagy anyámék örökségét előre elköltöm, veszek gépet, veszek telephelyet, veszek neked munkásruhát, aztán elkezdem fizetni az alkalmazottat, és közben reménykedem, hogy lesz annyi munka egész hónapban, hogy mindezt kifizessem, meg maradjon nekem is, meg maradjon fejlesztésre, meg valami tartalék is ha beüt a villám.
Persze, hogy én fogok ezért cserében jobban élni és nem te. Vagy az lenne az igazságos, ha ÉN felvenném a kölcsönt és megfeleznénk a nyereséget?
Én nem akarom, hogy a nép többet vásároljon. Azt akarom, hogy én többet vásároljak, mert többet dolgozom, többet reszkírozok, többet tettem bele.
Én nem jártam iskola mellé, nem kúrtam el a jövedelmem 0,0000001%-t sem alkoholra, cigire és drogra sem, nem jártam táppénzre, találmányom van, 7/7-ben dolgozok néha, és a panel előtt a padon ülő, vagy a kocsmában dülleszkedővel, aki gyerekkorában mindig lógott amikor tanulni kellett volna, azzal legyek én szolidáris? Megértő? nagylelkű?
Soha.
egyetértünk . Azt nem tudom ki fogja ezeket minuszosan működtetni mert plusszosan nemlehet. Bár van sejtésem. Hogy a mi adónkból dől bele a fenntartási költség
kína ezt okosan megoldotta. ott egy vagyonért felúztak ilyeneket az olimpiára majd az olimpia végén szépen le is bontották, mert kiszámolták,hogy gazdaságtalan lenne a további üzemeltetés és hosszútáávon lebontani is több értelme van,mint értelmetlenül fenntartani lassan valamelyik kormány itt is hozzákezdhetne a mínuszos üzemeltetésű ingatlanok eladáshoz, kiadásához, ha nem megy akkor a lebontásához. A stadionok ez a kategória
Nem,nem viszik.Az örökösök viszik tovább a hitelt. Ja,bocsánat!Én arra reagáltam hogy az öngyilkos merénylő rád esik a nyolcadikról,megelőlegeztem az elhalálozást.
a kilátó témában nincs igazad
azt csak arra lehetett fordítani amire adják
a nyugati támogatások túlnyomó többsége olyan dolgokra terjed ki amiből utána nem tudnak hasznot termelni, de papíron jól mutat
pl nálunk a szőlők között épült egy 3 km hosszú aszfalt út "ipari park" létesítése vagy mi a fasz címszóval
ezt csak erre lehetett fordítani nem arra amire szükség lett volna pl a faluban az utak javítására
szóval vagy lesz egy 3 km hosszú út a pusztában vagy semmi sem lesz, ezt lehetett választani, így lett egy értelmetlen út ingyen
- Nem csökkentik "európai átlag" mértékre az ÁFÁ-t, mert a buta nép már megszokta ezt, szó nélkül hajlandó kifizetni.
- Ennek analógiája a jelenlegi járványkezelés is: ugyan még ma is 200-nál többen halnak meg egy nap alatt, de nem baj, holnaputántól nyithat minden üzlet (ahol majd a Pipi rongyosboltjában egymást tapossák a népek), hiszen a napi 200 halott már senkit nem zavar, "megszoktuk". Mindeközben pl. Franciaországban, ahol a LAKOSSÁG SZÁMÁHOZ KÉPEST jóval kisebb a baj, szinte teljes lezárást csinálnak: https://index.hu/kulfold/2021/...
Már tudod, hogy személyről volt szó?
Az előbb lövésed se volt róla.
Mondtam, hogy ne magyarázz hülyességeket!
De mondtam, hogy elnézem neked.
Nyugodt szolgálatot!
A legnagyobb esélyekkel indult a keleti blokkból Magyarország, aztán már csak Bulgária, meg Románia ami ennyire le van maradva mint Magyarország...ezen nincs mit megmagyarázni...
aki ki mer lépni a lakásból-házból azt drónokkal le kell lövetni
aztán elmúlik a vírus
Kell a profit a trógernek is? érdekes, én egyszer sem láttam, amikor a csóró a főnöknek ad kis pénzt, hogy az induláskor befektetett tőkéből részt vállaljon, illetve azt sem láttam, hogy az esetleges veszteségből is részt vállaljon. A legrosszabb esetben elveszti a munkáját, megy egy másikhoz.
Amikor mondjuk te elvégzed ugyanazt az iskolát mint én, csak te elmész alkalmazottnak, mindjárt az első nap megkapod a gúnyát, a szerszámokat és bemész a fűtőtt műhelybe, és ha nincs is meló, de az első napi béred meg is van, még ha a hó végén is fizetik ki.
Én?
Elmegyek a bankba, vagy anyámék örökségét előre elköltöm, veszek gépet, veszek telephelyet, veszek neked munkásruhát, aztán elkezdem fizetni az alkalmazottat, és közben reménykedem, hogy lesz annyi munka egész hónapban, hogy mindezt kifizessem, meg maradjon nekem is, meg maradjon fejlesztésre, meg valami tartalék is ha beüt a villám.
Persze, hogy én fogok ezért cserében jobban élni és nem te. Vagy az lenne az igazságos, ha ÉN felvenném a kölcsönt és megfeleznénk a nyereséget?
Én nem akarom, hogy a nép többet vásároljon. Azt akarom, hogy én többet vásároljak, mert többet dolgozom, többet reszkírozok, többet tettem bele.
Én nem jártam iskola mellé, nem kúrtam el a jövedelmem 0,0000001%-t sem alkoholra, cigire és drogra sem, nem jártam táppénzre, találmányom van, 7/7-ben dolgozok néha, és a panel előtt a padon ülő, vagy a kocsmában dülleszkedővel, aki gyerekkorában mindig lógott amikor tanulni kellett volna, azzal legyek én szolidáris? Megértő? nagylelkű?
Soha.
kína ezt okosan megoldotta. ott egy vagyonért felúztak ilyeneket az olimpiára majd az olimpia végén szépen le is bontották, mert kiszámolták,hogy gazdaságtalan lenne a további üzemeltetés és hosszútáávon lebontani is több értelme van,mint értelmetlenül fenntartani
azt csak arra lehetett fordítani amire adják
a nyugati támogatások túlnyomó többsége olyan dolgokra terjed ki amiből utána nem tudnak hasznot termelni, de papíron jól mutat
pl nálunk a szőlők között épült egy 3 km hosszú aszfalt út "ipari park" létesítése vagy mi a fasz címszóval
ezt csak erre lehetett fordítani nem arra amire szükség lett volna pl a faluban az utak javítására
szóval vagy lesz egy 3 km hosszú út a pusztában vagy semmi sem lesz, ezt lehetett választani, így lett egy értelmetlen út ingyen
- Ennek analógiája a jelenlegi járványkezelés is: ugyan még ma is 200-nál többen halnak meg egy nap alatt, de nem baj, holnaputántól nyithat minden üzlet (ahol majd a Pipi rongyosboltjában egymást tapossák a népek), hiszen a napi 200 halott már senkit nem zavar, "megszoktuk". Mindeközben pl. Franciaországban, ahol a LAKOSSÁG SZÁMÁHOZ KÉPEST jóval kisebb a baj, szinte teljes lezárást csinálnak: https://index.hu/kulfold/2021/...
Az előbb lövésed se volt róla.
Mondtam, hogy ne magyarázz hülyességeket!
De mondtam, hogy elnézem neked.
Nyugodt szolgálatot!