Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beleesel a kisemberek tipikus hibájába... mind azt hiszi, hogy aki drága autóval jár, az nagy embernek hiszi magát 😁 holott ez nem így van, egyszerűen csak megengedheti magának. Nem kell ezt túlbonyolítani.

Akinek van havi két-három millió tiszta jövedelme és kurvára nincs már szüksége semmire, az azért járjon 2 milliós autóval, hogy a kisemberek önérzetét ne sértse? 😄
Ennél kicsit bonyolultabb a helyzet... én például hűtőgépet se veszek használtan, meg biciklit se, meg alsógatyát se. Miért pont autót vegyek úgy? Azért, mert azt drágább? és ha ez nem érdekel, vagy jobb konstrukcióban kapom meg az újat? Akkor se?
Mit vegyek, aranyat? Minek? Reálisan van még 10-15 évem, és járjak egy 20 éves szarral? Próbáltam azt is, elhiheted...
Négy éve vetted az öt éves passzátot majdnem 10 millióért? akkor azzal jól átbasztak 😁 mindegy, most ötöt ér 😁
Gondolom legalább 150000 volt benne, mikor megvetted (persze 60-ra visszatekerve)
Na végre, akkor legalább le tudod cserélni a 20 éves lomot 😁
Vannak akik azt hiszik......Vannak akik azt hiszik hogy ha nem új autóban ülsz akkor biztos meg sem teheted hogy új autóban ülj.
Ez az újdonság erejével hat?
Egy kicsit én érzem magam kényelmetlenül, hogy itt autó értékével lehet meghatározni az alá- felérendeltséget a társadalomban betöltött/elfoglalt hely origótól való távolság méréséhez. Vagy hogyan is mondjam diplomatikusan.
Minden javítás az enyém,az lehet,te viszont kidobtál 10millát az ablakon az első 5év alatt az értékvesztéssel.
A passatot 5évesen vettem.Köszöni szépen tökéletes állapotnak örvend.Most kapott új fékbetétet 13ezerért.költeni még nem kellet rá meghibásodásból fakadóan.4 éve van nálunk.
A ne kimaradt, de nincs jelentősége😀
Lassan ellentmondasz magadnak. Ha nem valami ujkorában kurva drága autó akkor az a tizmillios bizony az elmondásaidbol kikövetkeztetve bizony 5-6 év kőrüli. Na az a legnagyob balfékség pont akkor megvenni. Imnen tényleg tiéd minden javitäs, gari már lejárt és ha cascot se kötsz bizony azt nem tudod elhitetni hogy ha a szerencsejátékod nem jön be és mégis kiugrik egy őz akkor azt te millio alatt megoldod teljesértékűre.
Ha meg öt évnél fiatalabb akkor megint nem okos gondolat kihagyni a kötelező szervizt csak mert az lehuzás. Erről is tudnék sztorit de nyilván az is hülyeség szerinted😅
Na mindegy, te dolgod de oktass másokat mert nem biztos hogy ja ugyanúgy teszünk mont te ugyanúgy is járunk.
10millióért dácsia,hülye vagy.Ezt már sokszor leírtam,inkább ülök egy 4éves passatba mint egy 0km-es dácsiába 10milláért.
Mert az nagy szám?Passat is majdnem annyi volt.Nincs ebben semmi ördögtől való,egyszerűen nekem egy autó nem ér meg 20milliót,de a 20millás autó pár évesen 10.De azért én nem vagyok hajlandó 2-3 milliót fizetni hogy kigurulhassak a szalonból
Ajjaj🤣 ne dobálózz ekkora számokkal mert hamar az ujszerű autók táborába keveredsz🤣
Ha kicsit is bölcsebben polemizálnál talán még komolyan is lehetne venni, de igy csakis te tehetsz róla hogy senki nem akar még látszólag se egyetérteni veled.
na annyiból át kell nyálazni az újautó ajánlatot alaposan,mert kevés típusról tudok. Már egy dácsia suv is 10 fölött van
Volt vele dolog,meg jött egy szántó is,de igazából az aprópénz.Azt már elpasszoltuk,illetve még kifüggesztés van,de az már lefutott.
Dehogy akarok én egy hülye klímaszerelőt bármiről is meggyőzni,én csak leírom a tényeket,miszerint hogy még nem romlott el,nem rohadt ki a küszöb rajta.Ezek tények és pont.Két milliós,ezt honnan sikerült kikukázni?Jelen állapot szerint nálam az autóvásárlási határ 10milla.
baszki egy hagyatéki ügy miatt hagytál itt minket fél évre(óranézegetős)
Bzmeg úgy itt hagytál bennünket mint szent pál az oláhokat(kezeit széttáró)
Se puszi se pá szó nélkül tipliztél.(óranézegetős) Én már komolyan aggódtam azt hittem valami bajod történt(kezeit széttáró) Rád csukódott a sorompó vagy a 17 éve felhalmozott aranyrudak leltározás közben leborultak a pincébe aszt agyon nyomtak(kezeit széttáró)
ininek volt már egy valag hagyatéki ügye abból lettek autók új konyha és atöbbi.(kezeit széttáró) Mégsem hagyott itt bennünket egy percre se (kezeit széttáró)
Vannak. De ne te határozd meg azzal a tul egyszerű agyaddal kinek mi a fontos. Neked az aranylapkák, másnak meg más. És megint te foglalkozol milye van másoknak, aztán ha látsz egy hozzád hasonló együgyűt akkor igazolását látod a saját egyszerű véleményednek, vagy méginkább követendő példát.
Sajnos valahogy az élet sem téged igazol. És ha te az autó alapján itéled meg, még együgyübb vagy mint gondoltam. Szerinzem husz forintod nincs uj autóra azért szajkozod görcsösen ezt kotlott a legfaszább autó kérdést. Nem is tudom már engem illetve másokat akarsz győzködni vagy magadat a balgaságodról. Engem nem fogsz tudni, mert próbáltam ezt is azt is, és valahogy nem az jött le hogy egy 15 éves passát a legfaszább autó, de ahogy látom másoknál se merr akinek volt az is lecserélte. Te meg csak ácsingózol aztán ide böfögsz full kreténségeket napok óta, azt se tudom mi a fenének éreztél késztetést hogy ide irj, ráadásul olyan témában amiről csak hallomásból van fogalmad. Szerintem pont te vagy az akit esz a sárga irigység egy uj suzuki láttán is, és te mondod nem felétek mérik az uj autóban a vagyont😀 bebaszna ha a te normáid szerint kellene élnem, aztán kereshetném a kétmilliós keretben az autókat mert az a gazdasági mérce netovábbja😁
Persze ehhez azért egy gyártói mérnök tudásával is rendelkeznem kell majd amivel felétek születnek az emberek és hát majd ki kell kérnem a véleményed minden vásárlásomról, mert hát nálatok a tűzoltók a legnagyobb életviteli tanácsadók🤣
Volt sok dolgom,igazából még most is zajlik,de a java már megvan,volt egy póthagyatéki ügyem,sikerült örökölnöm egy 2000nm-es telek 1/2részét.,úgy hogy öregapám nevén volt,aki 2004-ben halt meg,de ez így tök jó,nert akkor még külterület volt,most meg már belterület,és mindezt annak köszönhetjük aki szemet vetett a területre,most várakozunk,mert az első ajánlatot visszadobtuk.
Hát,te magad írtad.Vannak a márkaszervizek meg a kóklerek,na,mivel te nem vagy márkaszervíz,így csak kókler javító lehetsz a klíma bizniszbe.Most te tényleg úgy gondolod hogy nem tehetném meg hogy vegyek új autót?Ugyan már,ne gyerekeskedj!Passat?Hát igen,még valóban nem romlott el,és még a küszöb sem rohadt ki.Az meg hogy valaki új autóban méri a vagyont,hát max felétek van,nálunk nem igazán.Baszki,akinek festek,a tavaly évben a tiszta nyeresége 1,7milliárd forint volt,abból milyen autóra is futná?Gyakorlatilag bármire.És tudod mivel jár?Van egy szakadt amarokja,egy G merci ami patika állapotú de használtan vette és van egy OT -s mercije.Szóval jó nagy ostobának kell ahhoz lenni hogy valaki autó alapján ítélje meg az anyagi helyzetet.Fogd fel,van akinek egyszerűen nem prioritás az új autó.
Abban biztos... Mi van, elfogytak az érvek? nem csoda, hisz hülyeséget próbálsz védeni 🤣

Amúgy hol a faszban voltál? Vagy ennyi idő volt, mire visszakötötték a díj fizetés elmulasztása miatt felmondott netet? 🤣 Vagy megharaptad az ápolót, és letiltottak három hónapra? 😂
én ezt értem. De mikor 4 éve írtam,hogy nekem mennyi egy ilyen akkor lehüjéztél pedig hát annyi az annyi 😅
Pipinek: az üregvédelem számlásan volt 325 de mivel céges nem okozott gondot az se, igazából ha lehetne minden járművet azzal kezdenék mert a gyári festék taknyolgatás semmit nem ér már. Régen magamnak fujkálgattam, de az egyrészt nem teljesen olyan másrészt mocskos meló.
A szerviz meg az utolsó évben ment 100 felé a fehérre, erre most legutóbb 130at fizettem. Még mindig olcsóbb mint a toyota. De ezen nincs mit hisztizned, a japánokra vastagabban fog a ceruza, miota van japán a háznál én is látom.
Ami valahol helyes is. De ez is gazdasági TK volt, nehéz határt huzni honnan problémás műszakilag is. Egyébként a biztositónak élni kellene a jogával, hogy megtartja a járművet és viszi a zuzdába.