Csak hát érteni kellene hozzá legalább csak olyan felületesen, mint én hogy értsd mit jelent az államnak 125 ezer ft-ból 9 ft.
Vicc az egész és elszomorító, hogy erről a tiszta sebesség adóról még a KSH adatok ellenére is bárki elhiszi, hogy azért büntetnek orrba szájba, mert ez a helyes...Tudomásul kell venni, hogy a rendőrség egy alapvetően veszteséges cég, és ez a bevétel is pont 9 milliárddal több az államkasszába mintha nem lenne.
hogy propaganda módjára az olyan balfaszokkal mint te elhitesse, hogy milyen hatalmas problémákat okoz a gyorshajtás. utcu neki satya intézte is a védát meg a fámákat
Aztán a költségvetésbe is van helye ugye a lajvénak
A valóság úgy is unalmas. milyen hülyén hangzik,hogy 14000 balesetből csak 100 ami tényleg gyorshajtás miatt van
A tefajtád meg beszopja ezt gyorshajtósdit azt még aszisztáltok is hozzá, hogy milyen jó dolog a bokor mőgül kamerázni
bp és kecskemét között mindkét oldalon. Gyakran inkább mentem a sima 50-esen gyorsabb volt
Majd meg néztelek volna téged is nem a második évnél, hanem a második hétnél, mennyire szartad volna telibe a 60-as táblákat amikor végre felszabadul a dugó
mert,hogy ott mindennapos volt
Aztán kezdték ezt a faszságot az M0-án
A hárosi duna hídtól az M5 bevezetőig. Nem egyszer volt,hogy 1,5 km-ert 2,5 óra alatt tudtam megtenni
Teszerinted már, hogy csak kérdezem mert egy jó fésült szabálytisztelő gyerek vagy
leszartad volna a közlekedési táblát bármi is van ráírva, ha végre elindul a sor????
két oldalon keresztül leírtuk mi az igaz a 30% gyorshajtóból
ebből indulj ki.
Egy ugyanazon dolgot sok féle képen lehet értelmezni, (félig üres a pohár, vagy inkább félig tele)
Amikor közleményben adja ki a az orfk, hogy a balesetek 1/3-át a gyorshajtás okozza nem állít valótlant. Az, hogy milyen gyorshajtás( a megengedett legnagyobb sebességen belül történt vagy azon kívül esett arról szándékosan nem ejt szót.) Az előbb már leírtam, hogy ezek a gyorshajtások hogy születnek nagyrészt. ráfogják, hogy nem jól választotta meg a sebességet, tehát ha lasabban megy a baleset elkerülhető lett volna
Na ez meg egy nagy lózung.
Hogy ez mitől jó neki?
Úgy volt, hogy Ő megközbeszerzi
satya csinált egy suzuki szalont, és pont sikerült megnyernie a tendert
Ő régi rutinos róka
, meg van a referencia a rendőrségi öltözetből.
az ő találmánya a kukás mellény is, és ha már ilyen kreatív, hát azt is cégen belül csináltatja darabját akkori áron 13 ezer ft-ért
Ez ilyen.