Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszer horgásztam rajta. Nekem rossz élményeim vannak, mert a haver 2 nap alatt fogott vagy 5 db koi pontyot nekem meg egy kapásom volt de az se lett meg 😅
😅
mi is járunk ki 87-88ban a Desedára, mégse találkoztunk egyszer se, viszont találkoztam a strandon csinos monokinis csajokkal , pofátlanul nyomultam rájuk, még némelyikkel csináltunk közös fotót is
Biztos ott voltam, zöld fürdőgatya, balról a harmadik.
Hidd el hogy füreden nincs ilyen,max a saját ingatlanjába.Volt itt egy kéregető pár,a polgi eltüntette őket.Nyugodtan bármikor ide lehet jönni a város bármely pontjára,itt ilyet nem látni,hisz már disco sincs,azt mondta a polgi hogy dimbító fiatalok menjenek siófokra kukát dobálni.
elég sokat járok pestre. Manapság főleg kirándulgatni a családdal. Szóval nem tudom tudnának e nekem annyit fizetni, hogy ott éljek 😅
4 év vidék? Baszki te kiköltöztél a nógrádi cigányputri kellős közepébe 😅
Onnan bárhová megváltás költözni 😅
Á ide a pénzes gyökerek jönnek,a csőcselék valószínű sosem látta a balatont.
nemrég tudtam meg hogy azért jó a frontin mert utána fél liter bor is kiüti az embert
ha nagyon fáj a hátam kipróbálom igasz-e
mert eddig csak egy kettespet bor tudott érezhető zsibbadást okozni
A disznók jobbak, azok megesznek mindent 😃
Már félek kristálycukorral enni a káposztástésztát nehogy függő legyek. 😬
Nincs a faszt... a mi putri alföldi 25000-es városunkban is van... max nem találkozol velük.
Az összes tolja a rivotrilt kannásborral, a menőbbek kristályoznak
Deseda? 88 nyarán elég sokszor voltam ott, nem láttalak... 😁
A laktanya hátsó kapuján kilógva gyalogtávolsága volt a kukorica földön át.
De nyáron élhető lesz, mert akkor az összes degenerált gyökér lemegy hozzád 🤣
Ja,lehet ahol laksz ott nincs,végülis én is jó helyen laktam a 11-ben,de ahogy menni kellett valahova,már jött a szomorú valóság.
Ó hogy én ilyen sose láttam a teremben 🤣
Ilyen egy előkelő gourmet étterem 😂
https://youtube.com/shorts/IY_...
Itt sincs, akkor ez ugyanolyan király 😁
Én vidéken buzi és pridementesen, niggermentesen fára másztam, ugratót eszkábáltunk minden szarból a bringa alá, bejártunk randalírozni az óvodába, lejártunk naponta-kétnaponta a helyi 7 km hosszú (Deseda) tóra fürdeni és bringával a stégről vízre szállni, csónakozni, stb.
Mint általában a vásott kölkek, akiknek pár évvel később betelt az ellenőrzője a beírások miatt és kaptam egy újat.
Zenesikola is volt/van, mondjuk a hegedülni tanuló fiúkat buzinak tartottuk, amit mondjuk mára bánok, na nem a buzizást, hanem hogy nem tudok semmilyen zeneeszközt használni.
Mik,drogosok a parkba meg bekristályozott cigányok?Nem,nincsenek.
Füreden szerinted nincs ilyen? Vagy bekristályozott c? 🙈 Amúgy itt a külvárosban nem láttam még ilyet soha, a belvarosba meg nem járunk 🙈
Mint ahogy arra is sokkal több a lehetőség hogy betalálja valami drogos mentális zavaros idióta.
Én is így gondoltam mielőtt odaköltöztünk, de aztán nem volt olyan véazes. Mondjuk az exem szült, szóval egyetértek hogy hülye 🤣 De most hogy 13,5 éves a gyerek, határozott előnyben van hogy itt lakik, ide jár 6 osztályos gimibe és nem a csajági iskolába. Itt jár metakra ( mensa hungariqa felkészítő csoport gyerekeknek), falmászásra, zeneiskolába stb. Sokkal több lehetősége van mint vidéken lenne. Ettől függetlenül karigeri ámokfutása óta autóval élhetetlen a város.
Én a 2000es évek elején éltem ott,már akkor is egy fos volt.Már akkor azt mondtam hogy ki az a hülye aki oda gyereket szül és nevel.Annyi degenerált gyökér közé.....