Hát, nem tudom. Szoktam olyat csinálni hogy ha hallok a hírekben valami települést akkor rákeresek hogy hol van és mennyiért van ott eladó ingatlan. Néha még most is meg tudok lepődni mennyire mások a számok.
szerintem ma az átlagnál picit hülyébb vagy
qrvára ráérsz a gazdagság definícióján gondolkozni Pl az igazán gazdag embereket ez a kérdés sosem foglalkoztatta
Tudod ki a gazdag? Pl. pocsecs Szaros gyárba dolgozik panelban 7-ik emeleten lakik egy qrva elégedetlen szót nem hallottunk még tőle
meg van elégedve amije van és teljesen JÓL ÉRZI MAGÁT A SAJÁT BŐRÉBEN Na ez az igazi gazdagság definíciója Én pl. már qrva rég nem érzem jól magam a saját bőrömbe mert mindig elégedetlen vagyok mindig többet akarok pedig sokak szerint nem kellene de én ilyen vagyok és kész. 5 csirkét nem eszek meg ültő helyembe a gubát sem viszem el a fejem alatt a motívációm is inkább már csak az üszköm.
én 14 ezerért adtam el kerekegyháziaknak pikk-pakk volt De nem kellett már mert megvolt az etz-m meg a wartburg turisom is
persze most annyiért visszavásárolnám, ha maradt ugyanolyan állapotban
Ennél bonyolúltabban nem is foglmazhattál volna meg ekkora baromságot
Idő tényező?
Meddig munkanélkül, meddig biztosítsa ezt a jövőben? 1 év 5 év örök élet.
ez lehet ám szaros 20 misi is ha jövő ilyenkor eldobod a kanalat
Sokat gondolkoztál ezen de hát nem sikerült
Na tegyél még egy kört
gazdagság nincs számosság nélkül ezt csak a korlátoltak gondolhatják így
De megmondom én neked frankón a tutit Tudod ki számít gazdagnak? akit már semmi nem idegesít
van olyan ismerősöm aki szó szerint a semmiből lett ingatlanmilliárdos Mondjuk ehhez el kellett telni 25 évnek és így kellett mozogni az ingatlanpiacnak ahogy mozgott az elmúlt 25 évben. Akinek kb. tök mindegy, hogy valamiért 1 milliót fizet vagy 10-et. qrvára nem érdekli a pénz. Neki a pénze egyébként is ingatlanba van. Ha összejön valami üzlet 20-30 millás nyereséggel vesz még egy ingatlant. mert hát mi a lószart kezdjen a pénzel
nekünk van ilyen. Édesapám ott is él vagy 20 éve neki állítólag jó. én nem tudnám olyan helyen elképzelni az életem, pedig előbb-utóbb sajnos az enyém lesz
Ha elmegyek pecázni 3 napra egymagamba, van, hogy 3 napig embert sem látok a tisza tó egy nagy labirintus. Jól érzem magam de 4-ik napra már hiányoznak az emberek és a civilizáció. persze nem vagyunk egyformák
Azért régen tudtak ezt szabályozni pontosan. Asszem u lászló idejében vagy valami ilyesmi korban ez úgy volt, aki ellopott egy tyúktojást azt deresre húzták, aki ellopott egy komplett tyúkot annak levágták a kezét és rend fegyelem uralkodott
jómódú család a gyerek alá tud tenni kezdő tőkét. Aztán ha jól sáfárkodik vele a gyerek akkor megy a szekér és majdan a saját üszkét is tudja így segíteni. Nem kell feltétlenül svindli
Ő fogalmazta meg tökéletesen, a reálértékét a 45%-odnak
qrvára ráérsz a gazdagság definícióján gondolkozni
Tudod ki a gazdag?
meg van elégedve amije van és teljesen JÓL ÉRZI MAGÁT A SAJÁT BŐRÉBEN Na ez az igazi gazdagság definíciója
persze most annyiért visszavásárolnám, ha maradt ugyanolyan állapotban
Idő tényező?
Meddig munkanélkül, meddig biztosítsa ezt a jövőben? 1 év 5 év örök élet.
ez lehet ám szaros 20 misi is ha jövő ilyenkor eldobod a kanalat
Sokat gondolkoztál ezen de hát nem sikerült
Na tegyél még egy kört
De megmondom én neked frankón a tutit
van olyan ismerősöm aki szó szerint a semmiből lett ingatlanmilliárdos
Ha elmegyek pecázni 3 napra egymagamba, van, hogy 3 napig embert sem látok a tisza tó egy nagy labirintus.
Mindegy, csak. a számok meglegyenek
Múltkor még azt mondta, hogy "a kanyarban előzünk"
Most akkor állunk, vagy előzünk