Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok megint belemenni, pipi hülyeségére reagáltam,mert valótlant állít.
Én nem keresem de 10 év távlatából úgy sejtem az kb. 0
Hát, nem tudom. Szoktam olyat csinálni hogy ha hallok a hírekben valami települést akkor rákeresek hogy hol van és mennyiért van ott eladó ingatlan. Néha még most is meg tudok lepődni mennyire mások a számok.
Keresd vissza Vidom hozzászólását!
Ő fogalmazta meg tökéletesen, a reálértékét a 45%-odnak
Azt írtam hogy 45%-ot emelkedett a fizetésem 5év alatt összesen,nem a duplájára ahogy te írtad. Igazi pletyka gyáros vagy te.
nem erről szólt
szerintem ma az átlagnál picit hülyébb vagy
qrvára ráérsz a gazdagság definícióján gondolkozni Pl az igazán gazdag embereket ez a kérdés sosem foglalkoztatta
Tudod ki a gazdag? Pl. pocsecs Szaros gyárba dolgozik panelban 7-ik emeleten lakik egy qrva elégedetlen szót nem hallottunk még tőle
meg van elégedve amije van és teljesen JÓL ÉRZI MAGÁT A SAJÁT BŐRÉBEN Na ez az igazi gazdagság definíciója Én pl. már qrva rég nem érzem jól magam a saját bőrömbe mert mindig elégedetlen vagyok mindig többet akarok pedig sokak szerint nem kellene de én ilyen vagyok és kész. 5 csirkét nem eszek meg ültő helyembe a gubát sem viszem el a fejem alatt a motívációm is inkább már csak az üszköm.
valamikor számszerűsítettetek akkor írtátok
az elsőt nekem is ellopták Volt néhány álmatlan éjszakám
hát nem kell okoskodni ennyit kért mit kell ezen megfontolni
én 14 ezerért adtam el kerekegyháziaknak pikk-pakk volt De nem kellett már mert megvolt az etz-m meg a wartburg turisom is
persze most annyiért visszavásárolnám, ha maradt ugyanolyan állapotban
Ennél bonyolúltabban nem is foglmazhattál volna meg ekkora baromságot
Idő tényező?
Meddig munkanélkül, meddig biztosítsa ezt a jövőben? 1 év 5 év örök élet.
ez lehet ám szaros 20 misi is ha jövő ilyenkor eldobod a kanalat
Sokat gondolkoztál ezen de hát nem sikerült
Na tegyél még egy kört
gazdagság nincs számosság nélkül ezt csak a korlátoltak gondolhatják így
De megmondom én neked frankón a tutit Tudod ki számít gazdagnak? akit már semmi nem idegesít
van olyan ismerősöm aki szó szerint a semmiből lett ingatlanmilliárdos Mondjuk ehhez el kellett telni 25 évnek és így kellett mozogni az ingatlanpiacnak ahogy mozgott az elmúlt 25 évben. Akinek kb. tök mindegy, hogy valamiért 1 milliót fizet vagy 10-et. qrvára nem érdekli a pénz. Neki a pénze egyébként is ingatlanba van. Ha összejön valami üzlet 20-30 millás nyereséggel vesz még egy ingatlant. mert hát mi a lószart kezdjen a pénzel
szerintetek én is tolvaj vagyok néhány éve leírtam, hogy 10 évesen osztálykiránduláson loptuk a banánt a mária segítség strasszéről osztrákiában
nekünk van ilyen. Édesapám ott is él vagy 20 éve neki állítólag jó. én nem tudnám olyan helyen elképzelni az életem, pedig előbb-utóbb sajnos az enyém lesz
Ha elmegyek pecázni 3 napra egymagamba, van, hogy 3 napig embert sem látok a tisza tó egy nagy labirintus. Jól érzem magam de 4-ik napra már hiányoznak az emberek és a civilizáció. persze nem vagyunk egyformák
valami "sárga kő" bár nem vagyok jó angolból
Azért régen tudtak ezt szabályozni pontosan. Asszem u lászló idejében vagy valami ilyesmi korban ez úgy volt, aki ellopott egy tyúktojást azt deresre húzták, aki ellopott egy komplett tyúkot annak levágták a kezét és rend fegyelem uralkodott
Állva előzünk
Mindegy, csak. a számok meglegyenek
Azt mondja,hogy a "győzelem kapujában állunk"
Múltkor még azt mondta, hogy "a kanyarban előzünk"
Most akkor állunk, vagy előzünk
Ja, de ahhoz nem kell tulgondolni. Csak itt a környéken.tudnék pár uzsorás dögevőt aki kilóra megvenné az összes ingatlanjával.
A cigányokat sajnáltatja - én meg arra céloztam, hogy nem mindnek megy rosszul, némelyik egész sokra vitte.
akkor én korlátolt vagyok de én így gondolom.
Te ezt végig olvastad röviden miröl.szól?
Te most a Főnit sajnáltatod?
jómódú család a gyerek alá tud tenni kezdő tőkét. Aztán ha jól sáfárkodik vele a gyerek akkor megy a szekér és majdan a saját üszkét is tudja így segíteni. Nem kell feltétlenül svindli