mert nem szégyen tanulnod az iskolázottabtól, műveltebtől, okosabtól, egy pallérozottabb elmétől.
Én meg nem vagyok írígy
szívesen megosztom a tudásom a gyenge elmékkel, már ilyenkor is tettem valamit az országért
Ahogy írod is a villanyszámlából épp a világítás a legkevesebb. többet zabálnak fel a tv-k számítógépek itthon a stand-by állapotban a garázskapuk, kertkapuknak is van ilyen funkciójá 24 órás energia felhasználó és ezeknek az eszközöknek mindegy mi az évszak.
Volt 100 ezer ft-os elszámoló számlám villanyból a klíma miatt néhány éve
Most is havi 21 ezret fizetek, ebből kb. 7 a melegvíz kb. 1000 ft a két hűtő-fagyasztó, nagyjából ennyi lehet a világítás a többi a stand-by funkciók a mosó,szárító, mosogató gép porszívó.
én meg az adósság állomány kitettségét értettem
azt meg, hogy ki mennyire hülye kb. szerintem ne firtassuk
Csökkenti a termelékenységet ha megborítod az emberek bioritmusát. Pont arra a rövid időszakra, amikor az energia megspórolás is jelentkezik.
Lehet nem is azon spórolunk hogy optimálisabb a világosság, hanem az emberek simán kevesebbet dolgoznak, így áram sem fogy annyi.
Meg a megspórolt áram mellett való büszkélkedés mellett soha nem említik hogy emberrel több halt meg az utakon az általánosan rosszabb koncentráció képesség miatt.
Nem biztos hogy van értelme ennek a szarakodásnak így.
Eleve mi a francon spórolnának ennyit? Nem 100W-os izzókat használunk már régóta, tehát ha igaz amit mondanak, a megtakaritás már csak 20%-a annak amit 1980-ban eredményezett, de nem tudom megfigyelted e, minden évben pontosan ugyan azt a felvételt mutogatják a híradásokban.