Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tüsszentés előtt a plexi felnyitandó!
Semmi gond, kompenzálom az origóval
Én nedves ronggyal töröltem át.
Nem úgy kell ám vezetni hogy te adod a motor hangot
A magyar oldalon már benne van az adó.
De csak azért mert kicsivel többért már sokkal jobbat is kapni. De belegondolsz amit az a "fapados" tud, az is jóval több mint bármelyik kocsim, ami valaha volt.
Más kérdés hogy akkor már én is rádobnám azt a plusz pár milliót hogy 400 helyett 560km hatótávom legyen, meg fullos belső.

Elvileg amúgy lehet "35000$"-os Teslát is venni, de azt külön kellene kérni, és nem hirdetik. Az persze tényleg durván fapados. Ezért nevezik az oldalon található legolcsóbbat "Plus"-nak.

Illetve egy ideig volt a LongRange változatból hátsó kerék hajtású. Na az érte meg legjobban, csak gondolom az meg a Teslának nem volt elég nyereséges.
Mióta nem mosható a pinlock? 4 szezont használtam eddig ugyanazt a shoei tipust ami Zolinak is van. Többször volt mar mosva a pinlock is, tökéletesen teszi a dolgát, nem volt azon semmiféle zselé soha. Nem a zselé ved a paratol, hanem a "hőszigetelő légréteg" ami képződik a plexi es a pinlock között. Zoli, nem lehet, hogy rosszul raktad vissza? Ha alul kicsoz lejjebb van, ráérhet a "merevítő részére "a pelxinek, ahol esetleg átereszthet . Vagy, ami egyszer nalam előfordult, hogy mosás után még nem volt teljesen száraz, amikor osszeraktam es az első úton bepárásodott. Megálltam , letöröltem es és utana jó lett.
Jövőre jönnek ezek.
De 120km elég kevés.
250km alatt szerintem már nem érdemes ilyet venni. Ezzel már messzire is el lehet indulni, tehát nem kell feltétlenül mellé benzines autót tartani.
Mar ketszer voltam egy kiszallitason ahol a szomszedban porosodott egolf volt.Lathatoan azalatt a 1,5 honap alatt se allt arrebb a borostyanrol.
Na ilyesmi olcson talan.
Kár, mert a legolcsóbb - és legkörnyezetbarátabb - kilométer az, amit nem kell megtenni.
Most hogy raktár söprés van, nehogy a nyakukon maradjon, de amikor ő vette akkor drágább volt egy szar golf mint a BMW-je.
Leaf-ből is volt 6-7milláért szalon autó mielőtt kijött az új modell, de ezeket ki kell fogni.
Úgy hogy ti vmi olcsó verziót néztetek
Azt hogy sikerült?
Azért én még emlékszem, hogy a baloldali emberkék is ezt magyarázták, hogy milyen jó nekünk a gyenge forint, csak akkor nem jobb oldali kormány volt.
Szóval legalább ebben egyetértenek most
5 millából csak olyan helyre lehet költözni ahol nincs munka
Szóval ez az ötlet nem kivitelezhető
Szerintem meg ne! Inkább legyen jó.
Itt a légellenállásra mentek rá nagyon. Jelenleg messzi ver mindent ebben. A leghatékonyabb hajtáslánc amit ma megkapsz.
Ha dizájn a lényeg akkor vegyél franciát, csak aztán ne sírj, hogy nem tudod felhúzni az ablakot
Azért nézz meg egyet élőben. Nagyon jól néz ki.
A Model S valóban jobban néz ki, de ez egy batár autó.
Mondjuk angol tudosok bebizonyitottak hogy az index mertektelen fogyasztasa homloklebenyzsugorodast okoz.
Az a legdrágább.
Drága a vonóhorog rá
Az mas,baszki.
Egyetértek, de azért láss tisztán a baloldal ugyan így mocskolódik....gondolom az Indexet olvasod, csak az ugye szerinted vicces meg igaz, pedig pontosan ugyan az a sárdobálás.
Az értelmesebbje szerintem ezt is észreveszi oldaltól függetlenül.
A kisvárosi vagy falusi p.... is kaphat
De koszos lett.
Árfolyamtól függően 17,5-18M......plusz adó.... és a “csóró edition “ biztos, hogy elcsodálkoznak a gyárban, ha ilyenre adna le vki rendelést.....