Nyilván ne borsodba 😁 de azért lehet élhető helyeket találni az országban, főleg a nyugati oldalban, közepes vagy kisvárosokat. A legfelkapottabb idegenforgalmi helyen lakni nem kötelező... kiskoromban szerettem volna a balatonnál lakni, most ha fizetnének, se mennék oda 😁
Dehogynem, kitolhatnál a köcsög pesti orvossal, eladnád neki a házad és megveszed az ő szomszédságában lévőt pesten (bár inkább budán laknak a dokik) és akkor a gyerekeknek is lesz jövője. 😁
Elméleti, egész addig, amíg benne lakik... de ha máshova akar költözni, kurva jó alapja van. Pedig pont ugyanannyit tett azért a házért, mint például egy bajai 🤔
Hidd el hogy kurvára nem örül neki az itt lakó.Most mitől is jobb hogy a házam 160millát ér és nem 50et?Az itt felnövő gyerekeknek esélyük sincs itt maradni mert egyszerűen nem tudnak ennyi pénzt előteremteni,pont ezért öregszik a balatonpart,mert a fiatal rá kényszerül hogy máshol vegyen ingatlan,míg a gyökér pesti nyugger orvos veszi meg nyaralónak.Szóval hidd el,nem örülünk neki.Semmivel nem vagyok előrébb hogy ennyit ér.
Igazából az az ár elméleti, ha 1 kecó van amiben lakik, nem tudja realizálni a hasznot mert valahol lakni kell 🤷♂️ Az nem biztos hogy pálya hogy eladni és elköltözni borsodba 🤣
Ez elég álszent duma... minden balatoni azt pofázza, hogy jaj a sok buzi pesti hogy felverte az árat, de az, hogy a szaros putrijának az ára, amit örökölt, 50-szeresére ment föl, az jól esik mindnek.
Aki borsodban nyert egy házat az max négy ötszörös árat ért el... hiába, az élethez szerencse is kell
Ma már nem biztos, de még 7-8 évvel ezelőtt is a fele volt útiköltséggel együtt a tengerpart mint a balaton. Na meg a tenger, a horvát part, víz még a tengerek között is szépnek számít.
a balatont én elfelejtettem kb örökre, a lehúzások maximalizálódtak, szabályok+basztatások ismét túl sok lett
most egy hetes peca túra 2-3 embernek nem állna meg 500 ezerből minimális komfort mellett
régen ez kb egy heti bér volt kettőnknek, de akkor már minden nap annyit zabáltunk hogy 5x kellett budira menni vimes dobozt kitolni
aztán a (többnyire) szúnyogmentes övezet az egyetlen előnye más horgászvizekhez képest
hát innen is gratulálok neki 😆
Fogalmam sincs mija fax van azzal a balatonnal én víz szerető ember vagyok de nekem nincs rajongásom arra a túlértékelt pocsojára.
Szerintem már 10 éve nem is jártam arra majd lehet, ha horvátból jövök hazafelé beugrok megnézni az árakat 😅 zerintem most már eben-guba lehet mert horvátok az euró miatt eléggé el kezdtek drágulni lassan utol is érik a balatoni árakat 😅 na mondjuk szállás árban nem fogják a balatonnál olyan összegeket mondanak a szállásra, hogy hirtelen nem tudja az ember, hogy kiadják vagy vételi árajánlatot tettek 😅 POnt ezért nem is értem. Autópálya megy már mindenhová még azt a porfészket is bekötötték már az m44-el ahol én lakom. nekem balaton 3 óra a horvát tengerpart meg 6. a szállás ára fele harmada az itthoninak minden más eben guba nekem meg sem fordul a balatoni pénzköltés a fejembe 🤣
2009-2013-14-ig nem. Volt egy hosszabb folyamat amikor beszakadtak a lakásárak harmadára estek vissza legalább 3-4 év volt mire észhez tért az ingatlan piac. én sajnos a közepének a végén szálltam be és még így is 2-2,5 ször érnek többet a lakások mint amennyibe van.
Az az érzésem az az időszak egyszeri és megismételhetetlen(szomorú)
ha én leszek a bőbazdmeg magyarhonban minden portának háznak ugyanannyi lenne az ára
mindegy hogy hol van egységesíteni fogom
1nm terület 1000gt aztán jónapot
nem fog itt nyerészkedni senki sem
Aki borsodban nyert egy házat az max négy ötszörös árat ért el... hiába, az élethez szerencse is kell
most egy hetes peca túra 2-3 embernek nem állna meg 500 ezerből minimális komfort mellett
régen ez kb egy heti bér volt kettőnknek, de akkor már minden nap annyit zabáltunk hogy 5x kellett budira menni vimes dobozt kitolni
aztán a (többnyire) szúnyogmentes övezet az egyetlen előnye más horgászvizekhez képest
Fogalmam sincs mija fax van azzal a balatonnal én víz szerető ember vagyok de nekem nincs rajongásom arra a túlértékelt pocsojára.
Szerintem már 10 éve nem is jártam arra majd lehet, ha horvátból jövök hazafelé beugrok megnézni az árakat 😅 zerintem most már eben-guba lehet mert horvátok az euró miatt eléggé el kezdtek drágulni lassan utol is érik a balatoni árakat 😅 na mondjuk szállás árban nem fogják a balatonnál olyan összegeket mondanak a szállásra, hogy hirtelen nem tudja az ember, hogy kiadják vagy vételi árajánlatot tettek 😅 POnt ezért nem is értem. Autópálya megy már mindenhová még azt a porfészket is bekötötték már az m44-el ahol én lakom. nekem balaton 3 óra a horvát tengerpart meg 6. a szállás ára fele harmada az itthoninak minden más eben guba nekem meg sem fordul a balatoni pénzköltés a fejembe 🤣
Az az érzésem az az időszak egyszeri és megismételhetetlen(szomorú)
mindegy hogy hol van egységesíteni fogom
1nm terület 1000gt aztán jónapot
nem fog itt nyerészkedni senki sem
Ha nekem lenne még két gyerekem ehhez még rakni is kéne, hogy kijöjjön a hónap 😂