Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én próbállak megnyerni az ügynek nem írom, hogy dögölj bele a bagóba Inkább csodálkozom... egy tapasztalt (ahhoz elég idős, de ahhoz nem, hogy már elhülyüljön) jó körülmények közt élő értelmiségi hogyan tolhatja így a baromságokat. Mert a vidéki, periférián élő egyfogút meghatja a gyurcsányos propaganda, az OK, de egy (elvileg) gondolkodni képest is?
egy kerékpárút sosem lesz értelmes
aki hivatásszerűen teker azoknak nem jó mert egyrészt műszakilag elég bénák ezek az utak, másrészt meg teli van "hülyékkel" és nem tud tekerni
a hobbistáknak is felesleges mert lusták ennyit tekerni
ellenben főutak és egyéb nagyobb forgalmú utak mellett jó ötlet, mert a sok tanyasi azt használja és nem az úton billegnek a túlságosan megnövekedett forgalom mellett
Lófaszt arra adott. Biztos hogy nem volt kitétel a pénzadásnál, hogy csak és kizárólag oda szabad építeni, ahol nincs semmi látnivaló és nincs is aki felmászna rá...
Azért rakták ilyen helyekre, mert ott valami helyi vállalkozó összeácsolta fillérekből nekik, a többit meg el lehetett kurvázni valami Yacht-on...

https://444.hu/2017/06/30/tize...
Na erről beszélek...ilyen marhaságra értelmes országokban nem költenek, mint ócska kilátók unalmas helyeken, ahol a kutyának sem hiányzott, kerékpár parkokat amit nem használnak, kerékpárutakat amik a semmiből vezetnek a semmibe és a kutya sem használja öket, kisvasutak amik nem hordanak utasokat és iskolás csoportokat szerveznek rá, hogy legalább néha legyen mint lefényképezni...de a sor folytatható a stadionokkal, európai szinten is túlárazott infrastruktura beruházásokkal...

Értem én , hogy van egy keret amit bizonyos célra lehet csak felhasználni, mint kilátó vagy kerékpárút, de értelmes helyeken ezeket akkor ott költik el, ahol értelme is lenne...
Ha lenne a Duna meg a Tisza mindkét partján kerékpárút a teljes hosszában, meg Budapestről a velencei tón át a Balatonig, meg ilyenek, akkor megérteném, hogy már csak oda lehet építeni, ahol a madár sem jár...na de amíg értelmesebb helye is lenne?
én nem vitatkozom, és nem vitatom hogy jogos-e vagy sem
csak a tényeket közlöm hogy gazdag nem lehet akárki
Hát ha csak a nyereséges elemeket kell megtartani, akkor valószínűleg. Hiszen itt az a baj ahogy látom, hogy minek a gazdaságtalan sportra költeni.
Vagy ezek szerint kettős mérce van?
úgy gondolom teljesen mindegy kinél van az a pénz, ha nem hoz hasznot teljesen mindegy ki kocsmázza-kurvázza el
ha adott volna az eu sok pénzt, és mi ezt kilátóra meg kisvasútra költjük és nem termelő cégek létesítésére akkor jogos lenne a felháborodás, de így lényegtelen
Te majdnem olyan hülye vagy mint a Zoli - csak nála talán kevésbé agresszív. Ezt vedd dicséretnek!
Bogyó vajon letiltott engem? Nem reagál... vagy csak azért kussol, mert érzi, hogy a hülyeségébe beleverték az orrát? Nem tud mit mondani?
Az EU Magyarországnak adott pénzt kilátó építésére, nem Bivaszbasznád-alsónak.
A kormány ezekből a - célzott - EU-pénzekből az ország azon részeire építhetne kilátót, ahol van is értelme. Rendeset, nagyot, időtállót, látogatottat.
Nem kellett volna szétszórni mindenféle alföldi tanyaközpontoknak... ...ez csak az EU-s pénz ellopása, haveroknak átjátszása.
A bűnös úton szerzett vagyont most hagyjuk, azon nem lehet veszekedni.
Aki meg nem bűnös úton szerezte, az meg nem mindegy? már csak azért sem, mert valamiben pluszt tett le az asztalra. Szorgalomban, IQ-ban, tanulásban, bátorságban.
Ezért és nem azért, mert kevesebbet adott az alkalmazottnak, mint amennyit ő profitál a saját cégéből.
Ezzel ugye nem akarsz vitatkozni.
Mi lesz veled, ha nyugdíjas leszel?
Tarkón lövünk?
mert az a buzi eu arra adott pénzt
nem arra hogy egy műanyag újrahasznosító üzemet csináljanak
szóval vagy van kilátó vagy nincs, ilyen egyszerű
Amíg az emberek kujtorognak (pláne külföldre), addig csak az oltás védhet meg. Minél több ember, mielőbbi beoltása. Ezzel most jól állunk, de amíg a nyájimmunitást elérjük addig kurvára fegyelmezettnek kellene lennie mindenkinek.
ha otthon marad mindenki akkor elmúlik magától a szervezetek leküzdik a kórt
oltástól akkor múlna el ha 1-2 nap alatt mindenki be lenne oltva és ugyanúgy otthon maradna, de akkor meg kb mindegy hogy van olva vagy nincs
Az Alföld kellős közepére (ahol nincs semmi látnivaló) mi a faxnak kilátó? Mi a fenéért mászna fel rájuk bárki is?
Bár már én is leírtam akár többször is, a sport, az oktatás és az egészségügy pénzügyileg mindenhol veszteséges. Ezeknek egyes részei lehetnek akár nyereségesek is, de egészében biztosan nem.
De ha kevés a pénz, nézhetjük úgy, hogy a veszteségeket generáló tényezőket kiiktatjuk, akkor a nyuggerek nem kapnak ellátást mert már minek, a cigányoknak lófaszt nem felzárkóztatást, a káros szenvedéllyel élők meg 100%-ban fizessék az ellátásukat.
és még lenne ötletem.
Pontosan egy nap alatt rendbe jönne az ország pénzügyi helyzete.
felénk épült néhány tényleg nívós többszintes kilátó
a madarak szarják össze évek óta, szerintem évi 10 ember ha felmászik rá
ennek tükrében az a buszmegállós se rosszabb, aztán ha elitták legalább lett pénz a falusi kocsmában is
Nem "magától" múlik el, hanem az oltástól meg a fertőzés átadása lehetőségének minimalizálásától. A Zolit meg nem kell kiengedni Horvátba....
Honnan tudjam, engem nem érint
Az én kedvencem a mangalica zsír ivó bajnok...
minek oltani ha magától elmúlik 1 hónap alatt?
A békaevőid is pont olyan hülyék, mint az olaszok voltak - úgy látszik, ez a ballibbel jár
Bemondták pénteken, hogy keddtől zárás, erre mind elindult mutatta a jurónyúz, hogy bedugultak a pályák Elérte célját a nagy korlátozás szétvitték a párizsi fertőt az egész országba
ismét eltértünk a témától
itt egyszerűen arról volt szó hogy a gazdag ember miért is gazdag