amelyikbe van köldök piercing azok között érdemes bepróbálkozni
de vegyél valami drágább cuccot magadra mert a hasitasi&susogós jogging nem vonzó számikra
vannak ilyen fotel méretű babzsákok a földön. Amikor elfogy a milf látnivaló akkor azon elszenderedem. Néha akkor kelt fel a kölök ha inni akar vagy kell a zseton a léghokiba. 😅 Szóval egész pihentető program mostanság 😅
A gyerekek imádják ezeket a helyeket,mi is szoktunk menni,mondjuk nálunk két gyerek érdekelt a dologba,jól elvannak együtt,mi meg beszélgetünk néha a gyerekek elrángatnak ide oda.Jó hely,mi is imádtuk volna ha van ilyen gyerekkorunkba.
régebben nem szerettem a játszóházakat, mert minden játékelemre nekem is menni kellett a gyerekkel. Most, hogy már nőtt nem kell felmásznom vele sehova talál magának barátot én csak stírölöm az anyukákat 😅
hát 10 de 14 éves korig ezek jó téli programok. Nehéz ezt elképzelni, hogy sosem jártál ilyen helyen hiszen a gyerekeid gyerekkorában sem volt szerintem még ez az úri huncutság 😅
könnyen jön a pénz aztán menjen is
akinek van esze nem kuporgat meg aranyat gyűjt hanem azt csinál amit akar és akkor amikor akarja
saját keresete azt csinál vele amit akar
majd ha nem jön a pénz nem költi....
enyém 25 aztán disneyland volt a fő látványosság ami miatt elment párizsba....
lassan nőnek fel a gyerekek
én 25 évesen inkább egy francia ribit húztam volna fel a donald kacsa megnézése helyett 😂
állandóan nem oda mászkálunk most pl. esztergomba vagyunk kész lett a kupola 😆 Buda a legközelebb eső hegy 1 óra 10 perc. Meg margitra is járunk. Mozi játszóház téli program. Mondjuk rezgős mozi csak pesten van és 1000 nm2 feletti játszóház is. Meg városligetben elköltött 100 milliárdokat sem látunk máshol mint ahogy millenárist sem 🤣
de vegyél valami drágább cuccot magadra mert a hasitasi&susogós jogging nem vonzó számikra